بله فلگ شدی ، همون بلایی که سر من اومد با MW3 !!!!سلام
اگه Forza4 ایمیج ناقص(97٪) رو روی کنسولی که آپدیت دشبوردش جدیده بعد فریمور درایوشم LT3 باشه اجرا کرده باشیم بعد ارور داده باشه.امکان داره که فلگ کرده باشه کنسول رو؟؟
ایمیج بازیش 97٪ بوده ولی به روش برنر مکس رایت شده
مگه مدرن 3 هم فلگ میکنه؟؟بله فلگ شدی ، همون بلایی که سر من اومد با MW3 !!!!
این تناقض داره که؟؟ برنرمکس یعنی ۱۰۰ درصد و هیچ وقت پیغام نمیده و فلگ نمیکنه.
ایمیج بازیش 97٪ بوده ولی به روش برنر مکس رایت شده
با داشبورد جدید و دیسک ۹۷ درصد بله! هر دیسکی فلگ میکنه.مگه مدرن 3 هم فلگ میکنه؟؟
با دیسک 2 فقط یه بار کار داری اونم وقتی بخوای ماشین ها و پیست های دیسک 2 رو نصب کنی، ولی دیسک یک رو هر بار بخوای بازی کنی لازم داری، پس دیسک یک برنر مکس باشه کافیه.دوستان برای این بازی فقط لازمه دیسک 1 برنر مکس باشه؟یا هر دو؟
سلام
من یه دیسک فورزا4 خریدم نمیدونستم که برنرمکس نیست و گذاشتم رو دستگاه ارور داد بعد الان دیسک اصلی برنر مکس بازی گرفتم الان میتونم وصل شم به لایو و باهاش لایو بازی کنم؟
یا بن میشم؟
سلام ممنون که جواب دادی دوست عزیزبا خیال راحت وصل شو. دیسک های Burner MAX شباهت بسیار زیادی به دیسک های اورجینال بازی داره چون دقت Verify کردن اوونا بسیار بالاست پس هیچ نگرانی نداشته باش.
تا اونجایی که من میدونم برای ;lt 2 هست اما برای من یه مشکلی داشت به زور هر مرحله که میرفتم ارور میداد اما بعد از اینکه lt3 کردم دیگه اون ارور رو نمیده به جای دیگه اصلا بازی نمیاد و ارور the disk is not supported میده که نشون میده برای lt 2 پچ شده اما به زودی برای lt3 میاد البته تا الانم شاید اومدهاین بازی برای LT2 نیست ؟ من کل اصفهان را گشتم هیچ جا نداشت