تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان بنده 3 روز رفته بودم شهرستان الان اومدم سیستم رو روشن میکنم دما بعد 1 دقیقه بدون هیچ بازی یا نرم افزاری میره روی 70 - 72 بعد توی بازی دما تغییر نمیکنه ولی فریم روی 10 هست هر بازیی باشم گرافیک رو باز کردم باد گرفتم سیستم رو هم همینطور تغییر نکرد گرافیکم 7950 OC هست.

دوستان بنده 3 روز رفته بودم شهرستان الان اومدم سیستم رو روشن میکنم دما بعد 1 دقیقه بدون هیچ بازی یا نرم افزاری میره روی 70 - 72 بعد توی بازی دما تغییر نمیکنه ولی فریم روی 10 هست هر بازیی باشم گرافیک رو باز کردم باد گرفتم سیستم رو هم همینطور تغییر نکرد گرافیکم 7950 OC هست.
در محیط ویندوز دما روی 70 میره؟
کارت 7950 در حالت idle دماش باید زیر 50 باشه.
با چه نرم افزاری دما رو چک کردی؟
در همه بازی ها افت فریم داری؟؟!!
پاورت چیه؟
اخرین درایور رو نصب کن.
سپس نرم افزار HW monitor رو نصب کن.
تست 3D Mark 11 رو اجرا کن. بعدش ببین max temp چقدر هستش.
اورکلاک که نکردی؟؟ چون OC باعث افزایش شدید دما میشه.

دوستان این سیستم ما وقتی که روشن میشه لوگوی ویندوز 7 میاد قراره بره روی دسکتاب مانیتور خاموش میشه . روی صفحه مینویشه power saving mode و هر چیم روشن خاموش کنم مانیتور رو فایده نداره همین psv رو نشون میده.

البته الان که دارم مینویسم این مطالب رو روی سیستم خودم هستم و با مانیتور خودم ولی روی روی حالت safe mode اومدم.

در محیط ویندوز دما روی 70 میره؟
کارت 7950 در حالت idle دماش باید زیر 50 باشه.
با چه نرم افزاری دما رو چک کردی؟
در همه بازی ها افت فریم داری؟؟!!
پاورت چیه؟
اخرین درایور رو نصب کن.
سپس نرم افزار HW monitor رو نصب کن.
تست 3D Mark 11 رو اجرا کن. بعدش ببین max temp چقدر هستش.
اورکلاک که نکردی؟؟ چون OC باعث افزایش شدید دما میشه.
درست شد مثل اینکه یک بد افزار روی سیستم اومده بود با فلش مموری پردازنده گرافیکی رو روی 97 % نگه میداشت حتی با اینکه هیچ بازی یا نرم افزار خاصی نبود و این باعث داغ شدن گرافیک میشد و همینطور بازی های دیگه بعد از نصب ویندوز و انتی ویروس مشکل حل شد.

سلام به اساتید گرامی
کارت گرافیک من به شدت در بازی ها داغ میکنه. بیشتر بازی های مربوط به 3-4 سال گذشته به اینور (borderlands 2 , darksiders 2 , skyrim, farcry 3, tomb raider , DMC ,...) اینطوری میشه. دماش به حدود 100-112 درجه هم میرسه. موقعی که داغ میکنه، وسط بازی قفل میکنه و مجبور میشم که که با ctrl+alt+delete یا alt+tab بازی رو مینیمایز کنم دوباره برم داخل تا درست بشه. سیستمم مربوط به 4 سال پیش هست تا 2 سال اول اینجوری نمیشد. کارت گرافیکم رو تمیز کردم و حتی به gpu هم خمیر سیلیکن زدم درست نشده. لطفا راهنمایی کنید چون که واقعا داغونم کرده.
این عکس داغ کردن
arr.png

این عکس شخصات گرافیک
fbg.png

اینم مشخصات سیستم
vga: XFX hd 5670
ram 2g 1333 kingmax
cpu: amd athlon x4 620 2.6gh
m.b.: asus m4a87td

آخرین ویرایش:
سلام به اساتید گرامی
کارت گرافیک من به شدت در بازی ها داغ میکنه. بیشتر بازی های مربوط به 3-4 سال گذشته به اینور (borderlands 2 , darksiders 2 , skyrim, farcry 3, tomb raider , DMC ,...) اینطوری میشه. دماش به حدود 100-112 درجه هم میرسه. موقعی که داغ میکنه، وسط بازی قفل میکنه و مجبور میشم که که با ctrl+alt+delete یا alt+tab بازی رو مینیمایز کنم دوباره برم داخل تا درست بشه. سیستمم مربوط به 4 سال پیش هست تا 2 سال اول اینجوری نمیشد. کارت گرافیکم رو تمیز کردم و حتی به gpu هم خمیر سیلیکن زدم درست نشده. لطفا راهنمایی کنید چون که واقعا داغونم کرده.
این عکس داغ کردن
arr.png

این عکس شخصات گرافیک
fbg.png

اینم مشخصات سیستم
vga: XFX hd 5670
ram 2g 1333 kingmax
cpu: amd athlon x4 620 2.6gh
m.b.: asus m4a87td

شما اولا درایور جدید رو دانلود و نصب کن.
ضمنا دمای کارت گرافیکت خیلی بالا هستش. با این دما به کار کردن ادامه بدی مرگ کارت گرافیکت خیلی محتمل هستش!!!
ضمنا دور فن کارتت هم به 100 درصد رسیده و با این وجود دما بسیار بالا هستش.
فن کارت گرافیک باید حتما بررسی بشه.
خب شما ظاهرا فن کارت گرافیک رو جدا کردی و به GPU خمیر زدی.
از خمیر های معتبر استفاده کردی.
ضمنا Heatsink باید با GPU کامل در تماس باشه و ممکن هستش فن کارت رو محکم نبستی.
ضمنا کارت گرافیک5670 اون قدر قوی نیستش که دماش زیاد بالابره.

