تاپیک Xbox 360 داران اهواز

کسی از دوستان شخصیو سراغ داره که ایکس باکس بن شده را درست کنه؟;;)
سلام...
xbox بن شده که دیگه نمیشه unban ش کرد... اگر بن شده که دیگه باید قید لایو رو بزنی...هیچ راهی نیست...

Salam Bache Ha ,Belakhare Ye Namaindegi Vaghei To Ahvaz Peyda Shod ,>:d<
Foroshgahe Nakhlak Va Nakhl Nmaindegi Gereftan ,Mojavezesh Ham Gozashtan Onja
Dige Alan Ba khiale Rahat Mishe Console Xbox o PlayStation Kharid:x
دوست عزیز فارسی تایپ کن...
ی چیزی بگم؟!!! بی خیال بی خیال بابا بسه دیگه.... )x:-o
من نمیدونم از کجا اومدی!! ولی معلوم تازه عضو شدیه و تا حالا پست هم ندادی تو هیچ انجمنی... خواهشن از این حرفا اینجا نزنید!!1 مگه نمایندگی کشک]؟؟؟؟ اگر که شما از طرف خود مغازه این حرف رو داری میزنی که بهتر بگم اینجا پاساژ نخل نیست که هرچی بگی همه باور کنن... اگر هم از طرف خود مغازه صحبت نمیکنید بهتر بگم اون برگه ای که به عنوان نمایندگی رسمی دیدی اونجا منم میتونم یکی درست کنم.... شما برو تو سایت خود xbox ببین اگر اونجا آدرس مغازه رو پیدا کردی اونوقت باور کن که نمایندگی اصلیه........
اگر هم یخورده فکر کنید آخ کدوم نمایندگی رسمی xbox میاد xbox کرک شده میفروشه یا اصلا جرات میکنه همچین کاری کنه!!!؟؟؟؟؟
دیگه دارم خسته میشم از این دروغ هایی که کل پاساژ نخل داره میگه ....این تاپیک شده جا دروغ گفتن مغازه دارها... میان ی ID میسازن شروع میکننن دروغ گفتن....همین روزا دیگه میگم این تاپیک رو ببندن ... نخواستیم.....
بابا بجا این کارا 4 تا حرف راست بزنین مشتری بیاد سمتتون... برید تاپیک ها شهر ها دیگه رو ببینین مغازه دار ها چطور برخورد میکننن با مشتری ها ...یاد بگیرین..

......................................
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من قصد دارم یه خط اینترنت پرسرعت بگیرم ولی زیاد آشنایی ندارم به این شرکت های اهوازی که روال کارشون چه جوریه ؟وایرلس بگیرم یا نه باسیم بگیرم چه سرعتی بگیرم از کدوم شرکت بگیرمکه بتونم راحت در لایو چرخید و بازی کرد.شما که در لایو هستید یه راهنمایی بکنید که چه طوریه از کجا باید شروع کنم ؟
ممنونم میشم از راهنمایی تون/

سلام دوست عزیز. من پیشنهاد میکنم adsl بگیری بهتره. از تجربه ای که من دارم اگر بخواهی از وایرلس استفاده کنی، اگر به آنتن های ای اس پی نزدیک باشی مشکلی نداره استفاده کنی ولی اگه دور باشی حتمآ میدونی که باید از آنتن استفاده کنی و این در شهر ما زیاد مورد اسقبال قرار نگرفه چون که یا میدزدنش یا به دلیل شرایت آب هوایی مزخرف داغون میشه و بازهم به دلیل آب هوای غیر مناسب باعث افت سرعت و از این جور بدبختی ها....همچنین قیمت وایرلس نسبت به ای دی اس ال خیلی زیاده.

و اما ای اس پی

من دو شرکت که از معروفیت زیادی برخوردارند هستند را معرفی میکنم.
parsonline
میتونی به سایت بری و از قیمت های اون باخبر بشی ولی باید بگم این شرکت یک خوبی بزرگ داره که مثلآ اگر شما سرعت 512kb را بگیری، سرعتی که به شما میدن 1300kbهست. برای توضیح بهتر مثلآ سرعت دانلود شما با 512 باید 65 باشه ولی انطور نیست؛ سرعت شما 150 هست (کیلوبایت بر ثانیه).

