تاپیک Xbox 360 داران شیراز

• Thread starter Thread starter ajay17
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه بابا . تا جایی که مطمئن هستم و دیدم ، این اصلی نیست .. حالا کی بهت داده ؟؟ از یکی از مغازه داران ِ کل خیابان داریوش گرفتی ؟؟

درسته از همون جا گرفتم .
اصلش جعبش چطوريه ؟ يا اگر روش خاصي براي تشحيص هست ويا عكسي اگر دارين بزارين تا بقيه هم متوجه بشن .
ممنون

این نمونه اصلی هارد میباشد و دارای گارانتی است که 85000 تومان است
اون نمونه ای هم که عکسش را در بالای این صفحه میبینید غیر اصلی است و 65000 تومان است
z5p4eyi9bttfh8tnkfmv.jpg

چه كاريه آخه؟كي براي بازي كپي 12 تومن پول ميده؟من 6 تومنم گيرم اومد دو ديسكش ولي نگرفتم.فردا اين مغازه دارا عادت ميكنن دوباره قيمت بازيارو ميبرن بالا

وووووووووو!!!! اینقده پول دادین واسه ۱ بتلفیلد؟
چه خبره بابا! من که حاضر نیستم تا ۱۰۰سال همچین قیمتیو واسه ۱ بازی...اونم بتلفیلد بدم...وایمیسم MW * بیاد...اونوقت می گیرم حالشو می برم...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

من بازي gears of war 3 رو گرفتم ولي روي لودينگ كه ميرسه صفحه سياه ميشه.
اشكال از كجاست ؟
اول کپی کن تو هارد اگر دوباره اینجوری شد دیسک خرابه ...کلا بازیهای lt2 رو اول باید در هارد کپی کنی وگرنه درست اجرا نمیشن

---------- نوشته در 02:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

چه كاريه آخه؟كي براي بازي كپي 12 تومن پول ميده؟من 6 تومنم گيرم اومد دو ديسكش ولي نگرفتم.فردا اين مغازه دارا عادت ميكنن دوباره قيمت بازيارو ميبرن بالا

خب دیگه بازی که ممنوعیت پخش داشته باشه همینه دیگه ...فکر نکنم دیگه بازی بیاد که اینجوری باشه و بخوایم اینقدر براش پول بدیم ...
ایشالا mw3 ...سینگل بتل فیلد که به درد نمیخورد

سلام بچه ها من يدونه بتلفيلد دارم بخاطره اينكه اسليم 4gig دارم نمي تونم بسته hd رو نصب كنم بازي بهم حال نميده اينطوري، اگه كسي خواست پيغام خصوصي بده

دوستان كسي بازي رونمي خواد؟پك و كاور و چاپ رويديسك ماله خوده بازيه

راستي بچه ها تو شيراز كي بازيه forza 4 رو با رايت جديد داره كه مشكلش حل شده باشه؟

آخرین ویرایش:
سلام
مركز پخش سپينود كجاست؟ يا آدرس مغازه اي كه بازي هاي سپينود رو مياره./
در ضمن اين دي وي دي هاي aone جنسشون خيلي بدتر از تيگيت و ام زد هست ؟ يا زياد باهم فرقي نميكنن؟
يه سوال ديگه : اين داشبورد جديد كه قراره بياد اگر بريزيم بايد دوباره ال تي بزنيم؟

سلام
مركز پخش سپينود كجاست؟ يا آدرس مغازه اي كه بازي هاي سپينود رو مياره./
در ضمن اين دي وي دي هاي aone جنسشون خيلي بدتر از تيگيت و ام زد هست ؟ يا زياد باهم فرقي نميكنن؟
يه سوال ديگه : اين داشبورد جديد كه قراره بياد اگر بريزيم بايد دوباره ال تي بزنيم؟
سپينود يك سايت داره كه مي توني از اينجا سفارش بازي بدي
كيفيت ديسك هاي anone اصلا خوب نيست و درايو رو ضعيف ميكنه،تا اينجا كه آپديت 13604 اومده كه هيچ مشكلي نداره lt نميپره

این نمونه اصلی هارد میباشد و دارای گارانتی است که 85000 تومان است
اون نمونه ای هم که عکسش را در بالای این صفحه میبینید غیر اصلی است و 65000 تومان است
z5p4eyi9bttfh8tnkfmv.jpg
دوستان من این هارد رو توی مغازه آقا دانش دیدم اصلی هست و دارای لیبل(هولوگرام) دوستانی که 360 اسلیم 4 گیگ دارند برای خریدش شک نکنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or