تاپیک Xbox 360 داران اهواز

با سلام خدمت برو بچ گل اهوازی
بچه ها من بتون پیشنهاد می کنم اگه می خواین وسیله ایی یا کیسول بازی بخرین فقط از آقایون نبهانی بخرین .آخه فقط می شه به اونا اعتماد کرد و واقأ حلال خرن و حروم خر نیستن که دستگاه دست دوم به جای نو قالب کنن در ضمن نمایندگی هستن
من که امتحان کردم به شما هم پیشنهاد می کنم که امتحان کنید
دوستون درام بچه های اهواز

مهزيار جان كيت آپديت ال تي پلاس را آوردين؟بعد من آپديت قبليمو دادم دست امتحاني الان برام مشكلي پيش نمياد از لحاظ key و لايو .چون مي خوام اگه خدا قبول كنه بريم تو لايو نمي خوام نرفته اخراج بشم.راستي به نظرت برا لايو ماهي چقد حجم ترافيك بگيرم ؟9 گيگ كافيه ؟
پنج شنبه خدمت مي رسم با كنسول. بازي niladآوردين؟

سلام دوست عزیز
منم عضویتتون رو تبریک میگم و از شما تقاضا دارم با توجه به قوانین سایت مطالبتون رو فارسی تایپ کنید.
در مورد سوالتون هم باید بگم که با توجه به تحریم ها و مسائل 30یا30 و وضعیت کپی رایت هیچ نمایندگی در ایران برای پلی استیشن و ایکس باکس وجود نداره.
ولی پیش نهاد من اینه که از یه فروشگاه معتبر و با سابقه در این زمینه خرید کنید.
در این صورت هم از خریدتون مطمئن هستید هم میتونید از خدمات پس از فروشی که به شما میدن بهره مند بشید.
در حال حاظر بهترین جا برای خرید این سه تا فروشگاه هستن
فروشگاه پردیس،محسن و دنیای بازی
سلام به همه دوستان
اقا دستت درد نکنه ممنون
امروز صبح بلاخره از اقا کامبیز یه اکس باکس ارکید خریدم + یه دسته و کابل اچ دی
خیلی خوش برخورد بود قیمتاش هم خیلی مناسب بود.خوشم اومد ازش
حالا که به جمع اکس باکس دارا اضافه شدم چندتا سوال دارم
می خوام واسه لایو اینترنت بگیرم از کجا باید بگیرم و چه سرعتی مناسبه؟
چطوری میتونم به لایو وصل بشم؟
چی کار کنم که بن نشم؟

مهزيار جان كيت آپديت ال تي پلاس را آوردين؟بعد من آپديت قبليمو دادم دست امتحاني الان برام مشكلي پيش نمياد از لحاظ key و لايو .چون مي خوام اگه خدا قبول كنه بريم تو لايو نمي خوام نرفته اخراج بشم.راستي به نظرت برا لايو ماهي چقد حجم ترافيك بگيرم ؟9 گيگ كافيه ؟
پنج شنبه خدمت مي رسم با كنسول. بازي niladآوردين؟
سلام....
ولا امروز هم تلفن زدم به طرف با اعصابی خورد...همین روزا...ولا دیگه میخوام با سر برم تو دیوار از دست این بازاریا...
نه مشکلی نداره... واسه نت هم من خودم از parsonline میگیرم 8 G ماهی 25 تومن... هم راحت دانلود میکنم هم پینگش خوبه واسه بازی... تو اهواز من پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم مخصوصا اگر کیانپارس یا زیتون باشید که دیگه مرکز مخابراتی باقلواست...:d
می خوام واسه لایو اینترنت بگیرم از کجا باید بگیرم و چه سرعتی مناسبه؟
بالا گفتم....
چطوری میتونم به لایو وصل بشم؟
اینجا ی نگاه بنداز......
چی کار کنم که بن نشم؟
اینجا ی نگاه بنداز....

