سلام دوست عزیز ...مبارک باشه....دیدم چی نوشتی گفتم علت رو بگم همه بدونن آخه تو اهواز متاسفانه حتی فروشنده ها چیز زیادی از این کنسول ها و خبرهای مربوطه نمیدونن.....راستی بچه ها من دیروز ایکس باکس آرکید 2010 خریدم دستگاش خیی زود بازی رو لود می کنه فروشنده میگه ورژنش جدیده به اونای که می خوان بخرن یا عوض کنن کنسولشون رو پیشنهاد مکنم که بخرن راستی از فروشگاه نخلک تو پاساژ نخل خریدم از منصور نبهانی هم منصفه هم خیلی خوش برخورده
مرتضی تیکت خیلی باحال بود ...:biggrin1:پاساژ نخل! برادر من اینجا که جاش نیست میپرسی! هزار تا تاپیک توی بخش اخبار هست.
مرسی داداش فقط منظورت از این که پلمپ نباشه چیهاز هرکی می خوای بگیری فقط حواست باشه پلمپ شده نباشه
هیچ عبارتی هم روی دستگاه چاپ یا نچسبیده باشه مثل (New 2010,...)
اگه دسته اضافی هم میخوای بخری بهش بگو پک دار میخوام نه اینکه از توی کارتون دستگاه در بیاره بت بده :-o
اینارو گفتم که یدفه جنس تقلبی یا دست دوم بت ندن
این احتمالا کنسول جدید و محصول مشترک شرکت نبهانیون و کمپانی معتبر امتحانیون هستش!یعنی پلاستیک پیچ شده یا هلگرام برجسته روش نباشه چون اینا کار خوده فروشندس دستشو عوض میکنه یا یدونه ایکسباکس 2008 میزاره تو جلد 2009 بعد با برچسب و هلگرام میشه 2010 و بت میگه اینا از آمریکا پلپ شده میاد،خود مایکروسافت کپی خور کرده )x