مرسي عزيز،پس يه سري بايد حتما بهش بزنم،قيمتش متفاوته يا همون 4 تومنه؟برو وحید دارتش رضا جون
طبقه ی دوم پاساژ صدف واحد ۲۸
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
مرسي عزيز،پس يه سري بايد حتما بهش بزنم،قيمتش متفاوته يا همون 4 تومنه؟برو وحید دارتش رضا جون
طبقه ی دوم پاساژ صدف واحد ۲۸
دوسته عزيز والا من كه لوازمم رو از سيروس ميگيرم اما بايد بگم اگه مي خواي هارد يا دسته بخري ،هارد رو از دانش بگير چون اون اصلشو داره دسته هم دقت به هلوگرام كنیکی لطف میکنه آدرس فروشگاههای معتبر لوازم 360 رو بده
دارم یه سر میام شیراز، یه Chatpad Xbox میخوام، میخوام بدونم جایی گیر میاد یا نه !دوسته عزيز والا من كه لوازمم رو از سيروس ميگيرم اما بايد بگم اگه مي خواي هارد يا دسته بخري ،هارد رو از دانش بگير چون اون اصلشو داره دسته هم دقت به هلوگرام كن
بازيا هم از سيروس بگير چون هم كيفيت هم امنيت بازيها خوبه ،لوازم عادي مثل باتري شارژي و چيزاي ديگرو هم سيروس داره مغازش پاساژ مهدي دست چپ كه بري تو ميبينيش،دانش هم درست ار مغازه سيروس رد شده دست راست يك پلست اونجا مغازشه
چون تعداد كمي هستن كه چت پد رو بخوان معمولا كسي نمياره و اول سفارش ميگيرن بعد ميارن اما خوب برو سيروس احتمال 90 گيرت مياد و برات ok ميكنهدارم یه سر میام شیراز، یه Chatpad Xbox میخوام، میخوام بدونم جایی گیر میاد یا نه !
از سایت irangamestore.com بگیر!!چون مغازه ها نمیارن چون ریسکش بالاست واسشون!سلام بچه ها کسی میدونه تو شیراز کجا اکانت لایو داره ؟لطفا اگه میدونید بگید
سلام.من تا آخر همین ماه میخوام یه کینکت بخرم.به نظرتون از کدوم مغازه بخرم منصف تره؟سیروس یا یزدانی؟الان قیمتش چنده؟لطفا راهنمایی کنید که یه جنس خوب گیرم بیاد.
ببخشید بانک ملت است نه بانک تجارت اسم مغازه هم شیراز ایکس باکس هستدوست خوبم از هیچ کدوم اینا نگیر...کلا از پاساژ مهدی نگیر...بر تو ملا صدرا بغل کنار بانک تجارت از یه راه پله برو بالا...همونجا مغازه حسین امیری هست...اونجا کینکت بگیر...هم ارزونتر میده هم اینکه روی کالاهاش تعهد داره...!