سلام...کسی از دوستان شخصیو سراغ داره که ایکس باکس بن شده را درست کنه؟
دوست عزیز فارسی تایپ کن...Salam Bache Ha ,Belakhare Ye Namaindegi Vaghei To Ahvaz Peyda Shod ,>:d<
Foroshgahe Nakhlak Va Nakhl Nmaindegi Gereftan ,Mojavezesh Ham Gozashtan Onja
Dige Alan Ba khiale Rahat Mishe Console Xbox o PlayStation Kharid
سلام.. همونطور که دوستمون گفتن شما باید از shatel یا parsonline نت بگیری... اما من هم تجربم رو کا حاصل عوض کردن isp های مختلف و نهایتا برگشتن دوباره به parsonline هست رو میگم و همچنین ی سری نکات:سلام دوستان
من قصد دارم یه خط اینترنت پرسرعت بگیرم ولی زیاد آشنایی ندارم به این شرکت های اهوازی که روال کارشون چه جوریه ؟وایرلس بگیرم یا نه باسیم بگیرم چه سرعتی بگیرم از کدوم شرکت بگیرمکه بتونم راحت در لایو چرخید و بازی کرد.شما که در لایو هستید یه راهنمایی بکنید که چه طوریه از کجا باید شروع کنم ؟
ممنونم میشم از راهنمایی تون/
دوست عزیز چیزی به نام unban وجود نداره... ی سری کارا هست که انجام میدن ولی خوب اسمشون دیگه unban نیست... تاپیک مربوز رو بگردی تو انجکن پیدا میکنی.... اون رو بخونی همه چیز میاد دستت... بعدا خودم مفصل واست توضیح میدم جریان چیه... الان عجله دارم....دوستان اهوازی یه چیزی می گم باورش برای همه سخته ولی دیگه نگران بن شدن دستگاه نباشد
دو نفر تو اهواز می شناسم که این کار رو انجام میدن.
اولش خودم با اون شخص به بحث افتادم: وهی می گفتم نمیشه مگه ممکنه:-o. اون هم برای من دلیل آورد.
خلاصه.....من هم چند وقت دیگه به لاو بر می گردم..
کدوم منطقه زندگی میکنین؟
موفق باشی....
منطقه مخابراتی اش را حقیقتا نمی دونم ولی ساکن چهارشیر هستم سمت کوی نیرو و بیمه
اونجا چطوره ؟
خوب کینکت کلا گرون در میاد اینجا بخری... اصلا با صرفه نیست ...قیمت تهرانش گرونه دیگه چه برسه بیاد اینجا...چون درخواست هم بالا نیست کسی حاضر نمیشه بفرسته از دبی بیارن واسش.. فعلا باید صبر کرد بعدا بازی ها بهتری بیاد احتمالا قیمت میاد پایین...بچه ها چند روز پيش توپاساژ نخل داشتم پرسه مي زدم يه اطلاعيه ديدم كه پشت شيشه يكي از فروشگاهها زده بود كه كينكت رسيد.رفتمو و قيمت را پرسيدم گفت كه 300 تومنه .بعد خنديدم و اومدم بيرون . با خودم گفتم يه دوماه ديگه اين قيمت شكسته خواهد شد .به نظر آدم سودجويي مي اومد چون تنها اون فروشگاه بود كه كينكت اورده بود. خب هرحال زياد خوشم نيومد.
ولا من گشتم ندیدمش... فکر کنم پاکش کردن آخه قدیمی شده بود ... حالا همون که بت گفتم... unban نیست... اون راهی هم که گفتم از حالت بن در میارن اونم باید سریال یک برد بن نشده رو به برد خودت وارد کن (عوض کردن سریال) که کار راحتی هم نیست و چیز دیگه اینکه تو برد بن نشده از کجا میخوای گیر بیاری؟؟؟!!!!!! حالا هم اگر گیر بیاری با قیمت n تومن واست اینکار رو میکننن... اونم نه هرکسی... که اصلا به صرفه نیست پس بهترین راه همون خریدن xbox جدیده.اگر ممکنه آدرس تاپیکی که مربوط به برداشتن بن میشه را برام بگذارید
بچه ها چند روز پيش توپاساژ نخل داشتم پرسه مي زدم يه اطلاعيه ديدم كه پشت شيشه يكي از فروشگاهها زده بود كه كينكت رسيد.رفتمو و قيمت را پرسيدم گفت كه 300 تومنه .بعد خنديدم و اومدم بيرون . با خودم گفتم يه دوماه ديگه اين قيمت شكسته خواهد شد .به نظر آدم سودجويي مي اومد چون تنها اون فروشگاه بود كه كينكت اورده بود. خب هرحال زياد خوشم نيومد.