تحلیل تریلر MGSV در E3

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما MGSV حدوداً در چه تاریخی عرضه خواهد شد ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
  • نظرسنجی بسته شده است .
توی گراندز زیروز تا جایی که من یادمه فقط صداگذار ژاپنی بازی صحبت کرد و خبری از هیتر نبود .
درباره ی اینکه چرا صداگذار ژاپنیش عوض نشده هم چندوقت پیش کوجیما توضیح داد و گفت که دلیلش اینه که توی نسخه ی انگلیسی بازی قرار بوده کار موشن کپچر صورت رو خود گوینده انجام بده و گوینده هم باید توانایی بازیگری میداشته و هم صدای مناسب . برای همین از کیفر ساترلند استفاده کردند . واسه نسخه ی ژاپنی هم چون دیگه لازم به موشن کپچر نبوده ورداشتن از همون قبلیه استفاده کردن . حدس می زنم که هیتر برای انجام عملیات موشن کپچر نتونسته کوجیما رو راضی کنه و گزینه ی مناسبی نبوده .
درسته حرفت داداش امین ولی من دارم میگم شاید اینطوری باشه به حرف های کوجیما اعتماد نکن !
چرا داداش تو گوگل و یوتیوب سرج برن یکجا اولین تریلر گراند زیرو بود میگفت KEPP U WAITING HUH اولین تریلر صدای هیتر بود !

درسته حرفت داداش امین ولی من دارم میگم شاید اینطوری باشه به حرف های کوجیما اعتماد نکن !
چرا داداش تو گوگل و یوتیوب سرج برن یکجا اولین تریلر گراند زیرو بود میگفت KEPP U WAITING HUH اولین تریلر صدای هیتر بود !

یه سرچکی میزنم ببینم چی پیدا می کنم . ولی من که هنوز امیدوارم کوجیما هیترو نگه داشته باشه واسه سالید اسنیک جوون و رویاروییش با بیگ باس هم توی این بازی باشه . چون تا الان چیزی که نشون دادن اینه که این بازی تو دوره های زمانی مختلف انجام میشه . گراند زیروز و 9 سال بعدشم فانتوم پین . و احتمال داره یه هفت هشت سالی هم این وسط برن جلوترو اون موقع شاهد سالید اسنیک جوون هم باشیم و سوختن بیگ باس به دست سالید اسنیک . چه حماسه ای بشه این!

تریلر 10 دقیقه ای رو الان از یوتیوب دیدم خیلی جالب بود.اون رباته که باس اخرش سوارشه چقدر شبیه مالگیر 1 بود فک کنم اسمش متالگیر ری بود.
صداشم که بهش ایمان اوردم.
راستی یادتون نره بعد از اتمام بازی اصلی به حرفای بعد تیتراژ پایانی گوش کنید :دی اجتمالا هیتر با ساترلند صحبت کنه:دی عالی میشه:دی
دوست عزیز هیچ تریلری با صدای هیتر از متالگیر5 نیومده.

یه سرچکی میزنم ببینم چی پیدا می کنم . ولی من که هنوز امیدوارم کوجیما هیترو نگه داشته باشه واسه سالید اسنیک جوون و رویاروییش با بیگ باس هم توی این بازی باشه . چون تا الان چیزی که نشون دادن اینه که این بازی تو دوره های زمانی مختلف انجام میشه . گراند زیروز و 9 سال بعدشم فانتوم پین . و احتمال داره یه هفت هشت سالی هم این وسط برن جلوترو اون موقع شاهد سالید اسنیک جوون هم باشیم و سوختن بیگ باس به دست سالید اسنیک . چه حماسه ای بشه این!

داداش باحات موافقم این اتفاقات سوزوندن بیگ باس رو توی شماره 6 نگهداشتم واسه همین دارن بیگ باس رو آدم بد میکنن و صداش رو عوض کردن !
هیتر میره برای سالید اسنیک و اتفاقات زنزبار در شماره 6 ×

خداکنه اینبار یه خورده بیشتر راحتش کنن واسه مخفی کاری و اینا!!!
تو شماره چهارش من هیچوقت نتونستم با اون پیری ارتباط برقرار کنم چون از بس دبه بود!!!
یه گردن نمیتونست بشکونه!!
توی کارتن بودیم طرف داشت از بغلت رد میشد میفهمید داخلشی!!!
خداکنه اون خالی بندیه جعبه و بشکه و یه انبار اسلحه توی جیب از بین بره بازی یه خورده حالت واقعی بگیره!!!

