تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
شرح ماوقع
@msbazicenter

با شرایط Default تست کردی با صفحه ابی مواجه شدی؟ و مشکل برطرف شد؟
سلام
حتی با شرایط بدتر هم تست می‌کنم مشکلی نداره و پایداره.

بعضی اوقات وقتی تو نت هستم، فلش بهش وصل می‌کنم یا دیسک می‌ذارم تو درایو یا همینجوری الکی قاطی می کنه.
به احتمال زیاد مشکل همون هارد هست. باید یه ویندوز به همراه فرمت سطح پایین روش انجام بدم.
مشکل اینجاست که قصد تعویض گرافیک و به احتمال زیاد پاور رو دارم گفتم یه دفعه هر دو رو با هم انجام بدم.
این توصیفی که شما از مشکل می کنه بیشتر می تونه از پاور معیوب یا بی کیفیت باشه، اگه از هارد باشه موقع بوت ویندوز یا لود کردن برنامه ها یا کارهای سیستم عامل باید ارور صفحه آبی بده.
سلام
فرشیدجان امکانش هست از مادربورد باشه؟ چون Error code 101 رو تو نت عمدتاً به increase vcore مربوط می دونستند. ممکنه از فاز‌های برق‌رسانی باشه؟
تو شرايط ديفالت هم مشكل هست.
بازم به نظرم اولین مظنون پاور هست، بعد مادربرد.
سلام
امروز پاور رو بردم گارانتي سالم بود. مادربورد رو هم بردم. تا خدا چي بخواد.

فرشيدجان روز 4شنبه مادربورد رو هم گرفتم. گفتن سالمه مشكلي نداره. يه پاور Green GP1000B-OC هم خريدم. اينم اطلاعات كامل شايد كمك كنه.
ASUS P7P55D-E PRO + Intel i7-870 with Coolermaster v8 + Corsair 4x2GB dominator gt 2000 @1333
SSD Corsair Force GT 120 + WD 1TB + Maxtor 160GB
SSD و WD رو به پورت‌هاي SATA 6G/S وصل كردم كه توسط Marvell‌ كنترل ميشن.
تنظيمات همه رو حالت پيش‌فرض بود و هاردها هم رو حالت AHCI‌ تنظيم بودند.
همون شب تمامي اطلاعاتم رو ريختم رو يه هارد ديگه و هر سه هارد رو از نو فرمت و پارتيشن كردم. ويندوز ريختم و بعد انتي ويروس (َAvira Internet Secirity) و بعد اطلاعاتم رو منتقل كردم.
همين پروسه بيش‌تر از 10 ساعت زمان برد. بعد شروع كردم به نصب نرم افزار و ساير موارد تا همين الان هيچ مشكلي نبود. همه چيز خوب بود. آخرين نرم افزاري هم كه نصب كردم Office 2010‌ بود.
داشتم منوي استارت رو مرتب مي‌كردم كه فريز شد. دستي Reset كردم اومد بالا دوباره رفتم نرم‌افزار Windows Memory Diagnostic رو اجرا كنم دوباره فريز شد.
هم HDD Tune pro 5 و هم Corsair toolbox وضعيت هر 3 هارد رو سالم نشون ميدن.
نظرت چيه؟
رم رو دارم با نرم افزار هاي مختلفي مثل Windows Memory Diagnostic در حالت Extended اجرا شده از روي Hiren's Boot cd 10.5 تست مي گيرم قبلش با خود Windows Memory Diagnostic ويندوز رو حالت استاندارد تست گرفتم مشكل نداشتند.

آخرین ویرایش:
گارانتی داره آره چطور میشه از اصل بودنش مطمئن شد؟چون نرم افزارش باهاش هماهنگی داره فکر کنم اصله

یه جا توی سایت ریزر هست که سریال نامبر دستگاه رو می دی، خودش تایید می کنه یا میگه همچین چیزی تولید نشده.

