تاپیک xbox 360 داران کرد زبان

سلام به همه برو بچ

بچه ها شما جدیدا به لایو وصل شدید با این داشبورد جدید ؟

من یه چند وقت وصل نشدم میخواستم بدونم من که این داشبورد جدید رو - رو دستگاه ریختم مشکلی نیست به لایو وصل شم یا کلا وایسم تا lt3 بیاد؟

از دوستان کسی قاب ارزون نداره بفروشه به ما ؟
و یه سوال از این برچسب ها که میزدن رو کنسول های فت واسه اسلیم نیست ؟ اگه هست میشه بگید چطور باید تهیه کنم ؟ ممنون

ببین مصطفی،اگه میخوای ایکس باکستو شخصی سازی کنی باید منتظر برچسب حاضری نشی،خودت که تو کار گرافیک و طراحی هستی ،دست به کار شو بینم چکار میکنی.
راستی تا یادم نرفته خوش امد میگم به بچه های کردی که تازه با جمع ما پیوستن.

ببین مصطفی،اگه میخوای ایکس باکستو شخصی سازی کنی باید منتظر برچسب حاضری نشی،خودت که تو کار گرافیک و طراحی هستی ،دست به کار شو بینم چکار میکنی.
راستی تا یادم نرفته خوش امد میگم به بچه های کردی که تازه با جمع ما پیوستن.
ممد میدونی مشکل من چیه ؟ مشکل من اینه که قاب گیرم نمیفته وگرنه همه چی حل بود اگه قاب گیرم میفتاد یه چی میساختم کل بازیسنتر رو متحیر میکردم :d خلاصه در به در یه قابم .

بچه ها دارم کینکتو میفروشم،اینجا
اگر مایل به خرید باشید تخفیف ویژه همشهری شامل حالتون میشه واگرم نخواستید بخرید برید اونجا و یه آپ بزنید تا حداقل تاپیکم نخوابه.

ای بابا!

ما هم رفتیم سربازی، نیرو انتظامی کرمانشاه سراب نیلوفر

وقتی بازی زدین به یاد ما هم باشید! بریم یکمی call of duty واقعی بازی کنیم!! این هم بخشی از زندگیه دیگه

خلاصه از جلو نظام!

خواتان له گل

ای بابا!

ما هم رفتیم سربازی، نیرو انتظامی کرمانشاه سراب نیلوفر

وقتی بازی زدین به یاد ما هم باشید! بریم یکمی call of duty واقعی بازی کنیم!! این هم بخشی از زندگیه دیگه

خلاصه از جلو نظام!

خواتان له گل
یرو ولی سربازی کجاش به cod نزدیکه ؟؟!!:d سربازی الان مثل پادشاهی شده میری بدون هیچ دردسری بر میگردی فقط زمانش طولانیه که ادمو میرنجونه . امیدوارم موفق باشی . :x

سلام به همه برو بچ

بچه ها شما جدیدا به لایو وصل شدید با این داشبورد جدید ؟

من یه چند وقت وصل نشدم میخواستم بدونم من که این داشبورد جدید رو - رو دستگاه ریختم مشکلی نیست به لایو وصل شم یا کلا وایسم تا lt3 بیاد؟
سلام
نه نباید به لایو وصل شد تا منتظر lt3 باشیم ان شا الله تاچند روز دیگه میاید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or