سلام
من یه هارد 500 گیگ سیگیت دارم و فرمتش به RAW تبدیل شده می خوام فرمت کنم هم می گه windows was unable to coplete the format
در ضمن یه فلش 16 هم هست که Unallocated هست و وقتی می خوام فرمت کنم بازم می نویسه windows was unable to complete the format
لطفا یکی کمک کنه
قبلا گفته شد که باید پارتیشن های فعلی رو پاک کنید و از اول پارتیشن و فرمت کنید، اگر بازم جوابگو نبود باید از ابزارهای نرم افزاری خود سازنده برای رفع مشکل کمک بگیرید، مثلا هاردهای سیگیت برنامه ای به نام SeaTools دارند که میشه از بخش پشتیبانی سایتش دانلود کرد.
خب اینا درست بشو نیست؟
درست بشو که نیست، اما قابل حذف کردن و جایگزینی هست، به شرط اینکه شما هم از ابزارهای خود سازنده برای رفع بدسکتور استفاده کنید.
آقا سلام ببخشید: من همیشه با بازو بسته کردن کیبوردام مشکل داشتم، دو بار کیبوردامو بازو بسته کردم، بازم خراب شدن! هیچ رهی نیست ک بعد تمیز کردن کیبورد بشه زنده از زیر عمل آوردش بیرون؟
من الان کیبوردمو نگاه کردم، قسمت لمسی بالای کیبورد سالمه و کار میکنه، اما مثکه نخاعش قطع شده باشه، قسمت دکمه هاش فلج شدن!![]()
دلیلش اینکه که به مدارات چاپی کیبورد آسیب می زنید، کلا برای تمیز کردن کیبورد باز کردنش توصیه نمیشه، بهتره کلیدها رو تک تک دربیارید و پس از برطرف کردن گرد و غبار زیرش دوباره جا بزنید.
سلام
لپ تاپ Sony VAIO VPCEE31FX برای روشن و خاموش کردن Wifi کلید فزیکی داره جلوی لپ تاپ
کلیدش خراب شده
راهی برای روشن کردن wifi به صورت نرم افزاری هست؟
Windows 7
معمولا از خود ویندوز هم قابل مدیریت هست، یکی از طریق پنل مدیریت خود SONY که توی بیشتر لپ تاپهاش بطور پیش فرض نصب هست و یکی هم از طریق Device Manager ویندوز که می تونید باهاش گزینه ی مربوط به Network>Wireless Adapter رو فعال یا غیر فعال کنید.