تاپیک Xbox 360 داران اهواز

دقیقآ همین چیزای که شما گفتی رو به من گفت.طرف تویه زیتون زندگی میکنه. نزدیک پارک زیتون. نمیدونم میشناسیش!؟(بدلیل حفظ اطلاعات نمی تونم اسم و فامیل و آدرس دقیقشو بگم). ولی میدونم کارش درسته. یکی دیگه کنار بازار بزرگ هست که اسم پاساژ رو فراموش کردم. اون چیزی درباره ی قیمت نگفت.هی انو من میکرد.
ی سوال!!!!
این نفر اول رو که میگی خود من نیستم؟؟؟؟ آخه من زیتون میشینم کنار پارک هم هستم.... نکنه شما از مشتری ها هستی مهندس؟؟:d قضیه جالب شد...:d
من امروز قیمت گرفتم گفتن 250..
آره... ولی پاور نداره ...بدرد slim میخوره.... کی اسلیم داره!!!؟؟؟؟:d

ی سوال!!!!
این نفر اول رو که میگی خود من نیستم؟؟؟؟ آخه من زیتون میشینم کنار پارک هم هستم.... نکنه شما از مشتری ها هستی مهندس؟؟:d قضیه جالب شد...:d

آره... ولی پاور نداره ...بدرد slim میخوره.... کی اسلیم داره!!!؟؟؟؟:d

آقا نکنه خونتون بالا پیتزا آفتابه.....؟؟؟:d

سلام آقای پرو.... .من شک کرده بودم که شما همونی هستی که فکر میکردم. خوب حلا به راهنمایی های شما احتیاج دارم. یه کمک کنید.هزینه ی دقیق این کار چقدره؟ خودتون می تونید این کارو بکنید؟

(من هم برای فریمور ال تی به نزد شما آمده بودییم)

سلام آقای پرو.... .من شک کرده بودم که شما همونی هستی که فکر میکردم. خوب حلا به راهنمایی های شما احتیاج دارم. یه کمک کنید.هزینه ی دقیق این کار چقدره؟ خودتون می تونید این کارو بکنید؟

(من هم برای فریمور ال تی به نزد شما آمده بودییم)
سلام.....
این کار نیاز به یک دستگاه xbox داره که بن نشده باشه که متاسفانه من ندارم..... هزینه هم چون باعث از دست رفتن یک xbox میشه و همچنین کار میبره حدود 80 تا 100 هزینه داره (حالا شاید جای دیگه بیشتر یا کمتر بگیرن)... بازم پیشنهاد من خریدن xbox جدیده... چون اصلا با صرفه نیست..

ok .... بی خیال.... میان میبندن ها این تاپیک رو...................
خوشبختانه دیگه هر کس بخواد xbox بخره میاد اینجا سوال میکنه... ما هم کمکش میکنیم....
هر کسی نمیتونه دیگه بیاد اینجا تخیل کنه و بره...

آخرین ویرایش:
بچه ها يه سوال:

من محيط ايكس لايو را بيشتر براي دانلود dlcهاي جديد و دانلود بازي هاي آركيد مي خوام آيا احتمالش هست كه با دانلود كردن فلگ و بن بشم يا خير بايد آنلاين بازي كنم تا بن شوم.

اگه كسي در اين باره اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيار بذاره.

اصلا هدف من در لايو آنلاين بازي كردن نيست.

راستي بچه ها در اهواز جايي مي شناسيد كه قابل اعتماد باشه و بازي هاي فول استيلث و امن جهت چرخيدن در محيط لايو بفروشه .قبلا با اين نوع بازي ها سروكار نداشتم چون لايو برام مهم نبود.
كسي اگه بتونه آدرسي يا نام نشوني بدهد ممنون ميشم

من محيط ايكس لايو را بيشتر براي دانلود dlcهاي جديد و دانلود بازي هاي آركيد مي خوام آيا احتمالش هست كه با دانلود كردن فلگ و بن بشم يا خير بايد آنلاين بازي كنم تا بن شوم.

اگه كسي در اين باره اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيار بذاره.

اصلا هدف من در لايو آنلاين بازي كردن نيست.
سلام...
بن شدن ربطی به دانلود کردن از live نداره علت بن شدن یکی تشخیص درایو کرک شده توسط MS و دیگری استفاده از بازی های copy هستش که این مورد هم بازم مربوط به مورد اول است.... اگر بن شوید درواقع کنسول شما شناسایی شده که کرک شده است و این فرقی نمیکنه که شما آنلاین بازی کنید یا فقط دانلود کنید....
راستي بچه ها در اهواز جايي مي شناسيد كه قابل اعتماد باشه و بازي هاي فول استيلث و امن جهت چرخيدن در محيط لايو بفروشه .قبلا با اين نوع بازي ها سروكار نداشتم چون لايو برام مهم نبود.
كسي اگه بتونه آدرسي يا نام نشوني بدهد ممنون ميشم
میدونم که فروشگاه شباهنگ این کار رو انجام میده اما باید سفارش بدید تا واستون رایت کنن.. .. اگر هم عجله ندارید و میتونید یک تا 2 روز منتظر بمونید فعلا بهترین کار اینه که از فروشگاه های آنلاین خریداری کنید... مثل: www.360shop.ir
متاسفانه چون تقاضا کم بوده برای بازی های stealth تو اهواز، به همین دلیل به طور گسترده عرضه نمیشه و سفارشی هستش... اما به زودی انجام میشه....
موفق باشید..

salam bacheha .manam mikham xbox bekharam mishe rahnamim konid . az namayandegish bekharam khialam rahat tare .
akhe consolehaye game tu iran kheyli hasasan bayad kheyli havasemun jam bashe
namayandegi motabaresh kodum maghazast?
سلام دوست عزیز اولا خوش آمد بهت میگم...دوما لطفا فارسی تایپ کنید... سوما مگه ماکروسافت نمایندگی داره تو ایران؟؟؟
شما اگه این تاپیکو بخونی بچه ها مطالب خوبی رو نوشتن اینجا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or