msbazicenter
کاربر سایت
سلام
شرح ماوقع
فرشيدجان روز 4شنبه مادربورد رو هم گرفتم. گفتن سالمه مشكلي نداره. يه پاور Green GP1000B-OC هم خريدم. اينم اطلاعات كامل شايد كمك كنه.
ASUS P7P55D-E PRO + Intel i7-870 with Coolermaster v8 + Corsair 4x2GB dominator gt 2000 @1333
SSD Corsair Force GT 120 + WD 1TB + Maxtor 160GB
SSD و WD رو به پورتهاي SATA 6G/S وصل كردم كه توسط Marvell كنترل ميشن.
تنظيمات همه رو حالت پيشفرض بود و هاردها هم رو حالت AHCI تنظيم بودند.
همون شب تمامي اطلاعاتم رو ريختم رو يه هارد ديگه و هر سه هارد رو از نو فرمت و پارتيشن كردم. ويندوز ريختم و بعد انتي ويروس (َAvira Internet Secirity) و بعد اطلاعاتم رو منتقل كردم.
همين پروسه بيشتر از 10 ساعت زمان برد. بعد شروع كردم به نصب نرم افزار و ساير موارد تا همين الان هيچ مشكلي نبود. همه چيز خوب بود. آخرين نرم افزاري هم كه نصب كردم Office 2010 بود.
داشتم منوي استارت رو مرتب ميكردم كه فريز شد. دستي Reset كردم اومد بالا دوباره رفتم نرمافزار Windows Memory Diagnostic رو اجرا كنم دوباره فريز شد.
هم HDD Tune pro 5 و هم Corsair toolbox وضعيت هر 3 هارد رو سالم نشون ميدن.
نظرت چيه؟
رم رو دارم با نرم افزار هاي مختلفي مثل Windows Memory Diagnostic در حالت Extended اجرا شده از روي Hiren's Boot cd 10.5 تست مي گيرم قبلش با خود Windows Memory Diagnostic ويندوز رو حالت استاندارد تست گرفتم مشكل نداشتند.
شرح ماوقع
@msbazicenter
با شرایط Default تست کردی با صفحه ابی مواجه شدی؟ و مشکل برطرف شد؟
سلام
حتی با شرایط بدتر هم تست میکنم مشکلی نداره و پایداره.
بعضی اوقات وقتی تو نت هستم، فلش بهش وصل میکنم یا دیسک میذارم تو درایو یا همینجوری الکی قاطی می کنه.
به احتمال زیاد مشکل همون هارد هست. باید یه ویندوز به همراه فرمت سطح پایین روش انجام بدم.
مشکل اینجاست که قصد تعویض گرافیک و به احتمال زیاد پاور رو دارم گفتم یه دفعه هر دو رو با هم انجام بدم.
این توصیفی که شما از مشکل می کنه بیشتر می تونه از پاور معیوب یا بی کیفیت باشه، اگه از هارد باشه موقع بوت ویندوز یا لود کردن برنامه ها یا کارهای سیستم عامل باید ارور صفحه آبی بده.
سلام
فرشیدجان امکانش هست از مادربورد باشه؟ چون Error code 101 رو تو نت عمدتاً به increase vcore مربوط می دونستند. ممکنه از فازهای برقرسانی باشه؟
تو شرايط ديفالت هم مشكل هست.
بازم به نظرم اولین مظنون پاور هست، بعد مادربرد.
سلام
امروز پاور رو بردم گارانتي سالم بود. مادربورد رو هم بردم. تا خدا چي بخواد.
فرشيدجان روز 4شنبه مادربورد رو هم گرفتم. گفتن سالمه مشكلي نداره. يه پاور Green GP1000B-OC هم خريدم. اينم اطلاعات كامل شايد كمك كنه.
ASUS P7P55D-E PRO + Intel i7-870 with Coolermaster v8 + Corsair 4x2GB dominator gt 2000 @1333
SSD Corsair Force GT 120 + WD 1TB + Maxtor 160GB
SSD و WD رو به پورتهاي SATA 6G/S وصل كردم كه توسط Marvell كنترل ميشن.
تنظيمات همه رو حالت پيشفرض بود و هاردها هم رو حالت AHCI تنظيم بودند.
همون شب تمامي اطلاعاتم رو ريختم رو يه هارد ديگه و هر سه هارد رو از نو فرمت و پارتيشن كردم. ويندوز ريختم و بعد انتي ويروس (َAvira Internet Secirity) و بعد اطلاعاتم رو منتقل كردم.
همين پروسه بيشتر از 10 ساعت زمان برد. بعد شروع كردم به نصب نرم افزار و ساير موارد تا همين الان هيچ مشكلي نبود. همه چيز خوب بود. آخرين نرم افزاري هم كه نصب كردم Office 2010 بود.
داشتم منوي استارت رو مرتب ميكردم كه فريز شد. دستي Reset كردم اومد بالا دوباره رفتم نرمافزار Windows Memory Diagnostic رو اجرا كنم دوباره فريز شد.
هم HDD Tune pro 5 و هم Corsair toolbox وضعيت هر 3 هارد رو سالم نشون ميدن.
نظرت چيه؟
رم رو دارم با نرم افزار هاي مختلفي مثل Windows Memory Diagnostic در حالت Extended اجرا شده از روي Hiren's Boot cd 10.5 تست مي گيرم قبلش با خود Windows Memory Diagnostic ويندوز رو حالت استاندارد تست گرفتم مشكل نداشتند.
آخرین ویرایش: