pro gamer89
کاربر سایت
سلام...سلام مهزيار جان
كجايي بابا؟ نيستي كه مارو از سر در گمي در بياري
اين قضيه لايو خيلي داره برام حياتي ميشه:d به داد برس
بازی اورجینال فکر نکنم اینجا گیرت بیاد مگر از اینایی که تو خود bandle های xbox است.... چون با وجود کپی خور بودن کسی نمیاره... همون تهرانشم همینطوره.... ولی بد نیست اگر بپرسی...یا مثلا عنوان بدی تا واست بیارن...در اهواز كجا مي تونم بازي اورجينال ايكس باكس بگيرم؟
برای فلگ شدن که قبلا توضیح دادم...اگر بازی های AP2.5 که فعلا assasin Bh...NFS hP....fable 3 هستند رو بدون LT plus اجرا کنید اونوقت دستگاتون فلگ میشه و بعدش چ LT plus بریزید چ نریزید بازم ممکن بن شید....اصلا تو اهواز كه هيچ تو ايران هم بازي اصل و اورجينال گير هم نمياد.نمي دونم تو اين كشور گل و بلبل مون چي گير مياد؟
مهزيار جان من چه كار كنم ؟تا يه هفته ديگه مي خوام به لايو وصل شم. نرفته بن يا فلگ نشم. بيارمش آپديت فريمورش كني يا نه ؟
كجا ميشه بازي هاي استيلث گير بيارم؟آدرسي يا سايتي ؟
همينجا بگو چه كار كنم؟
سلام...قربون شكل ماهت بشم پس اون موقعي كه من آپديت نرم افزاري را برام ميريختي اينو بهم مي گفتي نه الانخوب من هم اين دوبازي لعنتي را با آپديت نرم افزاري كه فروشگاه شباهنگ برام ريخته اجراكردم و از شباهنگ شنيدم كه ديگه هيچ خطري شمارا تهديد نمي كنه از نظر فلگ و بن شدن.
آخه ترا خدا اطلاعات كافي و مفيد به مشتريانتون بديد.:-o
آره پریمیومم باید تمدیدش کنم!!!!! وقت ندارم حتی برم آبربانک پول بریزم حساب.... کشت من رو این امتحانات دانشگاه....مرسي مهزيار جان ديگه هميشه از اين سايت خريداري مي كنم.از اين به بعد امنيت بازيها در لايو برام مهم خواهد شد.چون نمي خوام سريع بن شم.
راستي زير نام كاربريت قبلا پرميوم بودي چي شد؟
راستي فروشگاه شباهنگ كارت هاي لايو داره يا نه ؟
سلام.... قیمت ها رو واست فرستادم.... بابت تاخیر شرمنده ...سلام مهزيارجان
يه پ خ بهت دادم بهم جواب ندادي خوب من فكر مي كنم دستت نرسيده يا وقت نكردي بخونيش.
دوست عزيز چند روز پيش اومدم شباهنگ گفتم كارت لايو داريد؟گفتند كه دست شماست.حالا من به كارت پوينت آمريكتا نياز داشتم اگه ميشه قيمتت را بهم بده يا ايميل كن تا ازت بخرم.ظاهرا سايت بازيسنتر كارت لايو نداره.
ممنون ميشم
به اميد ديدار