سلام
شرح ماوقع

فرشيدجان روز 4شنبه مادربورد رو هم گرفتم. گفتن سالمه مشكلي نداره. يه پاور Green GP1000B-OC هم خريدم. اينم اطلاعات كامل شايد كمك كنه.
ASUS P7P55D-E PRO + Intel i7-870 with Coolermaster v8 + Corsair 4x2GB dominator gt 2000 @1333
SSD Corsair Force GT 120 + WD 1TB + Maxtor 160GB
SSD و WD رو به پورت‌هاي SATA 6G/S وصل كردم كه توسط Marvell‌ كنترل ميشن.
تنظيمات همه رو حالت پيش‌فرض بود و هاردها هم رو حالت AHCI‌ تنظيم بودند.
همون شب تمامي اطلاعاتم رو ريختم رو يه هارد ديگه و هر سه هارد رو از نو فرمت و پارتيشن كردم. ويندوز ريختم و بعد انتي ويروس (َAvira Internet Secirity) و بعد اطلاعاتم رو منتقل كردم.
همين پروسه بيش‌تر از 10 ساعت زمان برد. بعد شروع كردم به نصب نرم افزار و ساير موارد تا همين الان هيچ مشكلي نبود. همه چيز خوب بود. آخرين نرم افزاري هم كه نصب كردم Office 2010‌ بود.
داشتم منوي استارت رو مرتب مي‌كردم كه فريز شد. دستي Reset كردم اومد بالا دوباره رفتم نرم‌افزار Windows Memory Diagnostic رو اجرا كنم دوباره فريز شد.
هم HDD Tune pro 5 و هم Corsair toolbox وضعيت هر 3 هارد رو سالم نشون ميدن.
نظرت چيه؟
رم رو دارم با نرم افزار هاي مختلفي مثل Windows Memory Diagnostic در حالت Extended اجرا شده از روي Hiren's Boot cd 10.5 تست مي گيرم قبلش با خود Windows Memory Diagnostic ويندوز رو حالت استاندارد تست گرفتم مشكل نداشتند.

از هارد و پاور که دیگه نمی تونه باشه، اونا می رن کنار
می مونه مادربرد که شما بردی گفتن سالمه، نمیشه 100 درصد مطمئن بود به پروسه ی تستشون اما خب الان احتمالش کمتره

در مورد رم ممکنه با مادربرد شما اصلا سازگار نباشه، شما باید اول از همه پروفایل XMP رو برای رم روی مادربردت تنظیم کنی، حتی اگر فرکانس 2000 هم کار نمی کنه بزارش رو XMP و بعد فرکانس رو دستی بیار پایینتر

در مورد هارد هم اگر ویندوزت از روی SSD بوت میشه بهتره که از سایت CORSAIR آخرین فریم ورش رو دانلود و نصب کنی ، بعد هم آخرین نسخه ی درایور تراشه ی MARVELL رو هم دانلود و نصب کن،

با این کارا اگه مشکل برطرف نشه بید ماجولهای رم رو عوض کنی ببینی هنوزم هنگ می کنه یا نه.

سلام
از هارد و پاور که دیگه نمی تونه باشه، اونا می رن کنار
می مونه مادربرد که شما بردی گفتن سالمه، نمیشه 100 درصد مطمئن بود به پروسه ی تستشون اما خب الان احتمالش کمتره

در مورد رم ممکنه با مادربرد شما اصلا سازگار نباشه، شما باید اول از همه پروفایل XMP رو برای رم روی مادربردت تنظیم کنی، حتی اگر فرکانس 2000 هم کار نمی کنه بزارش رو XMP و بعد فرکانس رو دستی بیار پایینتر

در مورد هارد هم اگر ویندوزت از روی SSD بوت میشه بهتره که از سایت CORSAIR آخرین فریم ورش رو دانلود و نصب کنی ، بعد هم آخرین نسخه ی درایور تراشه ی MARVELL رو هم دانلود و نصب کن،

با این کارا اگه مشکل برطرف نشه بید ماجولهای رم رو عوض کنی ببینی هنوزم هنگ می کنه یا نه.
همه اين كار ها رو كردم. فقط ماژول‌ها رو جابجا نكردم ولي با رم قبليم كه Dominator 1600 بود هم همين مشكلات رو داره. ضمن اينكه آخرين فریم ورش رو نتونستم بگيرم. يعني Corsair toolbox ميگه به روزه.
احتمال تداخل نرم افزاري چقدره؟ يا شايدم مال كنترلر Marvell‌ باشه؟

پ.ن
نكته اي كه هست اينه كه تو safemode تا حالا نديدم هنگ كنه.

