تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟

من اینقدر پستم که هیچی منو تحت تاثیر قرار نمیده..نمیدونم چرا بد بختی گیمرم نیستم در اون حد#:-s..یدونه ps3 خریدیم فقط فیفا بازی میکنیم
راستی یکیک به من بگه چی کار کنم منم مثل شما تحت تاثیر قرار بگیرم

بازی Red Dead Redemption واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم آخرش داشت اشکم سرازیر میشد ولی چند نفر تو اتاق بودند نمی شد بزنم زیر گریه اون موقع که مثل یه شیر از خانواده اش و ناموسش دفاع کرد من شگفت زده شدم

با آرزوی صبری فراوان برای خود و خوانواده اش :d

شده نتونم بازی کنم ، عصبی بشم، جیغ بکشم و حرفای بد بزنم اما گریه؟ یه گیمر که گریه نمیکنه، انقدر قوی و سرسخت میشه که بخاطر بازی گریه نمیکنه

شده نتونم بازی کنم ، عصبی بشم، جیغ بکشم و حرفای بد بزنم اما گریه؟ یه گیمر که گریه نمیکنه، انقدر قوی و سرسخت میشه که بخاطر بازی گریه نمیکنه
من شدم، :dکلا من زود احساساتی‌ میشم ( الان میان میگن این مرد نیست:d:d)
آخر بازی Darksidersهم احساساتی‌ شدم، می‌خواستم یه چاقو بردارم هر چی‌ دم دست میاد رو بکشم.:d

در DMC4وقتی نیرو توسط ساکنوس گرفتار شد خیلی مظلوم شده بود و مخصوصا وقتی به کایری نرسید:((:((
در DMC3اونجایی که ورجیل دانته رو میکشه خیلی دلم بحال دانته سوخت و در جاییکه دانته نتونست برادرشو نجات بده یواشکی گریهمیکرد
در AC:BHوقتی لوسیا کشته شد.

من هم توی دویل 3 : وقتی دانته نتونست ورجیل رو نجات بده و از بس غد بود به لیدی هم نگفت داره گریه می کنه:((
دانته !من تو رو خیلی دوست دارم
دیگه اینکه وقتی فهمیدم Viktor reznov در راه رفاقت برای نجات دادن Mason کشته شد ، خیلی گریه کردم ، رزنو یه قهرمان بود:((

آدم احساساتی هستم ولی تا حالا سر یه بازی نشده گریم بگیره ، ناراحت و مغموم زیاد شدم :d تنها دفعه ای که بغض گلومو پر کرد و 4-5 قطره اشکی اومد سر فیفا بود ، من چلسی بودم داداشم اینتر من هر چی میزدم یا میخورد تو تیرک یا دست دروازبان یا بیرون کلی زور زدم اشکم دراومد آخه قرار بود ازش انتقام بازی دیشبش رو بگیرم :d 36 تا شوت زدم 28 تاش توی چارچوب بود و فقط 2تاش گل شد :((
توی گیرز 2 وقتی کرماین (اون آقاهه که لباس زرهی تنش بودو یه اسنایپر داشت) افتاد توی دهن کرمه و شهید شد خیلی ناراحت شدم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or