تاپیک xbox 360 داران کرد زبان

سلام بچه ها:x
اول از همه عذر میخوام بابت این چند روزی که نبودم.
محمد جان من هم همچنین از آشنایی باخوشحالم:x
:x

سلام منم بچه ی سقزم ممنون از تاپیکی که زدید.
imgres
سلام عزیز خوش اومدی.>:d<
زنده باد هرچی کرد وکردستانیه

در اول باید از صاحب اصلی تاپیک آقا آریا به خاطر راه اندازی این تاپیک تشکر به عمل آیید .

اما موضوعی که میخواستم به اون شاره کنم به همه اعضای این تاپیک مربوطه که حد المقدور سوالامونو از هم به پرسیم تا انشا اله به کمک شما کارا ترین و پر بیننده ترین تاپیک را به کمک هم بسزیم.

(به امید موفقیت تمام کرد ها و ...)
ممنونم حامد جان،هدف منم به خاطر ایجاد همچین تاپیکی بوجود اوردن یک محفل دوستانه بین تمام هم زبانان کرد عزیزمون به کمک شما دوستان عزیزه،اینجا میتونید راجع به هر چی که دوست دارید سوال کنید.
اگه اطلاعات داشته باشم حتما" جواب میدم.

راستی شما اهل کجایید؟
imgres
اهل هر جایی که باشیم همین که کرد هستیم باید افتخار کنیم.:x

بچه هاسلام
کسی از شماها کد یارمز مربوط به کال اف دیوتی7 یا پنچ رو برای زامبی برای کنسول xboxیاps3نداره اگه کسی دارده تو تاپیک بذاره واقعا ممنون میشم:d
محسن جان سعی کن بازی رو بدون کد تقلب و اینجور چیزا تمومش کنی.مزش به همین سختیهاشه و گر نه حال نمیده;)
......................
راستی بچه ها براتون پ.خ فرستادم.

محسن جان سعی کن بازی رو بدون کد تقلب و اینجور چیزا تمومش کنی.مزش به همین سختیهاشه و گر نه حال نمیده;)
......................
مشغولم ببینم چی میشه الان تامرحله 26 رفتم

2با سلام

من چون خودم سنندج هستم 2 تا سوال داشتم از بچه های سنندجی :

1-کدوم یک از شما هارد واسه آرکید سراغ دارید اگه جنس مناسب و قیمت خوب سراغ دارید من خریدارم.

2-من یه آرکید اضافه دارم مادربرد شم جاسپره lt 2.0 روشه به نظر شما چند می ارزه اگرم کسی با قیمت خوب خریداره قمتشم بگه.
(البته 15 تا بازی در حد آک هم دارم که اونارو هم باهاش حساب کنید)

2با سلام

من چون خودم سنندج هستم 2 تا سوال داشتم از بچه های سنندجی :

1-کدوم یک از شما هارد واسه آرکید سراغ دارید اگه جنس مناسب و قیمت خوب سراغ دارید من خریدارم.

2-من یه آرکید اضافه دارم مادربرد شم جاسپره lt 2.0 روشه به نظر شما چند می ارزه اگرم کسی با قیمت خوب خریداره قمتشم بگه.
(البته 15 تا بازی در حد آک هم دارم که اونارو هم باهاش حساب کنید)
حامد به نظرم بری بازارچه کارت سریع تر راه بیفته.
بازارچه

sسلام به همه ي بچه هاي تاپيك دمتون گرم تاپيك خيلي باهاله فقط حيف بچه هاي كرد يا نيستن يا حوصله ندارن بيان اميدوارم خيلي بهتر بشه
من كيوان هستم از سنندج يه xbox 360 اركيد دارم
بچه ها واسه خريد سنندجي ها برين پاساژ اينه قيمتش 1300 تومنه پيش جمال و جلال جنسه دي وي دي هاش هم عاليه با ليبل فقط واسه حال گيري عمر زده!
راستي دوستاي عزيز موضوعات تاپيك رو خوندم گفته بوديد ميشه خودمون دستگاه رو ابديت كنيم واسه lt2 اگه ميشه راهنمايي كنيد من ماله خودم lt2 هستش واسه دوستم ميخوام ميگه پول نداره ابديت كنه ...

sسلام به همه ي بچه هاي تاپيك دمتون گرم تاپيك خيلي باهاله فقط حيف بچه هاي كرد يا نيستن يا حوصله ندارن بيان اميدوارم خيلي بهتر بشه
بچه ها واسه خريد سنندجي ها برين پاساژ اينه قيمتش 1300 تومنه پيش جمال و جلال جنسه دي وي دي هاش هم عاليه با ليبل فقط واسه حال گيري عمر زده!
راستي دوستاي عزيز موضوعات تاپيك رو خوندم گفته بوديد ميشه خودمون دستگاه رو ابديت كنيم واسه lt2 اگه ميشه راهنمايي كنيد من ماله خودم lt2 هستش واسه دوستم ميخوام ميگه پول نداره ابديت كنه ...

---------- نوشته در 08:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 PM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
سلام من بهزاد هستم،باریکلا به شما که این تاپیک رو زدی،ما تو سقز گیمر زیاد داریم به بچه ها میگم بیان تاپیکو شلوغ کنن ، دوستان در زمن یه سوال دارم کسی جایی سراغ داره که بازی ها رو خیلی سریع بیاره تو استان خودمون که زود دستمون برسه؟;)
من xbox 360 arcade دارم

سلام بهزاد جان ما هم منتظريم كه تاپيك شلوغ بشه واسه بازيها هم جايي نيست خيلي زود مثله تهران بياره ولي فروشگاه بازي خورها كه تو سقز هم نمايندگي داره از همه به روز تره ميتوني از پيش اونا تهيه كني يا اگه بخواي بگي از سنندج كسي برات بفرسته! ولي با اين ابديت ها كه هر روز مياد كپي خور شدن بازي ها داره سخت تر ميشه ...

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
حدود یک هفته هست دارم تحقیق می کنم تو اینترنت pdf انگلیسی هیتاچی 1.91 پیدا کردم می خواهم بریزم
فقط یک سوال داشتم از کجا بدونم فریمور دستگاهم که هیتاچی 79 است کدومه
orig79-4b00.bin
orig79-4c30.bin
orig79-4d20.bin
orig79-4e10.bin
بوسیله جانگل فلاشر اگه میشه فهمید راهنمایی کنید

سپردمتون به خداوند متعال

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یاحق

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
خدا را شکر فریمور قبلی را ریختم منتظر ال تی 2 برای هیتاچی فت هستم و یاد گرفتم مدل هیتاچی را چه طور بریزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
یاحق

سلام خدمت دوستانی که تازه به جمع ما پیوستن .خوش آمد میگم خدمت کیوان و بهزاد عزیز،امیدوارم بتونیم از تجربیات همدیگه کمال استفاده رو ببریم.
تبریک میگم به طاهر .میدونستم که بالاخره موفق میشه.
یاعلی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or