shahab.fattahi
کاربر سایت
تو بزار بری بهشت بعد بگو. شاید دیدی رفتی ته جهنم. :dتا قیامت:d
اگه شد بعد از اونهم تو بهشت بازی میکنیم.
به نظر من بازی های مختلف ذهن آدم رو باز میکنه :dوحید فکر میکنی تو بهشت اگه از خدا بخوایم چندتا سیستم هیولا با یه اینترنت توپ تو بهشت ردیف کنه مولتی بزنیم ، قبول میکنه ؟ :d میترسم ارشاد بهش گیر بده.![]()
![]()
ارشاد بهش گیر نمیده، نترس. :dوحید فکر میکنی تو بهشت اگه از خدا بخوایم چندتا سیستم هیولا با یه اینترنت توپ تو بهشت ردیف کنه مولتی بزنیم ، قبول میکنه ؟ :d میترسم ارشاد بهش گیر بده.![]()
![]()
ايول به اين فكر نكرده بودم تا حالا :d

چه غلطی بکنیم ؟ 
ارشاد بهش گیر نمیده، نترس. :d
اونجا با هم دیگه Crysis 666 رو مولتی میزنیم. :d

يعني يكي از طنز ترين جملاتي بود كه تا حالا خونده بودمکرایسیس ۶۶۶ دیگه چه صیغه ایه ؟!؟!؟! :d اونجا فقط مواظب باشید حرفی از God Of War از دهنتون در نره که خدا دهنتون رو ...![]()

باز تو جا نماز اب كشيدي وحيد!!:d:d.مثلا خودت خيلي مطمئني كه ميري بهشت!!شايد....:d:dمن تا هر وقت که حسش باشه بازی میکنم. :d
10 سال شاید هم Forever. :d
تو بزار بری بهشت بعد بگو. شاید دیدی رفتی ته جهنم. :d
اون وقت هم باید دید اجازه بازی کردن تو بهشت یا جهنم رو داری یا نه. :d
در حال حاضر تو فقط یکی از چشمات سو داره، اون یکی دیگه چشمت مسدود شده. :dباز تو جا نماز اب كشيدي وحيد!!:d:d.مثلا خودت خيلي مطمئني كه ميري بهشت!!شايد....:d:d
بعدم تا هر وقت اين چشمامون سو داشته باشه بازي ميكنيم!!:d:d.البته اگه بزارن!!:d:d:d
يعني يكي از طنز ترين جملاتي بود كه تا حالا خونده بودم
ولي خب بازيه شاخيه.بايد يك فكري واسش بكنيم.احتمالا با تغيير اسم بازي مشكل حل ميشه:d