تاپیک Xbox 360 داران اهواز

سلام دوستان
من میخوام هارد اکسترنال بگیرم.تو اهواز کجا قیمتاش خوبه و مطمئن هست ؟؟؟
آدرس کاملشو برام بزارید.اگه تلفن مغازه هم بزارین که چه بهتر
(اگه زیاد به تاپیک ربط نداره از دوستان معذرت میخوام ولی بی ربط به ایکس باکسم نیست )

سلام دوستان
من میخوام هارد اکسترنال بگیرم.تو اهواز کجا قیمتاش خوبه و مطمئن هست ؟؟؟
آدرس کاملشو برام بزارید.اگه تلفن مغازه هم بزارین که چه بهتر
(اگه زیاد به تاپیک ربط نداره از دوستان معذرت میخوام ولی بی ربط به ایکس باکسم نیست )

دوستان اهوازی ...............help

دوستان عزیز من دیشب از شباهنگ دو تا بازی جدید فرمول 1 و کوانتوم را گرفتم که متاسفانه وقتی بازی فرمول یک را گذاشتم تو درایو اجرا نشد و play dvdرا نشان داد می دونم که نیاز به آپدیت داره ولی کوانتوم را راحت اجرا کرد.خواستم بدونم که آقای کاسب بازی فرمول یک را ازم پس می گیره و با بازی دیگه عوض می کنه یا اینکه بهم می گه مشکل خودته .البته با شناختی که از آقای کاسب در یه سال مشتری ازش دارم فک نکنم بخواد مشتری های دائمش را ناراحت کنه.در ضمن فعلا پول آپدیت را ندارم وگرنه بهش می دادم آپدیتش کنه.فقط خواستم بدونم که چه کار کنم ؟
ای بابا.... این حرفا چیه میزنید آخه یک بازی چیزی نیست که مغازه بخواد عوض نکنه... حق با مشتری بید:d
آره عوض میکنه....
دوستان نمی خوان زحمت بکشن من از کاسب پرسیدم میگه سه شنبه مدال افتخار میاد.
کی می تونه صبر کنه حالا؟
بازی مدال امروز یعنی 12 اکتبر به صورت رسمی عرضه میشه...اونایی که live میزنن از جمله خودم بعد عمری ی حالی میکنیم...:)
راستی دوستان بازی جدید به محض اینکه بیاد ، تو سایت اعلام میشه واسه همین نیازی نیست دیگه هی برید مغازه بپرسین اینطوری هی باس پول تاکسی بدین :d....آدرس سایت رو که بلدید همه:
www.shabahang-store.com

• Like
Reactions: Mr.boss
دیشب از فروشگاه .... یه مدال افتخار گرفتم ولی اینقد DVDخط خطی بود که درایو ایکس باکسم نتونست اونو بخونه و هی پیغام اینکه دیسگ شما کثیف و خش دار را بهم میداد خیلی حالم گرفته شد.اینهمه شوق این بازی داشتم که :(:(:(:(

دیشب از فروشگاه .... یه مدال افتخار گرفتم ولی اینقد DVDخط خطی بود که درایو ایکس باکسم نتونست اونو بخونه و هی پیغام اینکه دیسگ شما کثیف و خش دار را بهم میداد خیلی حالم گرفته شد.اینهمه شوق این بازی داشتم که :(:(:(:(
مهندس چکش میکردی خش نداشته باش.. همینطور گرفتی گذاشتی جیبت؟!!!:d
ببر از هر جا گرفتی عوضش کن...
راستی 12 اکتبر نسخه limited edition اومده که j هستش....نسخه پال احتمالا 15 اکتبر میاد...اینی که الان تو مغازه ها است نسخه پال و stealth نیست ...واسه live باید صبر کرد...معلوم نیست این نسخه از کجا دوباره کش رفته شده:d مثل halo که یک ماه جلوطر اومده بود و imagesh مشکل داشت....

آخه به صاحاب فروشگاه اعتماد داشتم و تا الان بازی خرابی بهم نداده .ولی زود اونو عوض کرد و کلی عذر خواهی کرد
میگم احیانا شما اهوازیا نمیخواین live بازی کنین؟
بابا تهران ، اصفهان بازی غیر stealth نمیخرن... یعنی همه دنبال live ن ... اینجا از هر 100 تا 1 ی...
به من بپیوندین:d.... 3 سال داریم live میزنیم تازه 2 تا اهوازی پیدا کردیم که اونا هم تازه اومدن.....
Add کنید :
mpkiller 2

10093:10288:6620

سلام بچه ها این کابل به صورت تکی گیر میاد ؟ حتی دست دوم باشه .

10093:10288:6620

سلام بچه ها این کابل به صورت تکی گیر میاد ؟ حتی دست دوم باشه .
سلام عزیز
من میتونم گیر بیارم.اگه خواستی pm بده

بچه ها فروشگاه شباهنگ در حرکتی خدا پسندانه بازی های ایکس باکس اصل را 2 تومن میده.
واقعا دمش گرم .500 تومن هم 500 تومنه برا ما فقیر فقرا

خیلی وقته همه جا شده 2 تومن.
تازه بعضی ها 1500 هم میدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or