سلام
من اصلا خوزستانی هستم، ولی قم زندگی میکنم، الانم اومدم اهواز، میخوام بازی x360 بگیرم، رفتم بازار بزرگ (تو سی متری) فقط یه جا بازی داشت، اونم تو طبقه همکف بود و فقط بتمن داشت! البته قیمتش عالی بود! (3500) که من توی قم کمتر از 4000 - 4500 گیرم نمیاد!
حالا میخوام بازی های جدید رو بگیرم، از کجا بگیرم؟ (هالو3 - ولفنشتاین - Dirt2 و ...)
3 تومن . با چاپ .فروشگاه شباهنگ ، بازیهای جدید رو چند میده ؟
دیسکاش چجورن ؟ پشتشون چاپ شدس یا دیسک کپی معمولیه ؟
لطفا یکی جواب مارو بده.
سلام دوستان میخواستم بدونم اهواز فریمور دستگاه را آپدیت میکنن که بازی های جدید رو اجرا کنه دقیقا کجا چقدر میگیرن چند وقته بهت میدن.
خیلی خیلی ممنونم.
سلام فرشید جان
اگه برای بازی آنلاین می خوای اصلا از رفاتک نگیر چون همش توی بازی ها لگ داری
من که خودم از رفاتک گرفتم همش مشکل دارم باهاش (البته قبلا خوب بود نمی دونم چرا این جوری شد)
ولی برای دانلود و استفاده های دیگه مشکل نداره.
ولی کلا از نیماد نت بگیری بهتره خیلی تعریف شو شنیدم برای بازی هم مشکلی نداره و فکر کنم ارزون تر هم هست
رفاتک از پارس آن لاین سرویس میگیره و نیماد نت هم اگه اشتباه نکنم از شاتل
لطفا یکی جواب مارو بده.
سلام دوستان میخواستم بدونم اهواز فریمور دستگاه را آپدیت میکنن که بازی های جدید رو اجرا کنه دقیقا کجا چقدر میگیرن چند وقته بهت میدن.
خیلی خیلی ممنونم.
فامیل هامون از نیمادنت سرویس میگیره 512 با 3G محدودیت 20تومن هم میده البته ماهیانه. خوبه یا گرونه:smile:
ممنون بخاطر اطلاعاتی که دادی:smile:
دوستان عزیز آپدیتو فریمور را هم برا لایو میخواهم هم برا بازی های جدید آخه من بازی جدیدم گذاشتم اجرا نمیکنه.
دستگامم الایته
call of juarez , prototype آپدیت که نشد مینویسه mixid player
الان برا اجرای بازی های جدید چهکار کنم اسم 2تاشونم بردم.
خواهش میکنم :smile:فامیل هامون از نیمادنت سرویس میگیره 512 با 3G محدودیت 20تومن هم میده البته ماهیانه. خوبه یا گرونه:smile:
ممنون بخاطر اطلاعاتی که دادی:smile:
دوستان عزیز آپدیتو فریمور را هم برا لایو میخواهم هم برا بازی های جدید آخه من بازی جدیدم گذاشتم اجرا نمیکنه.
دستگامم الایته
call of juarez , prototype آپدیت که نشد مینویسه mixid player
الان برا اجرای بازی های جدید چهکار کنم اسم 2تاشونم بردم.