من اونجا بودم هنوز هیچکی نیاوردهحالا یه سوالی :
من شماره فروشگاه شباهنگ رو دارم دو روزه دارم زنگ میزنم که بپرسم فیفا وردکاپ رو آورده یا نه ور نمی دارن
دوستان شماره ی مغازه ای غیر شباهنگ و کامبیز دارن که آمار بگیرم
یا اصلا خودتون می دونید که آوردن یا نه
ممنون
ps3 شم بود یا فقط 360 ؟شباهنگ که از دنیا عقبه:laughing:
ولی همه اوردن
بخاطر اینه که سرعت اینترنت خیلی پایین اومدهسلام به همشهریهای عزیز یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی تونسته با اینترنت شاتل که این روزها همش قطعه به xbox live وصل بشه؟ من همه مراحلشو رد میکنم ولی این ارور رو میده که شما به اینترنت وصل هستین ولی نمیتونید به xbox live متصل بشید با isp تماس بگیرید و این حرفا ممنون میشم راهنماییم کنید اینترنتم 512 kb هستش یوزر پسورد هم داخل مودم سیو شده..
دوستان ميشه بگيد تو اهواز بهترين مكان براي خرديد بازيxbox كجاست كه هم مرغوب باشه وهم مناسب
mer30
سلام حسین جانبهترین جا برای خرید بازی فروشگاه شباهنگه.در ضمن من حسینم چاکرتون بچه اهوازوم.
بچه ها شبا هنگ بازی UFC2010آورده ؟کسی بازیش کرده ؟چه جوریه ارزش بازی کردن داره یا نه؟
وقتي شما راجب مرکز فروش کنسول بازي شهرتون اين طوري ميگي معلوم که هيچ وقت تو امر بازي پيشرفت نمي کنيممرسی دوست خوبم
خودم اول به این سئوال جواب میدم ، امیدوارم که باقی دوستان اهوازی بیاند و این تاپیک رو داغتر کنند .
اوایل بازی ها رو از طریق پست از فروشگاه نکست جن تهران میخریدم ولی الان مدتی هست که از حسین ماجدی خودمون میخرم :biggrin1: سرزمین رایانه
ولی از آقایون کلاهبردار پاساژ نخل به هیچ عنوان
سری اول هر بازی رو فروشگاه سرزمین رایانه با چاپ روی دیسک و کاور خوشکل و دیسک ورباتیم میده بیرون . که خداییش از نظر من دیگه بهتر از این نمیشه !!!
منتظر نظر دیگر دوستان هستیم :smile: