محمد جان من هم همچنین از آشنایی باخوشحالم![]()
سلام عزیز خوش اومدی.>:d<سلام منم بچه ی سقزم ممنون از تاپیکی که زدید.
![]()
ممنونم حامد جان،هدف منم به خاطر ایجاد همچین تاپیکی بوجود اوردن یک محفل دوستانه بین تمام هم زبانان کرد عزیزمون به کمک شما دوستان عزیزه،اینجا میتونید راجع به هر چی که دوست دارید سوال کنید.زنده باد هرچی کرد وکردستانیه
در اول باید از صاحب اصلی تاپیک آقا آریا به خاطر راه اندازی این تاپیک تشکر به عمل آیید .
اما موضوعی که میخواستم به اون شاره کنم به همه اعضای این تاپیک مربوطه که حد المقدور سوالامونو از هم به پرسیم تا انشا اله به کمک شما کارا ترین و پر بیننده ترین تاپیک را به کمک هم بسزیم.
(به امید موفقیت تمام کرد ها و ...)
اگه اطلاعات داشته باشم حتما" جواب میدم.
اهل هر جایی که باشیم همین که کرد هستیم باید افتخار کنیم.راستی شما اهل کجایید؟![]()
محسن جان سعی کن بازی رو بدون کد تقلب و اینجور چیزا تمومش کنی.مزش به همین سختیهاشه و گر نه حال نمیدهبچه هاسلام
کسی از شماها کد یارمز مربوط به کال اف دیوتی7 یا پنچ رو برای زامبی برای کنسول xboxیاps3نداره اگه کسی دارده تو تاپیک بذاره واقعا ممنون میشم:d
......................
راستی بچه ها براتون پ.خ فرستادم.
حامد به نظرم بری بازارچه کارت سریع تر راه بیفته.2با سلام
من چون خودم سنندج هستم 2 تا سوال داشتم از بچه های سنندجی :
1-کدوم یک از شما هارد واسه آرکید سراغ دارید اگه جنس مناسب و قیمت خوب سراغ دارید من خریدارم.
2-من یه آرکید اضافه دارم مادربرد شم جاسپره lt 2.0 روشه به نظر شما چند می ارزه اگرم کسی با قیمت خوب خریداره قمتشم بگه.
(البته 15 تا بازی در حد آک هم دارم که اونارو هم باهاش حساب کنید)
sسلام به همه ي بچه هاي تاپيك دمتون گرم تاپيك خيلي باهاله فقط حيف بچه هاي كرد يا نيستن يا حوصله ندارن بيان اميدوارم خيلي بهتر بشه
من كيوان هستم از سنندج يه xbox 360 اركيد دارم
بچه ها واسه خريد سنندجي ها برين پاساژ اينه قيمتش 1300 تومنه پيش جمال و جلال جنسه دي وي دي هاش هم عاليه با ليبل فقط واسه حال گيري عمر زده!
راستي دوستاي عزيز موضوعات تاپيك رو خوندم گفته بوديد ميشه خودمون دستگاه رو ابديت كنيم واسه lt2 اگه ميشه راهنمايي كنيد من ماله خودم lt2 هستش واسه دوستم ميخوام ميگه پول نداره ابديت كنه ...
sسلام به همه ي بچه هاي تاپيك دمتون گرم تاپيك خيلي باهاله فقط حيف بچه هاي كرد يا نيستن يا حوصله ندارن بيان اميدوارم خيلي بهتر بشه
من كيوان هستم از سنندج يه xbox 360 اركيد دارم
بچه ها واسه خريد سنندجي ها برين پاساژ اينه قيمتش 1300 تومنه پيش جمال و جلال جنسه دي وي دي هاش هم عاليه با ليبل فقط واسه حال گيري عمر زده!
راستي دوستاي عزيز موضوعات تاپيك رو خوندم گفته بوديد ميشه خودمون دستگاه رو ابديت كنيم واسه lt2 اگه ميشه راهنمايي كنيد من ماله خودم lt2 هستش واسه دوستم ميخوام ميگه پول نداره ابديت كنه ...
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یاحق