شما اولا درایور جدید رو دانلود و نصب کن.
ضمنا دمای کارت گرافیکت خیلی بالا هستش. با این دما به کار کردن ادامه بدی مرگ کارت گرافیکت خیلی محتمل هستش!!!
ضمنا دور فن کارتت هم به 100 درصد رسیده و با این وجود دما بسیار بالا هستش.
فن کارت گرافیک باید حتما بررسی بشه.
خب شما ظاهرا فن کارت گرافیک رو جدا کردی و به GPU خمیر زدی.
از خمیر های معتبر استفاده کردی.
ضمنا Heatsink باید با GPU کامل در تماس باشه و ممکن هستش فن کارت رو محکم نبستی.
ضمنا کارت گرافیک5670 اون قدر قوی نیستش که دماش زیاد بالابره.

فکر نمیکنم مشکل از خمیر یا بسته نبودن heat sink باشه. چون که قبل از باز کردنشون همین مشکلو داشتم. ولی فکر کنم فن خوب نمیچرخه راهی هست که تستش کنم؟

فکر نمیکنم مشکل از خمیر یا بسته نبودن heat sink باشه. چون که قبل از باز کردنشون همین مشکلو داشتم. ولی فکر کنم فن خوب نمیچرخه راهی هست که تستش کنم؟
قطعا کارت شما( خصوصا سیستم Cooling) مشکل داره که اینقدر دما بالا رفته.

هاردم بنظرم خراب شده ! گه گاهی صدا میده ! چطوری چکش کنم ؟! یک نرم افزار سبک معرفی کنید لطفا.
تشکر.​

وقتی هارد کار می کنه طبیعی هستش یک صدایی بده. ( البته نه صدای زیاد)
رای تست از HD TUNE استفاده کن.

هارد های External اغلب به راحتی به ویندوز متصل و شناسایی میشه.
اما شما درایور USB مادربورد نسخه جدید رو دریافت و نصب کن.
نرم افزار HD TUNE رو هم بگیر و تست Error Check بگیر.
البته این مسئله unrecogniezd usb جای نگرانی نداره. بعضی اوقات فلش مموری یا هارد external به بعضی device ها(خصوصا قدیمی) که متصل میشه این پیغام ظاهرا میشه.
اینم از هارد من

Attachments

• Hard.png
    Hard.png
    54.1 KB · مشاهده: 6
وقتی هارد کار می کنه طبیعی هستش یک صدایی بده. ( البته نه صدای زیاد)
رای تست از HD TUNE استفاده کن.
نه امیر جان ، اون صدا ها آشنا هستم . بنظرم این یکم غیر عادی هست ، تلق تولوق میکنه ! خیلی کم البته . قبلا هم با یکی از درایو ها مشکل داشتم ، الان درست شده . ولی در کل عکس پایین از HD Tune بنظرم چیز دیگه ای نشون میده و هارد دیسک در وضعیت خوبی نیست . من از روی عکس دارم میگم البته. در کل بنظرم از ابتدا کیفیت خوبی نداشته !! سامسونگ هست.

دوستان من یه مشکلی با ODDـم دارم، بعضی وقتا DVD رو که توی Drive میذارم نمیخونتش! ولی DVD سالمه و توی لپتاپ کار میکنه!
Model: Asus 24x
همین مشکل رو با ODD قبلیم هم داشتم که Pioneer 24x بود!

اینم از هارد من
قسمت هایی از هاردت Damage خورده.
از قسمت health هم عکس بذار.

نه امیر جان ، اون صدا ها آشنا هستم . بنظرم این یکم غیر عادی هست ، تلق تولوق میکنه ! خیلی کم البته . قبلا هم با یکی از درایو ها مشکل داشتم ، الان درست شده . ولی در کل عکس پایین از HD Tune بنظرم چیز دیگه ای نشون میده و هارد دیسک در وضعیت خوبی نیست . من از روی عکس دارم میگم البته. در کل بنظرم از ابتدا کیفیت خوبی نداشته !! سامسونگ هست.

یک قسمت خیلی کوچکی damage خورده.
در قسمت health هم failed و warning مشاهده میشه!!

دوستان من یه مشکلی با ODDـم دارم، بعضی وقتا DVD رو که توی Drive میذارم نمیخونتش! ولی DVD سالمه و توی لپتاپ کار میکنه!
Model: Asus 24x
همین مشکل رو با ODD قبلیم هم داشتم که Pioneer 24x بود!
شاید لنز dvd ضعیف شده.
اگر در دستگاه های دیگه خوانده میشه، احتمالا مشکل از DVD-ROM خودت هستش.
از 5 تا DVD سالم چند تا رو می خونه؟

شاید لنز dvd ضعیف شده.
اگر در دستگاه های دیگه خوانده میشه، احتمالا مشکل از DVD-ROM خودت هستش.
از 5 تا DVD سالم چند تا رو می خونه؟

از 8تا DVD سالم همین الان 5تاش رو خوند.
اونایی که بار اول نخونه رو کلا نمیخونه!
دستگاه رو هنوز 2هفته نشده اسمبل کردم. زیادم ازش کار نکشیدم هیچی هم تاحالا باهاش رایت نکردم!
بعد بعضی از DVD هایی که ODD قبلیم نمیخوند رو این میخونه، بعضی هایی که این جدیده نمیخونه رو اون قبلی میخوند!
بعضی وقت ها هم DVD رو پیدا میکنه منتها کلا ویندوز رد میده میره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or