تا کی بازی خواهید کرد؟؟؟؟؟

• Thread starter Thread starter RockIT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به به چه تاپیک جالبی. :d
ببینید دوستان لذتی در بازیهای رایانه ای هست که در هیچ جای دیگه ای نیست ! اون هم اینه که یه بازی رایانه ای به شما این اجازه رو میده که کسی باشید که در حقیقت نیستید. مربی منچستر یا بارسا ، یک وسترن ، یک آدمکش حرفه ای ، یک مبارز ، یک سرباز ، یک فرمانده یا هر کسی که دوست دارید.
من هیچ وقت نمیتونم یک فرمانده در جنگ های قرون وسطا باشم ، برای همین همیشه دوست دارم بازیهای Stronghold رو بازی کنم ، چون به من این فرصت رو میده که یک فرمانده باشم ! برای همین برای همیشه در دنیای گیم میمونم.*هر چند وقت بسیار کمی دارم اما هیچوقت نمیذارم به صفر برسه.

من تا هر وقت که حسش باشه بازی میکنم. :d
10 سال شاید هم Forever. :d

تا قیامت:d
اگه شد بعد از اونهم تو بهشت بازی میکنیم.
تو بزار بری بهشت بعد بگو. شاید دیدی رفتی ته جهنم. :d
اون وقت هم باید دید اجازه بازی کردن تو بهشت یا جهنم رو داری یا نه. :d

مطمئنم یک یا دوسال دیگه مجبور میشم بازی کردنو موقتا بذارم کنار!
بعد از اونم اگر بازیی باشه که دوست داشته باشم دوباره میرم سمتش یا اینکه کسی بهم سیخونک بزنه :d
ولی کلا بازی کردن رو نمیتونم بذارم کنار :> به نظر من بازی های مختلف ذهن آدم رو باز میکنه :d
از طرفی تمام زندگیمونم نباید بشه گیمینگ و فیلمو اینا! همش باید درکنار فعالیت های دیگه و زندگی باشه... b-)

وحید فکر میکنی تو بهشت اگه از خدا بخوایم چندتا سیستم هیولا با یه اینترنت توپ تو بهشت ردیف کنه مولتی بزنیم ، قبول میکنه ؟ :d میترسم ارشاد بهش گیر بده. :)) =))

• Like
Reactions: m0jtaba
اگه خدا بخواهد و چشمام همینطوری قوی باشه تا اخرا عمرم بازی می کنم :d
فکرشو بکن نشستی با نوه و بچه هات داری فوتبال میزنی یا کمبد :d

وحید فکر میکنی تو بهشت اگه از خدا بخوایم چندتا سیستم هیولا با یه اینترنت توپ تو بهشت ردیف کنه مولتی بزنیم ، قبول میکنه ؟ :d میترسم ارشاد بهش گیر بده. :)) =))
ارشاد بهش گیر نمیده، نترس. :d
اونجا با هم دیگه Crysis 666 رو مولتی میزنیم. :d

ايول به اين فكر نكرده بودم تا حالا :d

حواست رو جمع کن ، از این به بعد باید حسابی فکر کنی ;)
راستی تو اون دنیا نسخه جدید بازیها که ریلیز نمیشه که ! /:) چه غلطی بکنیم ؟ :|

ارشاد بهش گیر نمیده، نترس. :d
اونجا با هم دیگه Crysis 666 رو مولتی میزنیم. :d

باور کن اونجا هم دست از سرمون بر نمیدارن ! :))
کرایسیس ۶۶۶ دیگه چه صیغه ایه ؟!؟!؟! :d اونجا فقط مواظب باشید حرفی از God Of War از دهنتون در نره که خدا دهنتون رو ... :">

کرایسیس ۶۶۶ دیگه چه صیغه ایه ؟!؟!؟! :d اونجا فقط مواظب باشید حرفی از God Of War از دهنتون در نره که خدا دهنتون رو ... :">
يعني يكي از طنز ترين جملاتي بود كه تا حالا خونده بودم=))
ولي خب بازيه شاخيه.بايد يك فكري واسش بكنيم.احتمالا با تغيير اسم بازي مشكل حل ميشه:d

من تا هر وقت که حسش باشه بازی میکنم. :d
10 سال شاید هم Forever. :d

تو بزار بری بهشت بعد بگو. شاید دیدی رفتی ته جهنم. :d
اون وقت هم باید دید اجازه بازی کردن تو بهشت یا جهنم رو داری یا نه. :d
باز تو جا نماز اب كشيدي وحيد!!:d:d.مثلا خودت خيلي مطمئني كه ميري بهشت!!شايد....:d:d
بعدم تا هر وقت اين چشمامون سو داشته باشه بازي ميكنيم!!:d:d.البته اگه بزارن!!:d:d:d

• Like
Reactions: Akiba
باز تو جا نماز اب كشيدي وحيد!!:d:d.مثلا خودت خيلي مطمئني كه ميري بهشت!!شايد....:d:d
بعدم تا هر وقت اين چشمامون سو داشته باشه بازي ميكنيم!!:d:d.البته اگه بزارن!!:d:d:d
در حال حاضر تو فقط یکی از چشمات سو داره، اون یکی دیگه چشمت مسدود شده. :d
ولی مطمئن باش من میرم بهشت؛ آخه از اونجا بهم اس ام اس دادم. :d

• Like
Reactions: Akiba
يعني يكي از طنز ترين جملاتي بود كه تا حالا خونده بودم=))
ولي خب بازيه شاخيه.بايد يك فكري واسش بكنيم.احتمالا با تغيير اسم بازي مشكل حل ميشه:d

ای بابا مگه دروغ میگم ؟!؟!؟! :))
من که خودم بازی نکردم اما داستانش رو که دنبال کردم سراسر از شرک و گناه بود =))
واسه خدا شریک که تراشیدید ،‌ قدرتتون رو در حد خدا که کردید ، آخر هم که زدید کشتیدش =))
بعد انتظار داری اون دنیا ازت استقبال کنن ؟ :d

رفیق شوخی میکنما ، یه وقت جدی نگیرید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or