M8CRX
کاربر سایت
فک نمی کنم سوخته باشه،
باید یه سر بری سایت Kingston و نرم افزار بازیابی-Recovery- رو برای فلش کردن مجدد دانلود کنی و با اون دوباره پارتیشنش کنی تا مشکلش حل بشه،البته برای بازیابی اطلاعاتش تا درایو شناخته نشه نمیشه کاری کرد.
اگر نه که میتونی بدی گارانتی تا برات درستش کنن.
ممنون .
این نرم افزار بازیابی که فرمودید ، مشابه سایر نرم افزار های این زمینه مثل GetBackMyData و Recuva و ...ست یا دسترسی عمیق تری به USB-Flash داره و کار خاص دیگه ای انجام میده . آخه شما فرمودید ((فلش کردن)) ، منظورتون فلش کردن USB_Flash شبیه بایوس MainBoardـه ؟!
بعد فرمودید ((البته برای بازیابی اطلاعاتش تا درایو شناخته نشه نمیشه کاری کرد.)) درسته ، ولی عرض کردم درایو شناخته میشه اما قابل دسترسی نیست ، یعنی اون برنامه ای که فرمودید ، میتونه از این حالت خارجش کنه تا بعد از اون ، با برنامه بازیابی اطلاعات ، اطلاعات رو بازیابی کرد ؟!
راستی بنده اون برنامه ای که فرمودید رو تو سایت KingSton پیدا نکردم ...
بازم ممنون .

لطفا کمک کنید.راستی با یک ماژول رم هم گیر میزنه .دیوونه شدم!با یکی گیر میزنه با دوتا هم همینطور با 3 تا هم همینطور.وقتی هم 2 تایی میزنم هم توی یک زنگ بذارم گیر میزنه هم توی یه کانال .راستی اسم رم Rendition توی لیست ساپورت های Asus P5Q Deluxe نبود!یعنی باید یه جفت رم دیگه بگیرم؟اگه میشه یه کمی زود جوابم رو بدین یه کمی عجله دارم.
:confused: :biggrin1: .
! دوستم میگه زنگ زده و گفتن اصلاً معلوم نیست تعویض بشه یا نه و حتماً باید هولوگرام ایمانتک روی قطعه باشه ... ولی متاسفانه نمیدونم چرا این رفیق ما هولوگرامو معدوم فرمودند :biggrin1: .