ممد میدونی مشکل من چیه ؟ مشکل من اینه که قاب گیرم نمیفته وگرنه همه چی حل بود اگه قاب گیرم میفتاد یه چی میساختم کل بازیسنتر رو متحیر میکردم :d خلاصه در به در یه قابم .ببین مصطفی،اگه میخوای ایکس باکستو شخصی سازی کنی باید منتظر برچسب حاضری نشی،خودت که تو کار گرافیک و طراحی هستی ،دست به کار شو بینم چکار میکنی.
راستی تا یادم نرفته خوش امد میگم به بچه های کردی که تازه با جمع ما پیوستن.
یرو ولی سربازی کجاش به cod نزدیکه ؟؟!!:d سربازی الان مثل پادشاهی شده میری بدون هیچ دردسری بر میگردی فقط زمانش طولانیه که ادمو میرنجونه . امیدوارم موفق باشی .ای بابا!
ما هم رفتیم سربازی، نیرو انتظامی کرمانشاه سراب نیلوفر
وقتی بازی زدین به یاد ما هم باشید! بریم یکمی call of duty واقعی بازی کنیم!! این هم بخشی از زندگیه دیگه
خلاصه از جلو نظام!
خواتان له گل

سلامسلام به همه برو بچ
بچه ها شما جدیدا به لایو وصل شدید با این داشبورد جدید ؟
من یه چند وقت وصل نشدم میخواستم بدونم من که این داشبورد جدید رو - رو دستگاه ریختم مشکلی نیست به لایو وصل شم یا کلا وایسم تا lt3 بیاد؟
عزیزم اطلاع داری دقیقا با تاریخ خودمو کی میاد ؟سلام
نه نباید به لایو وصل شد تا منتظر lt3 باشیم ان شا الله تاچند روز دیگه میاید
عزیزان کرد زبان اینقدر جواب ندادید فریمور خودش اومد کشته مرده اطلاع رسانیتونم :d بینم چیکار میکنید ؟ تاپیک رفته به اعماق ها :arrowd:عزیزم اطلاع داری دقیقا با تاریخ خودمو کی میاد ؟
سلامعزیزان کرد زبان اینقدر جواب ندادید فریمور خودش اومد کشته مرده اطلاع رسانیتونم :d بینم چیکار میکنید ؟ تاپیک رفته به اعماق ها :arrowd:
امیر جان فکر نکنم به جواب سوالت برسی چون به اندازه کافی برو بچ کرمانشاه نیومدن خودشونو معرفی کنن و تو این تعداد کم فکر نکنم کسی گرفته باشهسلام بروبچ کسی از کرمانشاه xbox360 usbpro خریده؟؟اگه آره کجا؟