آخرین ویرایش:
سلام

همه اين كار ها رو كردم. فقط ماژول‌ها رو جابجا نكردم ولي با رم قبليم كه Dominator 1600 بود هم همين مشكلات رو داره. ضمن اينكه آخرين فریم ورش رو نتونستم بگيرم. يعني Corsair toolbox ميگه به روزه.
احتمال تداخل نرم افزاري چقدره؟ يا شايدم مال كنترلر Marvell‌ باشه؟

پ.ن
نكته اي كه هست اينه كه تو safemode تا حالا نديدم هنگ كنه.

اگه برنامش میگه بروزه که خب حتما اوکی هست، بشرط اینکه خودش آخرین نسخه ی برنامه باشه، چون این برنامه ها برای هر نسخه فریم ور ، خودشون هم باید بروز باشن
احتمال مشکل داشتن کنترلر Marvell هم هست، در واقع مدلای اولی که قبل از ساپورت رسمی SATA III توی تراشه های خود اینتل رو مادربردا نصب شدن مشکلات درایوری زیادی داشتن، هنوز به به این تراشه 100 درصد اطمینانی نیست، راندمانش هم 30 درصدی کمتر از راندمان چیپ اینتل هست.
برای تست یه مدت وصلش کن به SATA II ی خود اینتل، ببین حل میشه یا نه. در ضمن تا اونجا که یادمه روی مادربرد شما اگر قرار بود تراشه ی SATA III ی اضافی فعال بشه اسلات گرافیکی ناچارا روی حالت 8X کار می کرد، تراشه ی MARVELL یا USB 3.0 رو غیر فعال کن تا سرعت کارت گرافیک کامل بشه.

از طرفی هم آخه وقتی توی Windows Memory Diagnostic هنگ می کنه ربطی به هارد یا کنترلر نباید داشته باشه! یا از رم هست یا از مادربرد.

سلام
اگه برنامش میگه بروزه که خب حتما اوکی هست، بشرط اینکه خودش آخرین نسخه ی برنامه باشه، چون این برنامه ها برای هر نسخه فریم ور ، خودشون هم باید بروز باشن
احتمال مشکل داشتن کنترلر Marvell هم هست، در واقع مدلای اولی که قبل از ساپورت رسمی SATA III توی تراشه های خود اینتل رو مادربردا نصب شدن مشکلات درایوری زیادی داشتن، هنوز به به این تراشه 100 درصد اطمینانی نیست، راندمانش هم 30 درصدی کمتر از راندمان چیپ اینتل هست.
برای تست یه مدت وصلش کن به SATA II ی خود اینتل، ببین حل میشه یا نه. در ضمن تا اونجا که یادمه روی مادربرد شما اگر قرار بود تراشه ی SATA III ی اضافی فعال بشه اسلات گرافیکی ناچارا روی حالت 8X کار می کرد، تراشه ی MARVELL یا USB 3.0 رو غیر فعال کن تا سرعت کارت گرافیک کامل بشه.

از طرفی هم آخه وقتی توی Windows Memory Diagnostic هنگ می کنه ربطی به هارد یا کنترلر نباید داشته باشه! یا از رم هست یا از مادربرد.
تو Windows Memory Diagnostic هنگ نكرد. وقتي مي‌خواستم از ويندوز واردش بشم هنگ كرد وگرنه از روي Hiren تست Extended رو كامل رد كرد.
پايين اومدن سرعت اسلات PCI-E تا جاييكه يادمه مال مدل هاي اوليه گيگابايت بود. تو اين مادربورد يه چيپ مجزا با 4مسير اضافه براي استفاده SATA6 و USB3 نصب شده كه اون مشكل پيش نياد.
ضمن اينكه تو Safemode مشكلي نداره. ظاهراً بايد مورد نرم‌افزاري باشه.
پ.ن
كم كم دارم مجاب ميشم به ارتقاي سيستم.:(

