تاپیک xbox 360 داران کرد زبان

البته هست!اما مرغوب نیست!انگاری جویده شده به جای استفاده!!
راستی گرافیست می خوای واسه چه کاری؟دقیق کارایی گه ازش انتظار داری بگو
خب گرافیست میخوایم واسه کار های گرافیکی که تو انجمن بهشون نیاز داشته باشیم مثل یاخت بنر تبلیغاتی حرفه ای . عضو شدی معرف رو MARCUS بنویس .

[FONT=&amp]سلام لطفا هر کی میدونه کمک کنه.من ایکس باکسمو به[/FONT][FONT=&amp]led وصل میکنم ولی پارازیت داره لبه ی همه ی اشیا لرزش داره مقدار کمش عادیه ولی[/FONT][FONT=&amp] من خیلی زیاده آیا احتمال داره مشکل از پورت[/FONT][FONT=&amp] hdmiدستگاه من باشه چون با کابلهای گرون قیمت هم امتحان کردم تلویزیون همfull hd[/FONT] [FONT=&amp]هستش. کابل برق دیگه ای هم نزدیکش نیست تا بگیم مشکل از اونه.ممنون.راستی خیلی خوبه کردها هم واسه خودمون تاپیک داشته باشیم.من2ساله ایکس باکس دارم تو این مدت هم همیشه خودم آپدیت کردم.خیلی خیلی راحته آپدیت کردن پولاتونو هدر ندید به این مغزه دارا.[/FONT]

ببین اگه میخوای بدونی مشکل از پورت کنسول خودته اگه میتونی و در دسترس داری یه کنسول دیگه رو با همون کابل به همون تلویزیون وصل کن اگه مشکلی نداشت همون پورت کنسولت ایراد داره . تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه .

سلام به بچه های کرد زبان منم بهزاد از اذربایجان غربی.شهرستان اشنویه در خدمتم.من هر شب لایو میزنم اگه دوست داشتید بازی کنیم منو اد کنیدFCBMESSII
>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or