تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
کیس من کابل internal usb 3 connection برای اتصال به پنل جلویی کیس داره(عکس زیر) ولی مادربردم فقط خروجی usb 3 از قسمت پشت کیس و از طریق درگاه usb رو داره.
آیا تبدیلی هست که بشه این کانکتور 20 پین کیس رو بنحوی به مادربرد متصل کرد تا بشه از پورت جلویی کیس برای usb3 استفاده کرد ؟؟

کیس: Green X3
مادربرد: ASUS P9X79

5r09gtpaapgsbzydl4e3.gif

برخی کیس های نسبتا گرونی که جدیدا عرضه شدن همچین تبدیلی رو بین لوازم اضافیشون دارن، یکیش هم کیس CoolerMaster HAF-X هست که با تبدیل میشه از اون کابل هم روی مادربرد و هم از پورتای پشتی کیس برای Front Panel ورودی گرفت.
بجز اون توی بازار ندیدم اما امکانش هست موجود باشه.

سلام
من 2 تا رم kingstone hyperx خریدم ولی بعد از اینکه نصبشون کردم زده 3.5 گیگش قابل استفاده برای چی کل 8 گیگ استفاده نمیشه؟
09130557944838821468.jpg
سیستم عامل 32 بیت بیشتر از RAM 4GB رو نمیتونه آدرس دهی کنه حالا این در ظاهر و به نوعی روی کاغذ مشخص شده ، در عمل بین 2.7 تا 3.5GB از این 4GB بسته به برند و بایوس Main قابل استفاده هستش.
در کل شما باید ویندوز 64 بیت نصب کنی تا بتونی از 8GB استفاده کنی.
در آخر سوالت مربوط به این تاپیک نیست ، برای مشکلات تاپیک جداگانه هست.(پست ها منتقل میشه به تاپیک مشکلات)

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یه هارد سیگیت دارم اکسترنال 750 گیگ رو کنسول شناسایی میشه و حتوا نشون میده ولی تو پی سی بعد 5 دقیقه سرچ و بند بسات یهو پیغام میده فورمت کن
چیکار کنم؟ این مشکل رفع شه
ممنون

سلام
دوستان یه هارد سیگیت دارم اکسترنال 750 گیگ رو کنسول شناسایی میشه و حتوا نشون میده ولی تو پی سی بعد 5 دقیقه سرچ و بند بسات یهو پیغام میده فورمت کن
چیکار کنم؟ این مشکل رفع شه
ممنون
رو Computer یا My Computer راست کلیک کن و تو لیست Manage رو انتخاب کن ، حالا تو صفحه ی جدید از ستون سمت چپ Disk Management رو انتخاب کن صفحه وسط یه سری اطلاعات نشون میده البته این صفحه به نوعی نصف میشه یه قسمت بالا و یه قسمت هم پایین شما از قسمت پایینش و بخش مربوط به هارد اکسترنال یه شات بگیر بذار اینجا ببینیم چی به چیه.

دوستان چند تا سوال:
اول اینکه یه MSI 670 Ref دارم ولی وقتی بازی ( بتل3 1080p و Ultra ) بازی میکنم و به زبان ساده تر GPU داره 100 درصد کار میکنه، دمای کارت به 85 درجه و دور فن به 65%تغییر میکنه که خب سر و صدای زیادی رو تولید میکنه و بقیه موارد...
میخواستم بدونم اول اینکه کارت مشکلی نداره ؟ یعنی این دما و درصد گردش فن مشکلی نداره؟( وقتی که GPU داره 100 درصد کار میکنه)
خب بعد از یه تحقیق کوچیک فهمیدم که میشه روی کارت فن گذاشت. اگه فن تغییر کنه ، گارانتی کارت از بین میره ؟ ( تا آخر 2014 گارانتی داره )
بعد اینکه یه Zalman VF3000 F پیدا کردم که قیمت حدودیش 100 تومن هست و برای سریهای x80 میخوره مثل 580 یا 480 یا 680 . این مدل فن به کارت من میخوره؟ و اگه بخوره کارایی لازم رو میتونه داشته باشه ؟
خیلی سوال زیاد شد شرمنده.

دوستان چند تا سوال:
اول اینکه یه MSI 670 Ref دارم ولی وقتی بازی ( بتل3 1080p و Ultra ) بازی میکنم و به زبان ساده تر GPU داره 100 درصد کار میکنه، دمای کارت به 85 درجه و دور فن به 65%تغییر میکنه که خب سر و صدای زیادی رو تولید میکنه و بقیه موارد...
میخواستم بدونم اول اینکه کارت مشکلی نداره ؟ یعنی این دما و درصد گردش فن مشکلی نداره؟( وقتی که GPU داره 100 درصد کار میکنه)
خب بعد از یه تحقیق کوچیک فهمیدم که میشه روی کارت فن گذاشت. اگه فن تغییر کنه ، گارانتی کارت از بین میره ؟ ( تا آخر 2014 گارانتی داره )
بعد اینکه یه Zalman VF3000 F پیدا کردم که قیمت حدودیش 100 تومن هست و برای سریهای x80 میخوره مثل 580 یا 480 یا 680 . این مدل فن به کارت من میخوره؟ و اگه بخوره کارایی لازم رو میتونه داشته باشه ؟
خیلی سوال زیاد شد شرمنده.
موارد ذکر شده برای هر کارت گرافیکی نسل حاضر طبیعی هستش.
GPU LOAD بیشتر= افزایش دما
افزایش دما= افرایش دور فن برای خنک شدن
افزایش دور فن= افزایش noise
دمای کارتت مناسب هستش.
اما برای سری 600 معمولا نویز زیاد گزارش نمی شد. یعنی حتی کارت های رفرنس 670 و 680 هم به اون صورت نویز زیادی ندارند.
470 و 480 در قدیم به نویز و حرارت زیاد معروف بودند.
با تغییر فن کارت، گارانتی کارت باطل میشه.
اون مدل خننک کننده فکر نمی کنم روی 670 نصب بشه. چون اگر می شد خودشون هم ذکر می کردند. چون برد(PCB) کارت 670 نسبت به 680 کوچک تر هستش.