آخرین ویرایش:
آقا این صدای GTX 670 Ref عادیه ؟ مثلا من توی بتل 3 که میزارم رو الترا دماش تا 85 درجه میره و فنش هم روی 65 درصد کار میکنه ؟
اگه این عادیه، راه حلی نداره؟ مثلا فنش عوض نمیشه کرد با سری TwinFrozer ؟ اگه فن عوض بشه، گارانتی هم میپره ؟
ممنون

سلام من یک کابل hdmi گرفتم .. ولی صدا نمیده به تلوزیون من کابل برای لپ تاپ به تلوزیون گرفتم ولی فقط صدا میده ایا باید داخیل تنضیمات کاری انجام بدم

مشکل حل شد.. از تنظیمات tv بود

آخرین ویرایش:
سلامی دوباره
آقا ما با این نرم افزار خود مادربرد یه فضولی کردیم حالا کامپیوتر یه تغییری کرده.
توی نرم افزار زیر
http://upload7.ir/images/78989610564592586198.png
من Fan Target Speed رو از Level 10 به Level 9 تغییر دادم و فن سی پی یو که داشت 3500 دور میچرخید یهو شد 1200 دور. اون موقع دمای cpu بود حدودای 34 35 ولی الان دمای cpu وقتی که به 46 47 میرسه فن سی پی یو یهو میره رو دور 4000 میخوام که برگرده به همون حالت قبلی باید چیکارش کنم. تازه من تا زدم روی level 9 سری زدم level 10 یعنی باز برگردوندم به همون حالت اول خودش ولی میگم الان فنش طوری شده که دمای به 46 47 میرسه دورش میره بالا.
آیا این بالا پایین دور فن ضرر نداره؟!
چه طور به همون حالت اول برش گردونم؟ (حالت اولش طوری بود که فنش بسته به دمای cpu میچرخید و همیشه کمترین حالتش هم روی 3400 بود ولی الان روی 1200 تا هست.)
ویرایش:با کمی انگولک درستش کردم و به حالت پیش فرض برگست.

آخرین ویرایش:
آقا این صدای GTX 670 Ref عادیه ؟ مثلا من توی بتل 3 که میزارم رو الترا دماش تا 85 درجه میره و فنش هم روی 65 درصد کار میکنه ؟
اگه این عادیه، راه حلی نداره؟ مثلا فنش عوض نمیشه کرد با سری TwinFrozer ؟ اگه فن عوض بشه، گارانتی هم میپره ؟
ممنون

اگه منظور صدای ویز مانند توی اجرای بازیها هست که بله، طبیعیه و از ویبره ی داخلی Choke های روی کارت هست، چون روی کارتهای رفرنس از مدلهایی استفاده میشه که زیر بار گاهی اوقات ایجاد نویز می کنن، کارتهای غیر رفرنس مثل ASUS DCU II و MSI Twin Frozer از قطعات با کیفیتتری استفاده می کنن که این نویز رو در حین کار کمتر تولید می کنن:
1377370038xConQyHEiO_1_14_l.jpg

اگر فن رو حتی موقتی هم عوض کنید گارانتی باطل میشه، البته اگر مجبور بشید خود سینک رو هم از روی تراشه ی اصلی بردارید. یعنی مشخص باشه که پیچهای نگه دارنده ی فن باز شده باشن دیگه کاری نمیشه کرد.