سلام
چند روز پیش یکی از دوستام دسته های xbox منو برد تا 4 نفره بازی کنه . حالا که اوردمشون دکمه سرچ رو که میزنم دسته هارو نمیشناسه . هر کاری میکنم . دستگاه دسته هارو نمیشناسه .
06%20Sad.png

حالا باید چکر کنم ؟ :(

سلام
چند روز پیش یکی از دوستام دسته های xbox منو برد تا 4 نفره بازی کنه . حالا که اوردمشون دکمه سرچ رو که میزنم دسته هارو نمیشناسه . هر کاری میکنم . دستگاه دسته هارو نمیشناسه .
06%20Sad.png

حالا باید چکر کنم ؟ :(
سلام
مطمئنی درست سرچ می کنی؟
اول دکمه سرچ روی خود اکس باکس بزن بعد دکمه سرچ روی دسته رو نگه دار.;)

سلام
دیروز وقت کردم برم نخل تا یه Assassin's creed بگیرم.دقیقا نمیدونم چند تا مغازه تو نخل هست اما حدود 90 درصدشون کاملا از دنیای گیم بی خبر و اصلا نمی دونستن Lt plus یا firmwaersچیه.وقتی به چنتاشون میگفتم یه assassin پچ شده برا lt plus میخوام کاملا هنگ میکردن و حتی یکیشون گفت که هنوز بازی اجرا نمیشه!!فقط مغازه ی شباهنگ بود که فهمید چی گفتم اما بم گفت xbox ستو کجا آپدیت کردی وقتی گفتم خودم کاملا تعجب کرد و تازه گفت مگه بلد بودی!!(به احتمال زیاد فکر میکنن که آپدیت firmwaers مثل موشک پرتاب کردنه که فقط از عهده ی این دوستان گرامی بر میاد!!)در آخر هم بازی که از شباهنگ گرفتم پچ نشده بود و مجبور شدم یه dvd9 حروم کنم تا بازی رو fix کنم(فکر کنم هنوز یه assassin سالم وارد اهواز نشده!!)

سلام
دیروز وقت کردم برم نخل تا یه Assassin's creed بگیرم.دقیقا نمیدونم چند تا مغازه تو نخل هست اما حدود 90 درصدشون کاملا از دنیای گیم بی خبر و اصلا نمی دونستن Lt plus یا firmwaersچیه.وقتی به چنتاشون میگفتم یه assassin پچ شده برا lt plus میخوام کاملا هنگ میکردن و حتی یکیشون گفت که هنوز بازی اجرا نمیشه!!فقط مغازه ی شباهنگ بود که فهمید چی گفتم اما بم گفت xbox ستو کجا آپدیت کردی وقتی گفتم خودم کاملا تعجب کرد و تازه گفت مگه بلد بودی!!(به احتمال زیاد فکر میکنن که آپدیت firmwaers مثل موشک پرتاب کردنه که فقط از عهده ی این دوستان گرامی بر میاد!!)در آخر هم بازی که از شباهنگ گرفتم پچ نشده بود و مجبور شدم یه dvd9 حروم کنم تا بازی رو fix کنم(فکر کنم هنوز یه assassin سالم وارد اهواز نشده!!)

سلام دوست عزیز بازیهای پچ شده با LT+ رو از مغازه زیتونیه بگیر من خودم از موقعی که ال تی + امد بازیها رو از اونجا میگیرم مشکلی هم ندارم. اطلاعاتش هم بیشتر از پاساژ نخل هستش.
یه سوال تعمیرات ایکس باکس کجا مطمیینه؟؟؟

سلام
باز شروع شد...
دیگه داره حالم به هم میخوره از این تاپیک...)x
اخه مرد مومن اون موقع که کاسب نمی دونست Lt+ چیه همه داشتن Lt+ نصب میکردن واسه مشتریاشون
اون موقع که کاسب نمی دونست brotherhood چیه همه پچ شدشو داشتن
اولین بار هم پچ شدشو خودم اوردم واسه بچه های پاساژ
بعضی ها هم فقط بلدن از کاسب بازی مفتی بگیرن بعد بیان اینجا به به و چه چه کنن
اقای ناظم انجمن بی زحمت یه دستی به سر و روی تاپیک بکشی بد نیست

مگه اساسین مشکل داره؟
من که همون روز اول که ایکس باکسمو از اقای امتحانی گرفتم گفت اپدیت lt+ روش نصب شده همه بازی هایی هم که تا حالا گرفتم اجرا میشن

مگه اساسین مشکل داره؟
من که همون روز اول که ایکس باکسمو از اقای امتحانی گرفتم گفت اپدیت lt+ روش نصب شده همه بازی هایی هم که تا حالا گرفتم اجرا میشن
مشکل نداره این بازی دارای Anti piricy 2.5 هستش یا همون ap2.5 که برای اجرا نیاز به firmware LT plus هستش....البته راه دیگری هم است که با ریختن چنتا آبدیت نرم افزاری امکان اجرای این بازی ها رو رو کنسول فراهم میکنن... البته این روش برای اونایی که به live وصل میشن اصلا توصیه نمیشه....و خود من به هیچکس توصیه نمیکنم...مگر اینکه طرف واقعا نخواد به live وصل شه........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or