رو Computer یا My Computer راست کلیک کن و تو لیست Manage رو انتخاب کن ، حالا تو صفحه ی جدید از ستون سمت چپ Disk Management رو انتخاب کن صفحه وسط یه سری اطلاعات نشون میده البته این صفحه به نوعی نصف میشه یه قسمت بالا و یه قسمت هم پایین شما از قسمت پایینش و بخش مربوط به هارد اکسترنال یه شات بگیر بذار اینجا ببینیم چی به چیه.
رفتم رو قسمتی که گفتید

http://upload7.ir/images/52548434563291541247.png

آخرین ویرایش:
الان ما باتریه مادربورد رو درآوردیم و دوباره گذاشتیمش سر جاش ولی حالا مشکل اینجاست که اصلا دیگه روشن نمی شه این سیستم مشکل از کجاست ؟!! پاورش رو هم جدیدا گرفته

الان ما باتریه مادربورد رو درآوردیم و دوباره گذاشتیمش سر جاش ولی حالا مشکل اینجاست که اصلا دیگه روشن نمی شه این سیستم مشکل از کجاست ؟!! پاورش رو هم جدیدا گرفته

باتری رو در اوردن و گذاشتن کار خاصی انجام نمیده. فقط تنظیمات اولیه و پیش فرض اعمال میشه.
پاور از چه برندی هستش و چه توانی داره؟
با یک پاور قوی و معتبر دیگه هم تست کن.
تمام اتصالات به مادربورد رو دقیق چک کن.
کانکتور های برق و کانکتور هایی که متصل به کیس میشه برای روشن شدن سیستم باید چک بشه.

سلام
من پارسال کامپیوترم صفحه آبی براش هی میاومد و باعث شد که یکی از رم هام حالا نمیدونم چرا بسوزه. خلاصه از پارسال تا این تابستون این اتفاق نیوفتاده بود که این تابستون صفحه آبی برای من 3 یا 4 بار اومده دلیلش چیه؟! از تابستون پارسال تا این تابستون نبوده ولی الان ایجاد میشه.
مشخصاتPC
Power:ThunderBolt 650w 80Plus
CPU:AMD 1090t
M.B:ASrock 970 Exterem 4
VGA:GTX 560
RAM:8g GEIL

سلام
من پارسال کامپیوترم صفحه آبی براش هی میاومد و باعث شد که یکی از رم هام حالا نمیدونم چرا بسوزه. خلاصه از پارسال تا این تابستون این اتفاق نیوفتاده بود که این تابستون صفحه آبی برای من 3 یا 4 بار اومده دلیلش چیه؟! از تابستون پارسال تا این تابستون نبوده ولی الان ایجاد میشه.
مشخصاتPC
Power:ThunderBolt 650w 80Plus
CPU:AMD 1090t
M.B:ASrock 970 Exterem 4
VGA:GTX 560
RAM:8g GEIL
سلام
صفحه ابی در درجه اول می تونه مشکل از Ram و بعدش هارد باشه.
memtest 86 رو بگیر و رم هات رو تست کن.
البته ممکن هستش اورکلاک نادرست کرده باشی که باعث میشه سیستم ناپایدار بشه و با صفحه ابی مواجه بشی.
فقط 3 یا 4 بار یا هر روز با این مشکل مواجه میشی؟

سلام
صفحه ابی در درجه اول می تونه مشکل از Ram و بعدش هارد باشه.
memtest 86 رو بگیر و رم هات رو تست کن.
البته ممکن هستش اورکلاک نادرست کرده باشی که باعث میشه سیستم ناپایدار بشه و با صفحه ابی مواجه بشی.
فقط 3 یا 4 بار یا هر روز با این مشکل مواجه میشی؟
برنامه ایی که گفتین رو پیدا نکرم یعنی نتونستم توی سایت خود پس مارک هم بود ولی اصلا معلوم نبود باید باهاش چه طوری کار کرد. برنامه دیگه ایی هست؟!
اصلا پی سی رو اور نکردم حتی یکبار!
این 3 یا 4 بار هم توی تابستون بود در روز همش اتفاق نمیافته.
با برنامه های دیگه مثل صحت سلامت هارد و..... نمیشه مطمئن شد؟! اسم برنامه هم بگید بی زحمت.!
ممنون یا علی
ویرایش: امروز هم اول 2 مهر این اتفاق باز دوباره افتاد
همچنان منتظر پاسختون هستم امیر محمود عزیز

آخرین ویرایش:
رفتم رو قسمتی که گفتید

http://upload7.ir/images/52548434563291541247.png
MiniTool Partition Wizard رو بگیر و نصبش کن ، تو محیط برنامه رو پارتیشنی که مشکل پیدا کرده راست کلیک کن و تو لیست Check File System رو انتخاب کن حالا تو صفحه ی جدید Check & fix detected errors رو انتخاب و بعد Startش کن در آخر نتیجه رو بگو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or