mohsen1365
کاربر سایت
سلام چند تا سوال ساده داشتم خواهش میکنم کسایی که اطلاع دارن جواب بدن من 1 ماه ایکباکسمو گرفتم از اول هم بازیها رو هم با هارد بازی کردم ولی نمیدونم چرا وقتی بازی فروزا 4 رو هر دوتا دیسکشم رو هارد نصب میکنم بازم بازی رو از رو دیسکش اجرا میکنه این مشکلو من با بازی کالکشن لیمبو هم دارم فقط همین دو تا بازی . رو همین حسابم چون من فقط از رو هارد بازی میکنم فروزا 4 رو تا حالا بازی نکردم فقط تست کردم تا منو بازی ببینم دیسکش سالمه یانه که دیدم سالم هم بود ولی اررو تا حالا نداده تا حال داخل مسابقاتش هم نرفتم فقط دو بار تا منوی بازی رفتم ضمن این که من توی 3تا بازی تا حالا مشکل داشتم که کالا اجرا نشده یکی بازی ُSurvival که از درایو اجرا نشد یکم هم خش داست همون موقع که خریدم. رایتم نشد بارایتر کامپیوترم یکی هم بازی رزیدنت اویل 5 که از این اورجینال ایرانی ها بود که از روی دارو گذاشتم تا منو اول بازی که میره یه صفحه سیاه میاد که که فقط با خاموش کردن دستگاه میتونم بیام بیرون رو هاردم که نصب کردم باز همین جوری بود یه بازی nier هم احرا نشد رو هاردم نصب نشد بازیه nfs hot pursit هم اصلا اجرا نکرد حال خاستم ببینم امکان داره من فلگ شده باشم یا نشدم و مشکله دیسکا بوده ضمان من تا حالا آفلاین بازی می کردم ولی احتمالا بخام لایو بازی کنم بعدا مشکل بر نمی خورم یا نه ضمنا چه بازی شرایط froza 4 رو داره که باید مواظب باشم منون از پاسختون
آخرین ویرایش: