تاپیک Xbox 360 داران اهواز

دوستان عزیز آپدیتو فریمور را هم برا لایو میخواهم هم برا بازی های جدید آخه من بازی جدیدم گذاشتم اجرا نمیکنه.
دستگامم الایته
call of juarez , prototype آپدیت که نشد مینویسه mixid player
الان برا اجرای بازی های جدید چهکار کنم اسم 2تاشونم بردم.
سلام. دوست عزیز میتونید به بخش آموزشها بروید و آموزش کاملی رو که خلیل جان، ارائه دادند دریافت کنید. بسیار آسان میتونید این کار رو با آموزش خلیل انجام بدید. خیر پیش

آقا یکیتون بگه کجا فیفا 10 را واسه ایکسباکس آورده؟

توی سایت سرزمین رفتم نوشته فیفا 10 نسخه PC موجوده! کسی اطلاع داره که کجا نسخه 360 را آورده؟

سلام. بکس اهواز. همشهریان خودم.
بچه ها (ببخشید آقایون:biggrin1:) کسی است که از فناوا یا همون طلوع رایانه لقمان سرویس گرفته باشه و هنوز باهاش live بازی کنه؟
من آخه مدتیه نمیتونم به live وصل شم(2 ماه) ... بعد از کلی اینور اونور به نظر میرسه مشکل از ISP ...
شانس ما رو ببین نه از رفاتک خیری دیدم نه از فناوا.... حالا بریم شاتل بینیم چی میشه..
درضمن دوستانی که میخوان ixtrem عوض کنن به نظرم راحت میتونن خودشون انجام بدن هیچ نیازی نست الکی برین 15یا 20 تومن بدین بازار.... ولا من این آقا کاسب رو خوب میشناسم(ائن موقه که هیچ کی نمیدونست xbox چیه;) من از این بازی میخریدم تازه بازی ها playbox اومده بود تو اهواز :d )... کارش حرف نداره آدم منصفیه... از خودشم بپرسی بت میگه برو خودت یاد بگیر بهتره.:smile:
من خودم یزمانی با استفاده از مطالب مفید همین سایت یاد گرفتم و دیگه مشکلی ندارم... هیچ ترسیم نداره که بگی خرابش میکنی.... بابا خیر سرمون بچه ها اهوازیم:love:.:biggrin1:مشکلی هم داشتین آقا خلیل کارش حرف نداره راهنمایی میکنه.. منم خودم خدمتم.. البته مطمینم که اگر طبق توضیحات آقا خلیل پیش برین به هیچ مشکلی برنمیخورین.
سوال من رو جان من جواب بدین بینم باید چه کنم........!!!!!!!:confused:
چاکرم.

آخرین ویرایش:
زرشک.:biggrin1:
پچرا هیشکی جواب من رو نداد؟!!!!!!!!!!!:confused:
من رو بگو این همه از خودمون تعریف کردم:smile:
آقا کسی است که از شرکت فناوا سرویس داشته باشه و live هم الان بازی کنه و مشکلی نداشته باشه؟
چون من مدتییه نمیتونم به live وصل شم.:(

میشه هارد یه ایکس باکسو رو یه ایکس باکس دیگه گذاشت:biggrin1::smile:-مثلا ایکس باکسم خراب شده هاردشو بزارم روی ایکس باکس جدیده که خریدم:biggrin1::smile:

دوستان اهوازی کسانی که از شرکت نیمادنت سرویس اینرنت ADSL 512 خانگی گرفته اند آیا برای گرفتن این سرویس مدرکی لازم هست یا هر چیزی دیگه ای...

دوستان اهوازی کسانی که از شرکت نیمادنت سرویس اینرنت ADSL 512 خانگی گرفته اند آیا برای گرفتن این سرویس مدرکی لازم هست یا هر چیزی دیگه ای...

آره من ازش دارم.

واقعا عالیه.

باید یه نامه ببری. (نامه راحت پیدا میشه)

میگم دوستان اگه FORZO نسخه PAL را جایی آورد حتما اعلام کنه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or