saeed_sg
کاربر فعال
سلام . اینارو کم و بیش خودم متوجه شدم! منظور از failed , warning یعنی اینکه باید هارد تعویض کنم ؟! چند وقت میتونه کار کنه !؟یک قسمت خیلی کوچکی damage خورده.
در قسمت health هم failed و warning مشاهده میشه!!
با سپاس.
سلام . اینارو کم و بیش خودم متوجه شدم! منظور از failed , warning یعنی اینکه باید هارد تعویض کنم ؟! چند وقت میتونه کار کنه !؟یک قسمت خیلی کوچکی damage خورده.
در قسمت health هم failed و warning مشاهده میشه!!
سلام فنش رو عوض کردم. الان بهتر شده. داخل بازی آروم آروم دما بالا میره و موقعی که از بازی میام بیرون سریعا میاد پایین. ولی بازم داخل بازی دما به 100 میرسه. به نظرتون بازم مشکل داره؟شما اولا درایور جدید رو دانلود و نصب کن.
ضمنا دمای کارت گرافیکت خیلی بالا هستش. با این دما به کار کردن ادامه بدی مرگ کارت گرافیکت خیلی محتمل هستش!!!
ضمنا دور فن کارتت هم به 100 درصد رسیده و با این وجود دما بسیار بالا هستش.
فن کارت گرافیک باید حتما بررسی بشه.
خب شما ظاهرا فن کارت گرافیک رو جدا کردی و به GPU خمیر زدی.
از خمیر های معتبر استفاده کردی.
ضمنا Heatsink باید با GPU کامل در تماس باشه و ممکن هستش فن کارت رو محکم نبستی.
ضمنا کارت گرافیک5670 اون قدر قوی نیستش که دماش زیاد بالابره.
ویرایش: امروز هم اول 2 مهر این اتفاق باز دوباره افتادبرنامه ایی که گفتین رو پیدا نکرم یعنی نتونستم توی سایت خود پس مارک هم بود ولی اصلا معلوم نبود باید باهاش چه طوری کار کرد. برنامه دیگه ایی هست؟!
اصلا پی سی رو اور نکردم حتی یکبار!
این 3 یا 4 بار هم توی تابستون بود در روز همش اتفاق نمیافته.
با برنامه های دیگه مثل صحت سلامت هارد و..... نمیشه مطمئن شد؟! اسم برنامه هم بگید بی زحمت.!
ممنون یا علی
ویرایش: امروز هم اول 2 مهر این اتفاق باز دوباره افتاد
همچنان منتظر پاسختون هستم امیر محمود عزیز
سلام فنش رو عوض کردم. الان بهتر شده. داخل بازی آروم آروم دما بالا میره و موقعی که از بازی میام بیرون سریعا میاد پایین. ولی بازم داخل بازی دما به 100 میرسه. به نظرتون بازم مشکل داره؟
سلامسلام . اینارو کم و بیش خودم متوجه شدم! منظور از failed , warning یعنی اینکه باید هارد تعویض کنم ؟! چند وقت میتونه کار کنه !؟
با سپاس.
سلام فنش رو عوض کردم. الان بهتر شده. داخل بازی آروم آروم دما بالا میره و موقعی که از بازی میام بیرون سریعا میاد پایین. ولی بازم داخل بازی دما به 100 میرسه. به نظرتون بازم مشکل داره؟
مشکل شما دقیقا چی بود؟ویرایش: امروز هم اول 2 مهر این اتفاق باز دوباره افتاد
سلام دوست عزیز ! اول از همه با برنامه HD Tune یک چک بگیر ازش، مثل من تو چند پست قبل !! خودت یه چیزایی سردرمیاری و بعدش هم میتونی از دوستان اینجا کمک بگیری ...سلام..هارد اکسترنال من داغون شده...اصلا هی قطع میشه...یا فیلم رو وسطش گیر میکنه یا خودش هنگ میکنه not respond میده
درست بشو هست؟
WD My passport
سلام
يه سوال
Low level format كردن SSD مشكلي براش ايجاد نمي كنه؟
همانطور که خودتم می بینی چند تا warning مشاهده میشه.
برای تست رم از memtest 86+ می تونی استفاده کنی. با بوت کردن باید اجراش کنی یا از طریق USB یا DVD.سلام
من پارسال کامپیوترم صفحه آبی براش هی میاومد و باعث شد که یکی از رم هام حالا نمیدونم چرا بسوزه. خلاصه از پارسال تا این تابستون این اتفاق نیوفتاده بود که این تابستون صفحه آبی برای من 3 یا 4 بار اومده دلیلش چیه؟! از تابستون پارسال تا این تابستون نبوده ولی الان ایجاد میشه.
مشخصاتPC
Power:ThunderBolt 650w 80Plus
CPU:AMD 1090t
M.B:ASrock 970 Exterem 4
VGA:GTX 560
RAM:8g GEIL
===================
اینم پاسخ شما امیر محمود عزیز
سلام
صفحه ابی در درجه اول می تونه مشکل از Ram و بعدش هارد باشه.
memtest 86 رو بگیر و رم هات رو تست کن.
البته ممکن هستش اورکلاک نادرست کرده باشی که باعث میشه سیستم ناپایدار بشه و با صفحه ابی مواجه بشی.
فقط 3 یا 4 بار یا هر روز با این مشکل مواجه میشی؟
=====================
و بنده هم پاسخ دادم
برنامه ایی که گفتین رو پیدا نکرم یعنی نتونستم توی سایت خود پس مارک هم بود ولی اصلا معلوم نبود باید باهاش چه طوری کار کرد. برنامه دیگه ایی هست؟!
اصلا پی سی رو اور نکردم حتی یکبار!
این 3 یا 4 بار هم توی تابستون بود در روز همش اتفاق نمیافته.
با برنامه های دیگه مثل صحت سلامت هارد و..... نمیشه مطمئن شد؟! اسم برنامه هم بگید بی زحمت.!
ممنون یا علی
ویرایش: امروز هم اول 2 مهر این اتفاق باز دوباره افتاد
خب اینا درست بشو نیست؟همانطور که خودتم می بینی چند تا warning مشاهده میشه.
میشه گفت هاردت سالم هستش. (البته با وجود اون damage ناچیز و هشدار ها