تاپیک Xbox 360 داران اهواز

سمت زيتون كسي به من يه فروشگاه برا خريد بازيهاي 360 معرفي ميكنه لطفا؟
اگه نيست يه جاي سر راست كه بتونم راحت برم و جاي پارك! داشته باشه اگه ميشناسيد بگيد(سمت نادري نگيد فقط كه نميتونم:(

سمت زیتون که فکر نمی کنم چنین فروشگاهی وجود داشته باشه،یا باید بری بازار کاوه(پاساژ نخل)یا نهایتاً باید بری بازار بزرگ(سرزمین رایانه)که فکر می کنم توصیه ی اول خیلی بهتر چون سرزمین بازی زیاد نداره و اکثراً هم یا تعویضین یا مشکل دارن ولی پاساژ نخل کارشون درسته مخصوصاً فروشگاه شباهنگ:biggrin1:.
همین آقا مرتضی مدیر فروشگاهه اگه دوست داشتی باهاش صحبت کن...
سلام ممد. عزیز یه کرک داون هست اما معلوم نیست ریجنش چیه؟!!:-"
بابا کار درست!
خوب یه نگاه بنداز ببین روی دستگاه J میاد یا نه!
به هیچ خدایی هم نفروشش لطفاً;)
روز پنجشنبه زنگ زدم مغازه با خود جناب ابراهیم خان صحبت کردم...راجع به خرید PS3 برا یکی از آشناهامون...
به هر حال مشتاق دیدار...:biggrin1:

سلام به همگی مخصوصا محمد جان ریپر.
از اینکه کمی دیر کردم کمال عذر خواهی رو دارم.

یک گیم نت بود که بازی هم میفروخت که سپاه جمش کرد :-"

بابا کار درست!
خوب یه نگاه بنداز ببین روی دستگاه J میاد یا نه!
به هیچ خدایی هم نفروشش لطفاً;)
روز پنجشنبه زنگ زدم مغازه با خود جناب ابراهیم خان صحبت کردم...راجع به خرید PS3 برا یکی از آشناهامون...
به هر حال مشتاق دیدار...:biggrin1:
نگاه کردم پال بود بدو بیا ببرش

مرسي از شما:)
آقا مرتضي tomb raider underworld رو دارين الان؟ عصرها تا كي هستيد؟
كنسولم j هست
فردا یعنی 5 شنبه میرم مغازه ببینم کدوم ریجنش رو داریم.

صبح هستی یا فقط عصر ها؟
ساعت چند هستی؟
عصرها همیشه هستم اما صبح ها کم سر میزنم. 8 به بعد در خدمتتم.

صبح بخیر!!
بابا خوبه من گفتم دنبال J یا Free میگردم ها!!
جون مرتضی ببین طبقه ی بالا ندارن؟
بابا حسابی رفتم کف این بازی...
اسب همشون رو رد کرده اما ممد به ابرام در این باره گفتم، گفتش ممد زنگ بزنه سفارش بده تا براش بیارم.

یه فروشنده هست توی پاساژ نخل . به ایکس باکس پریمیوم میگه پرنیون . توصیه میکنم بچه ها اگه حوصلشون سر رفت یه سر برند پیش این آقا کلی بخندند . خداییش کرکر خندس .

من زیاد پاساژ نخل نمیرم شاید سالی یک بار . همین یک بار هم که میرم به هزاران سوژه برخورد میکنم . از جمله همین آقایی که جدیدا از خودشون مدل جدید ایکس باکس ابداع میکنند به اسم پرنیون . سال گذشته اردیبهشت ماه میگفت که بله Ps3 رو از من بخر ببر ، 1 ماه دیگه بیا خودم تضمینی برات کپی خور میکنم . خوب دیگه اینم میشه یک کیس خنده دیگه :biggrin1: باعث میشه که آدم سال آینده حتما سراغ ایشون بره و حرفای تازه بشنوفه .
آقای پرنیون رو میتونید طبقه همکف همون اول پاساژ سمت چپ توی همون مغازه قبلی آقای محسن امتحانی که جدیدا میگند اسمش شده کامبیز ، پیداش کنید .

سلام
من اصلا خوزستانی هستم، ولی قم زندگی میکنم، الانم اومدم اهواز، میخوام بازی x360 بگیرم، رفتم بازار بزرگ (تو سی متری) فقط یه جا بازی داشت، اونم تو طبقه همکف بود و فقط بتمن داشت! البته قیمتش عالی بود! (3500) که من توی قم کمتر از 4000 - 4500 گیرم نمیاد!
حالا میخوام بازی های جدید رو بگیرم، از کجا بگیرم؟ (هالو3 - ولفنشتاین - Dirt2 و ...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or