aliatlas کاربر سایت Aug 12, 2011 #152 تا زمانی که عزرائیل بر بالینم ظاهر شود و بگوید آمده ام جانت رو بگیرم! من رو به او کرده و میگویم ای حضرت عزرائیل!قدمت مبارک!نزدیک تر که شد بهش میگم Spoiler میای یه دست فیفا 2093 بزنیم؟
تا زمانی که عزرائیل بر بالینم ظاهر شود و بگوید آمده ام جانت رو بگیرم! من رو به او کرده و میگویم ای حضرت عزرائیل!قدمت مبارک!نزدیک تر که شد بهش میگم Spoiler میای یه دست فیفا 2093 بزنیم؟
koorosh sh کاربر سایت Aug 12, 2011 #154 تا زماني كه چشم ببينه ... انگشت ها تكون بخورن ... و مغز توانايي ايجاد هماهنگي بين چشم و دست رو داشته باشه !!!
تا زماني كه چشم ببينه ... انگشت ها تكون بخورن ... و مغز توانايي ايجاد هماهنگي بين چشم و دست رو داشته باشه !!!
A amin scorpion کاربر سایت Aug 12, 2011 #155 تا روزی که نفس هست. عزراییل هم بیاد باید یه دست باهاش فیفا بزنم بعد با هم بریم:d:d
behrooz key کاربر سایت Aug 15, 2011 #156 چون متعادل بازی میکنم،تا همیشه ادامه میدم باید والدین یاری کنند دخترهای گیمر بیشتری تحویل جامعه بدن! اینطور که همه میخوان زن گیمر بگیرن،احتمالا رقابت شدید شه!!!!!!
چون متعادل بازی میکنم،تا همیشه ادامه میدم باید والدین یاری کنند دخترهای گیمر بیشتری تحویل جامعه بدن! اینطور که همه میخوان زن گیمر بگیرن،احتمالا رقابت شدید شه!!!!!!
Kevingamer441 کاربر سایت Aug 18, 2011 #157 یعنی چی آخه؟؟؟مثه اینه از آدم بپرسی تا کی نفس می کشی؟؟؟آقا قفل کنین تاپیک رو
AM†R کاربر سایت Aug 18, 2011 #158 تا زمانی که دیگه بازیساز ها خسته شن و دیگه موضوع جدیدی نباشه واسه بازی ساختن بازی میکنم