تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها بازي battlefield 3 تو بيشتره شهرا اومده،كسي نمي دونه تو شيراز كي مياره؟حالا همه جو گير شدن تو شيراز شانسه ما
کجا آورده عزیزم ...تهران به اون بزرگی هیچکی ندارتش ....
اینجا هم که همه یک کلام میگن ما حوصله دردسر نداریم واسه یه بازی

يكي از همكلاسيام تو كار پخش بازي و ايناس گفت احتمالا سه شنبه بياريمش ولي كاور نزنيم هركي بشناسيم بهش ميديم.اگه آورد همينجا ميگم كه هركي خواست تو پيغام خصوصي باهاش هماهنگ كنم

يكي از همكلاسيام تو كار پخش بازي و ايناس گفت احتمالا سه شنبه بياريمش ولي كاور نزنيم هركي بشناسيم بهش ميديم.اگه آورد همينجا ميگم كه هركي خواست تو پيغام خصوصي باهاش هماهنگ كنم
agha ey val dari
omidam aval be khoda bad be u:d

کجا آورده عزیزم ...تهران به اون بزرگی هیچکی ندارتش ....اینجا هم که همه یک کلام میگن ما حوصله دردسر نداریم واسه یه بازی
کی گفته نیومده.الان تو تهران و اراک اومده.اگه یه سری به تاپیکه باتل بزنی می فهمی.دیروز گشتم همه گفتن فردا میاریم البته سیروس نمیاره.هر دیسک ۴۰۰ هزار تومان جریمه داره

من فقط موندم:-s تو این مملکت مواد ***** تریلی تریلی وارد میشود نمی روتد جلشون بگیرن گیرن دادن به یک بازی

ای خدا رحمت کنه جمیع رفتگونت رو! دوست خوبم تینا عغدست...! خودشون عرضه ندارن که از این گیمها بسازن...تازشم همیطچر دنبال بهونن که به ۱ عنوان یه چگبازیی رو اینجوری جلوشو بگیرن...مثل سایت هیتلر کردنشونه!
مواد که خوبه...این همه فساد و چاقو کشی و تجاوز و آدم روبایی و کلاهبرداری و دزدی ۳هزار میلیاردی هیچ...گیر دادن به بتلفیلد ۳...

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

اقا ما که بتل رو گرفتیم خدااااااااااااااا
ضمنا یه دمویی داره که یارو به فارسی میگه : شما به ما حمله کردین بعد به ما میگین تروریست ( خطاب به آمریکایی ها ) آی ذوق کردم این تیکشو
-------------------------------------------
15000 تومان پام آب خورد اما خدائیش ارزشش رو داره

دوستان با عرض شرمندگي اين رفيقمون نتونست جور كنه چون با كسي كه ازش بازي ميگيره تماس گرفت گفت ديسكي 450 جريمشه.كسي خواست 20 تومن براش ميارم.فعلا اصلا به صرفه نيست خريد بازي من يكي كه عمرا ديسكي 2500 هم نميدم بابت اين بازي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or