بدی این شرکت هست که ترافیک مصرفی یک ماه، یک گیگابایت هست واین یک بدی بزرگ است.

شرکت بعدی shatel که این شرکت دقیقآ برعکس دیگری است.

اگر میخوای تو لایو بازی کنی، برای اینکه به مشکلی بر نخوری 1024 بگیر. البته همونطور که گفتم اگر از پارس آنلاین بگیری کافیه 512 باشه.

امید وارم کمک کرده باشم.b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)b-)

دوستان اهوازی یه چیزی می گم باورش برای همه سخته ولی دیگه نگران بن شدن دستگاه نباشد
دو نفر تو اهواز می شناسم که این کار رو انجام میدن.
اولش خودم با اون شخص به بحث افتادم: وهی می گفتم نمیشه مگه ممکنه:-o. اون هم برای من دلیل آورد.

خلاصه.....من هم چند وقت دیگه به لاو بر می گردم..

سلام دوستان
من قصد دارم یه خط اینترنت پرسرعت بگیرم ولی زیاد آشنایی ندارم به این شرکت های اهوازی که روال کارشون چه جوریه ؟وایرلس بگیرم یا نه باسیم بگیرم چه سرعتی بگیرم از کدوم شرکت بگیرمکه بتونم راحت در لایو چرخید و بازی کرد.شما که در لایو هستید یه راهنمایی بکنید که چه طوریه از کجا باید شروع کنم ؟
ممنونم میشم از راهنمایی تون/
سلام.. همونطور که دوستمون گفتن شما باید از shatel یا parsonline نت بگیری... اما من هم تجربم رو کا حاصل عوض کردن isp های مختلف و نهایتا برگشتن دوباره به parsonline هست رو میگم و همچنین ی سری نکات:
اول اینکه در بازی کردن علاوه بر سرعت... مقدار ping هم خیلی مهم است... شرکت shatel دارای کیفیت پایین ار لحاظ ping هستش نه تنها تو اهواز بلکه من تعداد زیادی از شهر ها از رو دیدم که بچه ها مشکل داشتن... از طرفی سرعت پایینی هم داره به طور مثال شما 128 که بگیری سرعت رسیوت 15 K است اما 128 پارس آنلاین دارای سرعت 140 K است... تفاوت بسیار بالایی داره... درباره ping بگم که شاتل ping بالایی داره که باعث میشه ت بازی ذچار lag بشی... مخصوصا ساعت 1 شب به بعد که دانلود مجانی میشه ping یکدفعه میشه 1200 و اونوقت که تیر میزنی 3 ساعت بعد میخوره به هدف:d...پس بهترین انتخاب همون پارس آنلابن است... من isp های shatel و fanava رو تجربه کردم و آخر برگشتم پارس آنلاین..
اما برای گرفتن تعرفه از پارس آنلاین بهترین انتخاب 128 با حجم 8 گیگ در ماه است که قیمتش میشه 25 تومن... چون هم حجم مناسب و هم هزینه و همچنین سرعت.... شما با سرعت 128 رسیوی معادل 140 K در ثانیه دارید که برای بازی کاملا مناسب است. تعرفه 512 خیلی گرون است اگر هم بخوای 3 گیگ بگیری که اصلا با صرفه نیست چون حجم پایین و فقط باید بزاریش برای بازی نه کار دیگه......
اینکه کدوم مرکز مخابراتی هم هستی مهم آخه بعضی از مراکز مخابراتی مشکل دارن که اون مربوط به isp نمیشه.......... کدوم منطقه زندگی میکنین؟
موفق باشی....
دوستان اهوازی یه چیزی می گم باورش برای همه سخته ولی دیگه نگران بن شدن دستگاه نباشد
دو نفر تو اهواز می شناسم که این کار رو انجام میدن.
اولش خودم با اون شخص به بحث افتادم: وهی می گفتم نمیشه مگه ممکنه:-o. اون هم برای من دلیل آورد.

