تا کی بازی خواهید کرد؟؟؟؟؟

• Thread starter Thread starter RockIT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تمام شدن این نسل منم خداحافظی می کنم... البته احتمال داره به کنسول های دستی مثل iPod یا 3DS رو بیارم! کلا فقط بازیهای آرکید رو تجربه کنم... من 20 سالمه

فکر میکنید بازی های ویدئویی مفید هستن و یه تفریح سالمن و برای آلزایمر مفیدن؟
میدونید وقتی شما چشم و فکر و ذهنتون رو ساعتها درگیر انجام یه بازی میکنید در حالیکه ثابت نشستین و هیچ تحرکی ندارین چه ضررهایی برای جسم و ذهن میتونه داشته باشه؟

سلام به گیمرای عزیز. اول از همه بگم که من 22 سالمه و دانشجوی سال چهارم پزشکی هستم. از وقتی یادمه داشتم بازی می کردم، موقع کنکور هم بازی رو نذاشتم کنار. از بعدش هم خیلی بیشتر نشستم پای باز ی تا الان که هستم خدمتتون و حالاحالاها هم قصد ندارم که بازی رو بذارم کنار.
عرض شود که بازی خیلی هم چیز خوبیه برای سلامتی. خیلی ها می گن چون تحرک آدم موقع بازی کمه، برا بدن ضرر داره. اما مگه فقط سلامتی به ورجه وورجه کردنه؟ مسلما نه. حتما پشت بسته های بازی رو دیدین که نوشته بعد دو ساعت بازی، یه ربع استراحت کنین. این واسه چیه؟ واسه اینکه بدن دچار شک نشه!!!! موقع بازی فشار خون میره بالا و سوخت و ساز بدن زیاد میشه. واسه همینه. نمیخوام دلیل بیارم، خودتون حتما تجربه کردین اینو. ضمنا کافیه اینو prevent dimentia memory loss alzheimer game رو گوگل کنین.

• Like
Reactions: Miniature Rose
من نزدیک به یه 2 3 ماهی هست که بازی کردنو گذاشتم کنار
فقط خبرارو دنبال میکنم
ولی به قول رفیقمون از زمان تولد گیم بازی میکردم:d
هر از گاهی فقط بازی های ارکید و یکمم استراتژیک بازی میکنم
یجورایی بازی های الان بهم نمیچسبه
همین دیروز بود دوباره DMC1 رو تموم کردم!!!
کلا فک کنم تا یکی دو ماه اینده رسما دیگه بازی نکنم
راستی من 19 سالمه;)

دقیقا شرایط این برادربرای منم هست.:d(ممنون زحمت نوشتنش رو کشیدی:d)

من فکر کنم حداقل به مدت 2 سال بازی رو کنار بزارم علتشم این کنکور کذاییه! بعد 2 سالم فکر دیگه از سرم بیفته به هر حال جون به جونم کنن باید این فاینال versus رو برم...
ولی خوب فکر کنم اخبار رو دنبال کنم
منم همین فکر رو میکردم اما نشد!!! دست خودم نیست! تا وقتی که خودم بچه دار شم بازی میکنم...... و بازی رو میذارم کنار تا بچم از حالت شیرخارگیش بیاد بیرون.... :دی!>:d<:x
هیچ وقت ازدواج نمیکنم! پس هیچ وقت گیم رو ترک نمیکنم :دی!
از همه مهم تر.
Life Is Short, Play More

فکر میکنید بازی های ویدئویی مفید هستن و یه تفریح سالمن و برای آلزایمر مفیدن؟
میدونید وقتی شما چشم و فکر و ذهنتون رو ساعتها درگیر انجام یه بازی میکنید در حالیکه ثابت نشستین و هیچ تحرکی ندارین چه ضررهایی برای جسم و ذهن میتونه داشته باشه؟
سلام!
داداشه گلم با kinect & move بازی میکنیم که تحرک هم داشته باشیم:d.
یادش بخیر atari & comodor & nintendo & sega در ضمن atari من slim بود:d.
تا زمانی هم که بازی گیرم بیاد بازی میکنم;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or