reza8
کاربر سایت
والا نمیدونم چه کابلیه یه عکس گرفتم ببین شما متوجه میشیاز کابل رایزر استفاده میکنی ؟
از تبدیل برق برای سوکت های کارت گرافیکت استفاده میکنی ؟
کابل تزئینی چیزی نداری ؟
کابلها کاملا مستقیم از خود پاور به گرافیک متصله ؟
الان دانلودش میکنم ببینم چطورهشما ببین دما سنسورهای کارت گرافیک در چه حدی هست
با توجه به زمان عرضه کارت شما احتمال زیاد خمیر سیلیکون ها خاصیت خودشون از دست دادن
برنامه gpuz دانلود کن قسمت sensors باز بزار برو داخل بازی یا بنچمارک بگیر ببین وضعیت دما و دور فن در چه حدی هست
اگه همه چیز نرمال بود و دما و دور فن بالا نرفت باید بری سراغ گزینه های دیگه ولی اگه دیدی دما بالا هست اول باید خمیر سیلیکون عوض کنی و البته پد های سیلیکونی VRAM
View attachment 372217
تا وارد بازی میشم سمت چپ کارت گرافیک خیلی داغ میکنه
الان میرم توی task manager دما کارت گرافیک رو ۴۲ درجه میزنه
آخه من نگران شدم یوقت بسوزه کارت گرافیکپاور منم ۸۳۵ وات رید مکسه از لحاظ پاور فکر نکنم مشکلی باشه
ببین مشکلی نیست برا من نزدیک یک ساله همین مشکل هستش گهگداری میبینی ۱ روز دائم بازی کردم بازی هنگ نکرد میبینی همون ابتدای ۱۰ دقیقه اول بازی هنگ کرد فقط نمیدونم هاردت چیه هارد من اس اس دی هستش وقتی مستقیم از کیس رستارت میکنم مشکلی بابت ویندوز و سلامتی هارد پیش نمیاد اما هاردهای اینترنال قدیمی یکم موقع رستارت از پاور سلامتیش به خطر میفته چون هد چرخش دیسک دارن برا همین زود خراب میشن
من تا الان برا این مشکل راه حلی پیدا نکردم تو بعضی بازیها این مشکلو دارم مخصوصا بازیهای شرکت سونی مثل رتچت و اسپایدر من و چند تا بازی دیگه
من خودم ایراد رو تو خود کارت گرافیک میدونم
هیچوقت به دمای کارت گرافیک دقت نمیکردم
الان که وارد بازی میشم داغ میکنه ( شایدم قبلاً اینطور بوده)
هارد هم جفتش رو دارم ولی روی ssd بازی میکنم