سلامی دوباره
آقا ما با این نرم افزار خود مادربرد یه فضولی کردیم حالا کامپیوتر یه تغییری کرده.
توی نرم افزار زیر
http://upload7.ir/images/78989610564592586198.png
من Fan Target Speed رو از Level 10 به Level 9 تغییر دادم و فن سی پی یو که داشت 3500 دور میچرخید یهو شد 1200 دور. اون موقع دمای cpu بود حدودای 34 35 ولی الان دمای cpu وقتی که به 46 47 میرسه فن سی پی یو یهو میره رو دور 4000 میخوام که برگرده به همون حالت قبلی باید چیکارش کنم. تازه من تا زدم روی level 9 سری زدم level 10 یعنی باز برگردوندم به همون حالت اول خودش ولی میگم الان فنش طوری شده که دمای به 46 47 میرسه دورش میره بالا.
آیا این بالا پایین دور فن ضرر نداره؟!
چه طور به همون حالت اول برش گردونم؟ (حالت اولش طوری بود که فنش بسته به دمای cpu میچرخید و همیشه کمترین حالتش هم روی 3400 بود ولی الان روی 1200 تا هست.)

من از نرم افزار مادربرد ASROCK اطلاعی ندارم ولی قاعدتا باید جایی داشته باشه که بشه تنظیمات رو به حالت پیش فرض Reset کرد، اگر نه که برنامه و پروفایلش رو Uninstallکنید و مجدد نصب کنید شاید درست شد.

من یه dvd rom external ایسر دارم. موقع وصل کردن به لپ تاپ دی وی دی رام رو میشناسه ولی هیچ دیسکی رو باز نمکنه. علت چیه؟

برخی رایترهای اکسترنال از دو کابل مجزای USB استفاده می کنن، یکی برای انتقال دیتا و یکی هم برای تامین برق مورد نیاز، شما هر دو رو متصل میکنید؟
بجز این احتمال داره لنز دستگاه مشکل پیدا کرده باشه و باید بدینش گارانتی.

سلام...من یه هارد اکسترنال دارم...WD
وقتی وصلش میکردم میزد باید فرمتش کنید
هیچ جوره باز نمیشد....کردم....الان دوباره این ارورو بعضی موقع ها که وصل میکنم میده
بعضی موقع ها هم میگه unrecogniezd usb
مشکل چیه؟

سلام...من یه هارد اکسترنال دارم...WD
وقتی وصلش میکردم میزد باید فرمتش کنید
هیچ جوره باز نمیشد....کردم....الان دوباره این ارورو بعضی موقع ها که وصل میکنم میده
بعضی موقع ها هم میگه unrecogniezd usb
مشکل چیه؟
هارد های External اغلب به راحتی به ویندوز متصل و شناسایی میشه.
اما شما درایور USB مادربورد نسخه جدید رو دریافت و نصب کن.
نرم افزار HD TUNE رو هم بگیر و تست Error Check بگیر.
البته این مسئله unrecogniezd usb جای نگرانی نداره. بعضی اوقات فلش مموری یا هارد external به بعضی device ها(خصوصا قدیمی) که متصل میشه این پیغام ظاهرا میشه.

سلام
کیس من کابل internal usb 3 connection برای اتصال به پنل جلویی کیس داره(عکس زیر) ولی مادربردم فقط خروجی usb 3 از قسمت پشت کیس و از طریق درگاه usb رو داره.
آیا تبدیلی هست که بشه این کانکتور 20 پین کیس رو بنحوی به مادربرد متصل کرد تا بشه از پورت جلویی کیس برای usb3 استفاده کرد ؟؟

کیس: Green X3
مادربرد: ASUS P9X79

5r09gtpaapgsbzydl4e3.gif

سلام
کیس من کابل internal usb 3 connection برای اتصال به پنل جلویی کیس داره(عکس زیر) ولی مادربردم فقط خروجی usb 3 از قسمت پشت کیس و از طریق درگاه usb رو داره.
آیا تبدیلی هست که بشه این کانکتور 20 پین کیس رو بنحوی به مادربرد متصل کرد تا بشه از پورت جلویی کیس برای usb3 استفاده کرد ؟؟

کیس: Green X3
مادربرد: ASUS P9X79

5r09gtpaapgsbzydl4e3.gif
سلام
مادربورد های جدید اکثرا کانکتور داخلی برای USB3 رو دارند اما ظاهرا مادربورد شما نداره.
فکر نمی کنم همچین تبدیلی موجود باشه.
چون اساسا خود مادربورد و چیپستش باید internal usb3 داشته باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or