خلاصه.....من هم چند وقت دیگه به لاو بر می گردم..
دوست عزیز چیزی به نام unban وجود نداره... ی سری کارا هست که انجام میدن ولی خوب اسمشون دیگه unban نیست... تاپیک مربوز رو بگردی تو انجکن پیدا میکنی.... اون رو بخونی همه چیز میاد دستت... بعدا خودم مفصل واست توضیح میدم جریان چیه... الان عجله دارم....
موفق باشید

خیالت راحت. خونه ی من هم نزدیک چهار شیره و اون جا ساپورت میشه. همونطور که دوستمون گفت بهتر از پارس آنلاین بگیری.شک نکن.

من تاپیک بن و از این جور چیزها رو خوندم؛ چیزی در مورد اینی که شما میگی ندیدم.:-/
لطفآ یه راهنمایی کنید که سرمون کلا نره.

بچه ها چند روز پيش توپاساژ نخل داشتم پرسه مي زدم يه اطلاعيه ديدم كه پشت شيشه يكي از فروشگاهها زده بود كه كينكت رسيد.رفتمو و قيمت را پرسيدم گفت كه 300 تومنه .بعد خنديدم و اومدم بيرون . با خودم گفتم يه دوماه ديگه اين قيمت شكسته خواهد شد .به نظر آدم سودجويي مي اومد چون تنها اون فروشگاه بود كه كينكت اورده بود. خب هرحال زياد خوشم نيومد.

آخرین ویرایش:
بچه ها چند روز پيش توپاساژ نخل داشتم پرسه مي زدم يه اطلاعيه ديدم كه پشت شيشه يكي از فروشگاهها زده بود كه كينكت رسيد.رفتمو و قيمت را پرسيدم گفت كه 300 تومنه .بعد خنديدم و اومدم بيرون . با خودم گفتم يه دوماه ديگه اين قيمت شكسته خواهد شد .به نظر آدم سودجويي مي اومد چون تنها اون فروشگاه بود كه كينكت اورده بود. خب هرحال زياد خوشم نيومد.
خوب کینکت کلا گرون در میاد اینجا بخری... اصلا با صرفه نیست ...قیمت تهرانش گرونه دیگه چه برسه بیاد اینجا...چون درخواست هم بالا نیست کسی حاضر نمیشه بفرسته از دبی بیارن واسش.. فعلا باید صبر کرد بعدا بازی ها بهتری بیاد احتمالا قیمت میاد پایین...
اگر ممکنه آدرس تاپیکی که مربوط به برداشتن بن میشه را برام بگذارید
ولا من گشتم ندیدمش... فکر کنم پاکش کردن آخه قدیمی شده بود ... حالا همون که بت گفتم... unban نیست... اون راهی هم که گفتم از حالت بن در میارن اونم باید سریال یک برد بن نشده رو به برد خودت وارد کن (عوض کردن سریال) که کار راحتی هم نیست و چیز دیگه اینکه تو برد بن نشده از کجا میخوای گیر بیاری؟؟؟!!!!!! حالا هم اگر گیر بیاری با قیمت n تومن واست اینکار رو میکننن... اونم نه هرکسی... که اصلا به صرفه نیست پس بهترین راه همون خریدن xbox جدیده.
حالا اگر بازم حرفمم رو قبول نداری بگو اون طرف چی بت گفته که تو باور کردی... کامل واسم توضیح بده تا من بت بگم چی رو اشتباه گفته... "پخ" بزن اگر خواستی....

آخرین ویرایش:
دقیقآ همین چیزای که شما گفتی رو به من گفت.طرف تویه زیتون زندگی میکنه. نزدیک پارک زیتون. نمیدونم میشناسیش!؟(بدلیل حفظ اطلاعات نمی تونم اسم و فامیل و آدرس دقیقشو بگم). ولی میدونم کارش درسته. یکی دیگه کنار بازار بزرگ هست که اسم پاساژ رو فراموش کردم. اون چیزی درباره ی قیمت نگفت.هی انو من میکرد.

کینکت کلا قیمتش بالاست تو ایران...
ولی اون بنده خدا هم 300 نمیفروشه.چون کینکتش جعبه و اداپتور نداشته این قیمتو داده که مشتری فعلا از خریدش پشیمون بشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or