اصل متالگیرو زیر سوال بردی.اتفاقا مخفی کاری توش ساده بود . ولی طبیعتا عجولانه نمیشه انجامش داد.من الان دارم رو رنک بیگ باس کار میکنم.همون جعبه نماد اسنیکه اصلا:| عجب باو:دی

بچه ها اولش گفتم شاید چرت باشه !
یهو اومد تو ذهنم !
دیگه بیشتر ضایم نکنید ! :d
راستی یادتون نره بعد از اتمام بازی اصلی به حرفای بعد تیتراژ پایانی گوش کنید :biggrin1: اجتمالا هیتر با ساترلند صحبت کنه:biggrin1: عالی میشه:biggrin1:
چه شود !!!!!! :-o
راستی بچه ها بنظرتون سالید اسنیک رو در بچه سالی میبینیم توی این بازی ؟>>

توی تریلر نشون میداد که این بیگ باس مثل اون پیری خدارو شکر دبه نیست!!
تو شماره 4 اصلا طرف نمیتونست راه بره!!!!باز دمش گرم تو این تریلر حداقل دیدیم دویدن سریع تو بازی هست!!

بچه ها اولش گفتم شاید چرت باشه !
یهو اومد تو ذهنم !
دیگه بیشتر ضایم نکنید ! :d

به نظر من که بالای 90 درصد لیکویید توی سنین نوجوانی توی این بازی هست . حالا به احتمال زیاد خود سالیدم باشه . توی این تریلر جدیدی که نشون دادن اون شخصیت code talker هم بدجوری خفن می زنه . به نظرم خیلی چیزا باید زیر سر اون باشه .:d

راستی بچه چرا تو تریلر یهو روانی میشه به بچه ها که داشتن بهش الماس میدادن شلیک میکنه!!!{خدایا ببین تو این دور و زمونه کمک هم نمیشه کرد}

راستی بچه چرا تو تریلر یهو روانی میشه به بچه ها که داشتن بهش الماس میدادن شلیک میکنه!!!{خدایا ببین تو این دور و زمونه کمک خم نمیشه کرد}

اونجا بعید می دونم به اون بچه ها شلیک کنه . ازونجایی که خط فرضی توی دوتا پلان یکیه . نوع تدوین تریلر باعث میشه آدم این شکلی فکر کنه .

من فکر کنم می بینیم ! اصلا این نسخه ناراحت می زنه شدید ! :دی از ایناس که با احساسات بازی کنه و گریه منو در بیاره !
نکته ای که می خواستم بگم در مورد موزیک این تریلر ِ ، به نظر من تیتراژ شروع این بازی با این موزیک ِ ( دقیقا مثل MGS3 ) یعنی شما GZ رو بازی می کنی وقتی میری کما و به از کما بلند میشی و قسمت TPP می رسی این موزیک زده میشه و تیتراژ شروع میشه ! حالا تیتراژ چطوریه این عکسی که من این زیر می زارم فکر می کنم واسه قسمتی از تیتراژ نوشته ها ی از این آرتی که تازه منتشر شده ( استخوان بندی بیگ باس مشخصه ) از بین استخوان ها نام سازندگان رد میشه دقیقا مثل MGS3 ، من به این قضیه ایمان دارم ! :دی

انصافا کیفر ساترلند کارشو عالی انجام داده
من خودم اصلا از جایگزین کردن دیوید هیتر خوشم نمی اومد
ولی با دیدن تریلر نظر ـم برگشت :bighug:

Fans
may be mourning the loss of David Hayter
as the voice of Snake
but Kiefer Sutherland is no lightweight
در نهایت اینکه این کار استاد بی حکمت نیست :d

مشخص شده که بازی تو چه بازه ی زمانی هست ؟
با توجه به چشم بندی که بیگ باس داره بازی باید برای بعد از MGS3 باشه ولی توی تریلر انگار دست چپ بیگ باس مصنوعیه. درست متوجه شدم؟؟ تا اونجا که ذهنم یاری میده توی MGS3 دستش سالم بود مگر اینکه توی PW اتفاقی برای دستش افتاده باشه که خوب من متاسفانه به دلیل نداشتن PSP نسخه ی PW رو بازی نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or