کینکت کلا قیمتش بالاست تو ایران...
ولی اون بنده خدا هم 300 نمیفروشه.چون کینکتش جعبه و اداپتور نداشته این قیمتو داده که مشتری فعلا از خریدش پشیمون بشه
من امروز قیمت گرفتم گفتن 250..
کینکت کلا قیمتش بالاست تو ایران...
ولی اون بنده خدا هم 300 نمیفروشه.چون کینکتش جعبه و اداپتور نداشته این قیمتو داده که مشتری فعلا از خریدش پشیمون بشه
ی سوال!!!!دقیقآ همین چیزای که شما گفتی رو به من گفت.طرف تویه زیتون زندگی میکنه. نزدیک پارک زیتون. نمیدونم میشناسیش!؟(بدلیل حفظ اطلاعات نمی تونم اسم و فامیل و آدرس دقیقشو بگم). ولی میدونم کارش درسته. یکی دیگه کنار بازار بزرگ هست که اسم پاساژ رو فراموش کردم. اون چیزی درباره ی قیمت نگفت.هی انو من میکرد.
آره... ولی پاور نداره ...بدرد slim میخوره.... کی اسلیم داره!!!؟؟؟؟:dمن امروز قیمت گرفتم گفتن 250..
ی سوال!!!!
این نفر اول رو که میگی خود من نیستم؟؟؟؟ آخه من زیتون میشینم کنار پارک هم هستم.... نکنه شما از مشتری ها هستی مهندس؟؟:d قضیه جالب شد...:d
آره... ولی پاور نداره ...بدرد slim میخوره.... کی اسلیم داره!!!؟؟؟؟:d
وایییییییییییییییییییییییی بلا به دور...:d
این که خود منم...
گفتم جالب شد......:d
آره البته اگر ببینمت.....
سلام.....سلام آقای پرو.... .من شک کرده بودم که شما همونی هستی که فکر میکردم. خوب حلا به راهنمایی های شما احتیاج دارم. یه کمک کنید.هزینه ی دقیق این کار چقدره؟ خودتون می تونید این کارو بکنید؟
(من هم برای فریمور ال تی به نزد شما آمده بودییم)
سلام...من محيط ايكس لايو را بيشتر براي دانلود dlcهاي جديد و دانلود بازي هاي آركيد مي خوام آيا احتمالش هست كه با دانلود كردن فلگ و بن بشم يا خير بايد آنلاين بازي كنم تا بن شوم.
اگه كسي در اين باره اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيار بذاره.
اصلا هدف من در لايو آنلاين بازي كردن نيست.
میدونم که فروشگاه شباهنگ این کار رو انجام میده اما باید سفارش بدید تا واستون رایت کنن.. .. اگر هم عجله ندارید و میتونید یک تا 2 روز منتظر بمونید فعلا بهترین کار اینه که از فروشگاه های آنلاین خریداری کنید... مثل: www.360shop.irراستي بچه ها در اهواز جايي مي شناسيد كه قابل اعتماد باشه و بازي هاي فول استيلث و امن جهت چرخيدن در محيط لايو بفروشه .قبلا با اين نوع بازي ها سروكار نداشتم چون لايو برام مهم نبود.
كسي اگه بتونه آدرسي يا نام نشوني بدهد ممنون ميشم
سلام دوست عزیز اولا خوش آمد بهت میگم...دوما لطفا فارسی تایپ کنید... سوما مگه ماکروسافت نمایندگی داره تو ایران؟؟؟salam bacheha .manam mikham xbox bekharam mishe rahnamim konid . az namayandegish bekharam khialam rahat tare .
akhe consolehaye game tu iran kheyli hasasan bayad kheyli havasemun jam bashe
namayandegi motabaresh kodum maghazast?