تاپیک Xbox 360 داران اهواز

دوستان ارزون و مطمئن ترین جا توی پاساژ نخل برای خرید X360 SLIM 4GB باندال کینکت کدوم مغازست؟

اگر میشه شماره بزارید و قیمت های الان پاساژ رو بگید.

سلام بچه ها
من یه مدت تو نت نبودم .
من xbox ام آپدیتش مال ماه آپریل هست همون آپدیت قبل از کینکت .
حالا میتونم dead space 2 رو روش اجرا کنم ؟ یا حتما باید آپدیت کنم ؟
ممنون میشم زود جواب بدین .

تو رو خدا یکی به من بگه من یه ساله می خوام اپدیت درایو انجام بدم. قضیه اینه :من که تو اهواز هستم می خواستم درایومو به lt 1.1 اپدیت کنم اما مغازه های این جا می گن که اپدیت جدید اومده و تو این اپدیت باید یکی از ic هایت عوض بشه سخت سر در گم شدم اخه اپدیت جدید که نیومده.اومده؟

سلام بچه ها
من یه مدت تو نت نبودم .
من xbox ام آپدیتش مال ماه آپریل هست همون آپدیت قبل از کینکت .
حالا میتونم dead space 2 رو روش اجرا کنم ؟ یا حتما باید آپدیت کنم ؟
ممنون میشم زود جواب بدین .
1. بازی dead space 2 دارای قفل ap2.5 نیست....پس اجرای آن نیازی به آبدیت LT + نداره.....
2. کلا 2 نوع آبدیت داریم.... آبدیت firmware دستگاه که سخت افزاری است....و آبدیت dashoard که نرم افزاری است و توسط MS ارایه میشه.....
برای اجرای بازی های دارای قفل AP 2.5 دو راه وجود دارد یکی اینکه با نصب چنتا آبدیت دشبرد قابلیت اجرا بازیهای AP 2.5 رو فراهم میکنند که این روش دارای امنیت لازم برای بازی در محیط LIVE نیست(البته این روش زمانی قابل اجراست که آبدیت دشبرد شما ، آبدیت کینکت نباشد).....
و دومین راه آبدیت firmware درایو xbox به LT plus است. که همونطور که گفتم روشی سخت افزاری است....
تو رو خدا یکی به من بگه من یه ساله می خوام اپدیت درایو انجام بدم. قضیه اینه :من که تو اهواز هستم می خواستم درایومو به lt 1.1 اپدیت کنم اما مغازه های این جا می گن که اپدیت جدید اومده و تو این اپدیت باید یکی از ic هایت عوض بشه سخت سر در گم شدم اخه اپدیت جدید که نیومده.اومده؟
دوست عزیز شما برای نصب lt plus هیچ نیازی به تعویض IC ندارید.....
بطور کلی..........باز کردن xbox ...نصب firmware بر روی درایو ....بستن xbox ....اگر خودتون مهارتی ندارید هرگز انجام ندید چون ممکن است آسیب به درایو برسونید.....
موفق باشید.....

شنیدم که اگه بن بشم و بردم رو عوض کنم بعد از یک سال بدلیل یکی نبودن سریال برد با هارد بن می شم هر چند خیلی مسخره به نظر می رسه چون ممکنه کسی هارد رو خودش بخره ولی نمی دونم واقعیه یا دروغه.

ما خیلی وقت پیشا جزو 360 داران اهواز بودیم الان شدیم PS3 داران اهواز :d اگه هرکی از شما از کامبیز یدونه آرکید با هارد 20 گیگ از کامبیز خریده مال منه :d ooops

پس بگم دستت درد نکنه همون lt 1.1رو برام بریز دیگه?
بله
شنیدم که اگه بن بشم و بردم رو عوض کنم بعد از یک سال بدلیل یکی نبودن سریال برد با هارد بن می شم هر چند خیلی مسخره به نظر می رسه چون ممکنه کسی هارد رو خودش بخره ولی نمی دونم واقعیه یا دروغه
کلا چیزی به اسم تعویض برد نداریم.چه چیزایی که نمیگن این ....#:-s

شنیدم که اگه بن بشم و بردم رو عوض کنم بعد از یک سال بدلیل یکی نبودن سریال برد با هارد بن می شم هر چند خیلی مسخره به نظر می رسه چون ممکنه کسی هارد رو خودش بخره ولی نمی دونم واقعیه یا دروغه.
برد رو عوض کنی؟ اگر قرار باشه برد رو عوض کنی که بری ی xbox جدید بخری بهتره که.....
یکی نبودن سریال برد و هارد؟؟؟؟؟؟ نه برادر... بخاطر یکی نبودن سریال برد و درایو.... که کلا اگر برد رو عوض کنی باید مشخصات درایوی که برد سالم بهش وصل بوده رو به درایو جدید spooof کنی در غیر اینصورت درایو کار نمیکنه......واسه همینه که اگر درایو ی xbox دیگه رو به ی xbox دیگه همینطوری وصل کنی جواب نمیده.....
دوست عزیز پشت سر هم پست ندید....از ویرایش استفاده کنید....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or