† Salvatore †
کاربر سایت
پس این محصول جدید تو مغازه ابرام پلنگ چیکار میکنه... :dاین احتمالا کنسول جدید و محصول مشترک شرکت نبهانیون و کمپانی معتبر امتحانیون هستش!
پس این محصول جدید تو مغازه ابرام پلنگ چیکار میکنه... :dاین احتمالا کنسول جدید و محصول مشترک شرکت نبهانیون و کمپانی معتبر امتحانیون هستش!
بله. من فعلا تا وستاش رفتم مشکلی نداشتهبچه ها این بازی هیلو که در پاساژ یافت می شود قابل اعتماد هست ؟یعنی این که رو ایکستون اجرا شده یا نه؟
بازی سالم است اما stealth نیست ..پس به live وصل نشید تا بازی بطور رسمی عرضه شه و stealth شه و بازی کنید....بچه ها این بازی هیلو که در پاساژ یافت می شود قابل اعتماد هست ؟یعنی این که رو ایکستون اجرا شده یا نه؟
تمام بازی ها ی نخل (حداقل اونایی که من تو شباهنگ میبینم ) همگی tgate هستش.... کیفیت چاپ هم که خوب.....اگر هم بازی مشکل داشته باشه تعویض میکنه... حداقل من یاد ندارم که همچین اتفاقی افتاده باشه که عوض نکنیم....دوست عزیز pro gamer89 من مدتی هستش بازیها رو از مرکز خرید زیتون میگیرم. 3000 تومان میده.
ولی روی دیسک تی گت هستش چاپ رو دیسک هم عالیه. تازه میگه اگه مشکل داشت هم بیارش عوضش میکنم.. کاری که پاساژ نخل هیچ وقت نمیکنه و مجبورت میکنه یکی دیگه بخری.
ps3 dlim 120 gig قیمت : 360 هزارمیخوام یه PS3 SLIM 120 GIG PAL بخرم اگه لطفا اگه رفتین شباهنگ برام قیمت کنین
اگه میتونین این بازی ها رو هم قیمت کنین
GOD OF WAR 3
KILLZONE 2
سلام برادرای اهوازی.
من وقتی بازی h.a.w.x 2 رو توی دستگاه میزارم ، بجای play game مینویسه play dvd .بعد از یه سال و اندی برای اولین بار این مشکل پیش اومده.
فکر کنم این سوال پیش پا افتاده و قدیمیه ولی چه کنیم #
فروشنده گفت که باید دراو دستگاه رو آپدیت کنم ، فکر کنم منظورش iXtreme بود.
درضمن ایکس باکس من بن شده.
یه راهنمایی کنید.