تا حالا پای کدوم صحنه از بازی گریه کردید؟

گریه که نه، ولی سر دموی آخر MGS 4 و خصوصاً اونجا که ... (بقیه در اسپویلر)

... خصوصاً اونجا که سالید اسنیک و لیکوئید آخرین سرنگ های باقیموندشون رو به گردن هم میزنند، با اون موزیک شاهکارش تمام موهای بدنم سیخ شد.

10940IMMuntitled.JPG

10940IMM2.JPG

• Like
Reactions: PXG
گریه که نه، ولی سر دموی آخر MGS 4 و خصوصاً اونجا که ... (بقیه در اسپویلر)

... خصوصاً اونجا که سالید اسنیک و لیکوئید آخرین سرنگ های باقیموندشون رو به گردن هم میزنند، با اون موزیک شاهکارش تمام موهای بدنم سیخ شد.

10940IMMuntitled.JPG

10940IMM2.JPG
کلا تو هیچ بازی گریم نگرفته(یاد ندارم)
ولی تو MGS ها تاثیر زیادی روم گذاشته شد
تویه MGS3 اونجایی که وارد اتاق میشی(Big boss)که بهت مدال بدن تموم اعضا اتاقو به فحش کشیدم(یادم اومد همینجا گریه کردم:d)
بیگ باس همه نوع بلا سرش اومد باس رو از دست داد یه بار مردو زنده شد اعضای بدنش چند بار شکست از بالای ابشار پرت شد گرسنگی کشیدو با روح و روانش بازی کردن....اخرشم با یه مدال سروتهشو هم اوردن!

سلام بچه ها كي در مورد سينما خانگي سوني كه دالبي باشه با قيمت مناسب خبر داره ؟ تو رو خدا اگه ميدونيد مدلش رو بهم بگين

واقعا چه ابراز احساساتی کردید :d

من هرچی فکر کردم یادم نیومد که گریه کرده باشم ولی مرحله ی آخر Ace Combat Zero با اون آهنگ فوق العادش که با Pixy یار قدیمیم جنگیدم رو هیچوقت فراموش نمی کنم.

هی :(

z35g.jpg

Metal gear solid 2
وقتی که خواهر آتکان مرد
توی اتاق طوطی خواهرش که سالها با خواهرش بود گفت: دلم برات تنگ شده
یعنی همه این سالها خواهرش چنین جمله ای رو در موردش بیان می کرده و طوطی یاد گرفته.
کلا اون صحنه و صحنه های چند دقیقه بعدش قشنگ بود.

آخر سایلنت هیل دو هم که اون نامه به صورت کامل خونده شد خیلی سنگین بود.هنوز هم که هنوزه دنبال راهی هستم آخر داستان سایلنت هیل دو انقدر غمگین تموم نشه:biggrin1:
یه تریلر هم توی خود بازی هست که مری اونور میله های زندان مانند نشسته و باهاش حرف میزنه.بعد از یه سری حرفهایی که میزنه جیمز میگه تو ماریا هستی؟
بدجور دلم واسه پسره می سوزه(تو چهرش امید تلخی دیده میشه که هنوز دنبال همسرشه).مخصوصا با آهنگ بهترین آهنگساز بازی های کامپیوتری که روش هست :دی

متال گیر 4 رو هم هنوز بازی نکردم (باورتون میشه؟ من رو اسم اسنیک قسم می خورم اما هنوز چهار رو بازی نکردم :دی) ولی می دونم باید تنهایی بازی کنم آبروم نره :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna
چه رمانتیککک میشه ها اگه ادم گریش بگیره
ولی گریه نه اما میتونم بگم احساساتی شدم مثلا وقتی خانواده ی اززیو رو کشتن اونجوری بی پدرا

راجب سایلنت هیل دو هم موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or