تا کی بازی خواهید کرد؟؟؟؟؟

• Thread starter Thread starter RockIT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی برای من همیشه یه option اضافس که باید خلاصه امکاناتش فراهم باشه تا اروم بگیرم
مثلا ps3 گرفتم در حالی که میدونستم علاقم به بازی کمتر شده
متاسفانه با بالارفتن سن معمولا بالاتر از 20 میل به بازی کمتر میشه اونم چون کلی مکافات و دردسر برای ادم پیش میاد و تازه میفهمه دنیا دست کیه
تو این زمونا معمولا بازی هایی که همیشه دوس داشتیم رو بازم بازی میکنیم مثل god of war یا skyrim ولی دیگه طرف اکثر بازی ها نمیریم چون دیگه حسشو نداریم
ولی واقعا حیفه که این شور و حال بره :(=((
اونایی هم که میگن تا ابد بازی میکنن فک میکنن حالا وایسن یه چند سال بعد ببینن چه خبر میشه کی بازی میکنه و کی نمیکنه منم خیلی از این حرفا میزدم
یه موقعی میگفتم اگه بیل گیتس هم باشم ولی بازی نکنم زندگیم مفت نمی ارزه ولی الان تازه میفهمم که اون موقع چه قدر اشتباه میکردم
ما گیمر ها هیچ وقت بازی هایی که کردیم و لذتش رو از یاد نمیبریم ولی هیچ تضمینی نیست که همیشه اینقدر با تراوت و با شور و شوق بشینیم و بازی کنیم

سلام
من که هنوز 15 سالمه وقت دارم تا موقعی که بازی ها برام تکراری نشن بازی میکنم.
تازه Xbox گرفتم تابستون هم یا 3DS میگیرم یا PSP.

بازی برای من همیشه یه option اضافس که باید خلاصه امکاناتش فراهم باشه تا اروم بگیرم
مثلا ps3 گرفتم در حالی که میدونستم علاقم به بازی کمتر شده
متاسفانه با بالارفتن سن معمولا بالاتر از 20 میل به بازی کمتر میشه اونم چون کلی مکافات و دردسر برای ادم پیش میاد و تازه میفهمه دنیا دست کیه
تو این زمونا معمولا بازی هایی که همیشه دوس داشتیم رو بازم بازی میکنیم مثل god of war یا skyrim ولی دیگه طرف اکثر بازی ها نمیریم چون دیگه حسشو نداریم
ولی واقعا حیفه که این شور و حال بره :(=((
اونایی هم که میگن تا ابد بازی میکنن فک میکنن حالا وایسن یه چند سال بعد ببینن چه خبر میشه کی بازی میکنه و کی نمیکنه منم خیلی از این حرفا میزدم
یه موقعی میگفتم اگه بیل گیتس هم باشم ولی بازی نکنم زندگیم مفت نمی ارزه ولی الان تازه میفهمم که اون موقع چه قدر اشتباه میکردم
ما گیمر ها هیچ وقت بازی هایی که کردیم و لذتش رو از یاد نمیبریم ولی هیچ تضمینی نیست که همیشه اینقدر با تراوت و با شور و شوق بشینیم و بازی کنیم
ببین من باهات موافقم که شور و شوق آدم کم میشه ولی همیشه بازی هایی هست که بخوایم بازی کنیم اگر پست اول رو خونده باشی من 27 سالمه تو همین نسل من طرف خیلی از گیم هایی که امتیاز بالایی گرفت نرفتم ولی بازی هایی هم بودن که مثل یه گیمر واقعی تمومشون کردم مثل آنچارتد یا متال گیر
وقتی می گم من تا آخر عمر گیمر می مونم منظورم همینه همیشه بازی هایی هست که برای سن های بالا ساخته بشه و اصلا این صنعت حرکت می کنه چون گیم سه بعدی تقریبا با نو جوونی های ما پیشرفته و تا الان که به این سن رسیدیم هنوز هم این صنعت با ماست این دیگه یه تفریح محض نیست وقتی متا گیر بازی می کنی خیلی چیز ها یاد می گیری تا زمانی که یاد گیری تو گیم باشه گیم هایی هست که تو دل ماها شور و شوق بازی ایجاد کنه

تا زماني كه خون در رگ باشه من هم بازي خواهم كرد.ولي خب تا يك سني مثلا تا 25 اين حدودا ميل واسه بازي كردن هر روز بيشتر ميشه ولي بعد از اون كم كم به خاطر يك سري مسائل طبيعي اون شوق و ذوق اوليه قطعا كم ميشه ولي واسه من هيچ وقت به صفر نميرسه
به هر صورت من كه هنوز 19 سال دارم و حالا حالاها وقت دارم

سلام دوستان
بازی کردن سن و سال نداره میتونید حتی تا بالای 40 سالگی بازی کنید مثل من!..البته اگه کارتون مرتبط با PC باشه(انیمیشن-گرافیک...)بهتره..مثل من!واسه پسرم هم که14 سالشه wiiگرفتم...
اصلا ناامید نباشید که چیزی بتونه مانع بازی کردنتون بشه...فقط موقع ازدواج خانومتون رو توجیح کنید..لازمه بدونه بازی کامپیوتری رو فقط واسه سرگمی بازی نمیکنید!!از فلسفه بازی واسش بگید..از رقابت دنیای بازی با صنعت سینما..از بازار جهانی گیم و رقمهای میلیاردی...اگه درست عمل کنید نه تنها مانع نیست که خودشم بازی میکنه واین یعنی شما موفق شدید.
الان دارمcrysis 2 بازی میکنم...پسرم sonic ,وخانومم بعد منAngry-Birds
شاد و موفق باشید وامیدوار
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?goto=newpost&t=40096

• Like
Reactions: Electronic Arts
بچسبین به همین بازیا ببینم اخرش به کجا میرسین شماها
چه با افتخار هم میگن تا خون در رگ ماست بازی میکنیم:d

وحید تو دیگه برای بازی کردن پیر شدی! ببوس بزار کنار بازی رو!بازنشسته کن خودت رو! :d
شوخی! :d
بچسب به زن و بچه ها! :))

شما هایی هم که می گین تا اخر عمر بازی می کنیم! ببینم 80 سالتون شد انشا الله ببینم دستات قوت داره دسته کنسول یا موس را بگیری! :))(البته تا اون موقع دیگه دسته این چیزا شاید منسوخ بشه! )

بچسبین به همین بازیا ببینم اخرش به کجا میرسین شماها

حالا بذار يكي بگه كه خودش علاقه اي به بازي كردن نداشته باشه!!:d

شما هایی هم که می گین تا اخر عمر بازی می کنیم! ببینم 80 سالتون شد انشا الله ببینم دستات قوت داره دسته کنسول یا موس را بگیری! :))(البته تا اون موقع دیگه دسته این چیزا شاید منسوخ بشه! )

بازي ميكنيم اقا.تا نود سالگي هم بازي ميكنيم:d
اصلات موقعي كه خواستن منو خاك بكنن ميگم تو قبرم كاور dead space رو كنارم بذارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or