1. بازی dead space 2 دارای قفل ap2.5 نیست....پس اجرای آن نیازی به آبدیت LT + نداره.....سلام بچه ها
من یه مدت تو نت نبودم .
من xbox ام آپدیتش مال ماه آپریل هست همون آپدیت قبل از کینکت .
حالا میتونم dead space 2 رو روش اجرا کنم ؟ یا حتما باید آپدیت کنم ؟
ممنون میشم زود جواب بدین .
دوست عزیز شما برای نصب lt plus هیچ نیازی به تعویض IC ندارید.....تو رو خدا یکی به من بگه من یه ساله می خوام اپدیت درایو انجام بدم. قضیه اینه :من که تو اهواز هستم می خواستم درایومو به lt 1.1 اپدیت کنم اما مغازه های این جا می گن که اپدیت جدید اومده و تو این اپدیت باید یکی از ic هایت عوض بشه سخت سر در گم شدم اخه اپدیت جدید که نیومده.اومده؟
خیر-اخرین اپدیت همون LT+ 1.1 هست.ای سی و این حرف ها هم همش کلکه.فکر کنم منظور من رو نفهمیدید من می گم مگه بعد از lt 1.1 اپدیت جدید اومده که این پاساژ نخلی ها می گن اومده؟
بلهپس بگم دستت درد نکنه همون lt 1.1رو برام بریز دیگه?
کلا چیزی به اسم تعویض برد نداریم.چه چیزایی که نمیگن این ....#شنیدم که اگه بن بشم و بردم رو عوض کنم بعد از یک سال بدلیل یکی نبودن سریال برد با هارد بن می شم هر چند خیلی مسخره به نظر می رسه چون ممکنه کسی هارد رو خودش بخره ولی نمی دونم واقعیه یا دروغه
برد رو عوض کنی؟ اگر قرار باشه برد رو عوض کنی که بری ی xbox جدید بخری بهتره که.....شنیدم که اگه بن بشم و بردم رو عوض کنم بعد از یک سال بدلیل یکی نبودن سریال برد با هارد بن می شم هر چند خیلی مسخره به نظر می رسه چون ممکنه کسی هارد رو خودش بخره ولی نمی دونم واقعیه یا دروغه.