samss
کاربر سایت
دیگه می خوای بشینی صندلی عقب :d .... نمای داخل که عالییه ...... حالا با مولتی اسکرینش ور برو شاید شد.مثل فورزا 3 میشه نمای کاکپیت رو یکم برد عقب تر ؟ من که منوش رو پیدا نکردم
دیگه می خوای بشینی صندلی عقب :d .... نمای داخل که عالییه ...... حالا با مولتی اسکرینش ور برو شاید شد.مثل فورزا 3 میشه نمای کاکپیت رو یکم برد عقب تر ؟ من که منوش رو پیدا نکردم
نه عزیز حس مالکیت نداره!لیسانسشو داره!البته احتمال نیست جریان کلا مشخص شد و این بود که EA (فلانفلان شده) به خاطر شیفت ونید فور اسپیدش (مخصوصا آخری که خدارو شکر خیلی هم مزخرف در امده بود) لیسانسش رو به T10 نداد و همکاری نکرد!چون برای FM3 همکاری کرده بود همه فکر میکردیم باشه ولی تو فورتزا 4 همکای نکرد! البته ما هم لیسانس Ferrari رو داریم!وتا زمانی که یه ریسینگ فراری نداره فراری نیست (منظورم شیفت و نید فور اسپیده)[/QUOTE
پس جریانش این جوریاست. والا منم که فرقی بین پورش و سایر ماشینا تو هندیلینگ و چسبندگی رو جاده تو RUN متوجه نشدم فقط سرعت ها فرق می کرد که اونم به لطف نیترو مشکلات حل می شد.من با اینکه فن پورش هستم اینو قبول دارم که اعتبار و قدمت کمپانی فراری بیشتر از پورش هست (مخصوصا این که enzo ferrari مثل من متولد بهمن بودb-)). موافقم که هیچی از ارزش های فورزا کم نشده.
مگه تو فورزا نیترو هست ؟ ؟ ؟پس جریانش این جوریاست. والا منم که فرقی بین پورش و سایر ماشینا تو هندیلینگ و چسبندگی رو جاده تو RUN متوجه نشدم فقط سرعت ها فرق می کرد که اونم به لطف نیترو مشکلات حل می شد.من با اینکه فن پورش هستم اینو قبول دارم که اعتبار و قدمت کمپانی فراری بیشتر از پورش هست (مخصوصا این که enzo ferrari مثل من متولد بهمن بودb-)). موافقم که هیچی از ارزش های فورزا کم نشده.
bugatti veyron super sport تو بازی نیست ؟
من لیست ماشین های بوگاتی رو که تو بازی دیدم فقط bugatti veyron معمولی بود .
برعکس ! ..... پورش قدمته بیشتری داره
آره فقط موقع ترمز گيري ها مياد! و چه خوب هم مياد!!!:dمن اونو رو حالت نصفه یا فقط خط ترمز یه بار اینو نصفه کن فرقی با کامل نمیکنه و خیلی سخت نیست ولی 5% بهت بیشتر میده!
تو World Tour که نمیشه درجه تایین کرد میشه؟؟؟
انشاالاه بیشترم داشته باشی!
برا من که نمیشه نمیدونم برا بقیه میشه یا نه؟؟آره فقط موقع ترمز گيري ها مياد! و چه خوب هم مياد!!!:d
تو world tour هم فك كنم بشه! دقيق نميدونم
آخ كه داغ دلم رو تازه كردي!یکی عدم وجود برند پورشه هست که باعث می شه من تو بازی احساس خلا و ناامنی کنم
بله 'گالاردو سوپرلجرا!!!آخ كه داغ دلم رو تازه كردي!
چقدر دوست داشتم تو "اتو ويستا" يك استارتي با عشق و زندگيم "Carrera GT" بزنم! صدا قشنگتر از كاررا جي تي هم داريم؟!
در نبود پورش مث فاحشه ها شدم!!!! هر مسابقه سوار يك ماشينم!!!
لعنت بر EA و سري NFSش! الهي ورشكسته شه (مث پيرزن آ شدم):d
بازی فورزا 4 یا توی بعضی لودینگ ها به مدت طولانی گیر میکنه بعدش اررور میده یا وسط بازی چیکارش کنم؟
من ************** 3 و مردن وارفر 3 و فیفا 12 و چندتا بازیه دیگه رو بازی میکنم ولی این؟
ارورش یه چیزی تو ایم مایه هاست
The disk is coruptade .... clean the disk .... نم چیشی
آخ كه داغ دلم رو تازه كردي!
چقدر دوست داشتم تو "اتو ويستا" يك استارتي با عشق و زندگيم "Carrera GT" بزنم! صدا قشنگتر از كاررا جي تي هم داريم؟!
در نبود پورش مث فاحشه ها شدم!!!! هر مسابقه سوار يك ماشينم!!!
لعنت بر EA و سري NFSش! الهي ورشكسته شه (مث پيرزن آ شدم):d