تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
فن کارت گرافیک من همون اول که کامپیوتر رو روشن میکنم صدای خیلی بدی میده اگه چند بار خاموش روشن کنم صداش درست میشه در ضمن چیزی هم ظاهرا بهش گیر نکرده که صدا بده کارت گرافیکم HD4850 هست
ممنون
بجز تمیز کردن باید بازش کنی و از پشت محورش روغنکاری کنیش،بعدش میبینی که صداش به کل از بین میره.

درود
ممنون از شما. برنامه ای که گفتید رو میرم دانلود کنم.
این جمله آخرتون یکم منو نگران کرد. چون هارد رو داده بودم به کسی و اون Error-Checking خوده ویندوز رو زد و بعد از اون یه فولدر Hidden به اسم FOUND.000 (حجمش تقریبا نصف حجم پر شده هارد هست) تو هارد ساخته که یه سری فایل که اسمشون به این شکل هست (FILE0000.CHK-FILE0001.CHK-...) توش هست.
سلام خواهش مي‌كنم.
اينها همون فايل‌ها هستند كه اين دوستمون هم اشاره كردن:

اون فایل ها همون فایل های گمشده شما هستن که اسماشون رو از دست دادن (بدلیل اینکه FAT شما ایراد پیدا کرده بوده)، نمیدونم برنامه ای هست که بتونه برگردونه اسمشون رو یا نه ولی تو تجربیات من، این فایلها غالبا سالم هستن و فقط اسمشون رو از دست دادن.

طي تجربيات من اين فايل‌ها مربوط به فايل‌هاي بك‌آپ هستن كه طي دستكاري‌هاي خودم ايراد پيدا كردند.

در هر حال شما اون برنامه رو نصب و اجرا بكنيد و به احتمال زياد مشكل شما برطرف مي‌شه و اين مشكل براي خيلي از افراد رخ داده و با اين نرم افزار حل شده.
اگر حل نشد بهترين راه ري‌كاوري كردن هست.

آخرین ویرایش:
مودم من TP-LINK هست 8811... ولی نمیدونم چرا Firewall روشن هست و هر کاری میکنم خاموش نمیشه..!

من از قسمت PPP over Ethernet (PPPoE وصل میشم و هیچ قسمتی برای خاموش کردن Firewall نداره..؟

1255638736.jpg

سلام خواهش مي‌كنم.
اينها همون فايل‌ها هستند كه اين دوستمون هم اشاره كردن:

طي تجربيات من اين فايل‌ها مربوط به فايل‌هاي بك‌آپ هستن كه طي دستكاري‌هاي خودم ايراد پيدا كردند.

در هر حال شما اون برنامه رو نصب و اجرا بكنيد و به احتمال زياد مشكل شما برطرف مي‌شه و اين مشكل براي خيلي از افراد رخ داده و با اين نرم افزار حل شده.
اگر حل نشد بهترين راه ري‌كاوري كردن هست.
درود
اون برنامه رو دانلود کردم. اما نشد چون اون برنامه باید یه فایل رو بیاری Darg کنی توی برنامه و Reset کنی تا درست بشه. در صورتی که من فایلی ندارم که این کارو کنم. اون فایل های CHK رو هم درگ میکنم اتفاقی نمی افته. یه برنامه دیگه به اسم RRT پیدا کردم که متاسفانه کد میخواست برا اجراش که نتونستم کدشو پیدا کنم ظاهرا اون یه کارایی میکنه.
اون فایل های CHK رو چندتاشو Rename کردم درست شد. ولی خوب هنوز خیلی هاشو نمیدونم چی هست چون همینا رو هم شانسی پسوند دادم و درست در اومد.
ممنون از شما

درود
اون برنامه رو دانلود کردم. اما نشد چون اون برنامه باید یه فایل رو بیاری Darg کنی توی برنامه و Reset کنی تا درست بشه. در صورتی که من فایلی ندارم که این کارو کنم. اون فایل های CHK رو هم درگ میکنم اتفاقی نمی افته. یه برنامه دیگه به اسم RRT پیدا کردم که متاسفانه کد میخواست برا اجراش که نتونستم کدشو پیدا کنم ظاهرا اون یه کارایی میکنه.
اون فایل های CHK رو چندتاشو Rename کردم درست شد. ولی خوب هنوز خیلی هاشو نمیدونم چی هست چون همینا رو هم شانسی پسوند دادم و درست در اومد.
ممنون از شما
سلام دوست عزيز
شما بايد كل درايو رو درگ بكنيد و بعد روي دكمه ريست كليك كنيد.
اگه اون برنامه و اون كار جواب نداد از اين يكي استفاده بكنيد:
RRT v4.8.0.3
دانلود كنيد(لينك خرب است)
اميدوارم كه اين كد نخواد!
برنامه رو اجرا بكنيد و در ابتدا بر روي Check All كليك كرده و پس از پايان يافتن عمليات بر روي Remove كليك كنيد.

از فايل ضميمه استفاده بكنيد، تست شدست و نيازي به سريال نداره.

Attachments

آخرین ویرایش:
مودم من TP-LINK هست 8811... ولی نمیدونم چرا Firewall روشن هست و هر کاری میکنم خاموش نمیشه..!

من از قسمت PPP over Ethernet (PPPoE وصل میشم و هیچ قسمتی برای خاموش کردن Firewall نداره..؟

1255638736.jpg
امکان نداره قسمت فایروال نداشته باشه،یکم بگرد پیدا می کنی

سلام دوست عزيز
شما بايد كل درايو رو درگ بكنيد و بعد روي دكمه ريست كليك كنيد.
اگه اون برنامه و اون كار جواب نداد از اين يكي استفاده بكنيد:
RRT v4.8.0.3
دانلود كنيد(لينك خرب است)
اميدوارم كه اين كد نخواد!
برنامه رو اجرا بكنيد و در ابتدا بر روي Check All كليك كرده و پس از پايان يافتن عمليات بر روي Remove كليك كنيد.

از فايل ضميمه استفاده بكنيد، تست شدست و نيازي به سريال نداره.
ممنون از شما
کل درایو رو درگ کردم ولی باز اتفاقی نمی افته. فکر کنم اون فایل های CHK کار رو خراب کردن. الان به اندازه حجم پر شده هارد فایل CHK دارم.( که همشون بعد از Error-Checking ویندوز اومدن) فکر کنم چون الان خود ویندوز کل فایل های گم شده رو به صورت CHK پیدا کرده دیگه فایلی نیست که بخواد اون برنامه ریستش کنه و به حالت اول برگرده چون همه اون فایلهای گمشده توی فولدر FOUND که خود ویندوز ساخته موجود هستن.
اون برنامه ای که پیوست کرده بودید رو هم دانلود کردم. اجرا شد ولی همه گزینه ها خاموش هستن. (یعنی ظاهرا مشکلی برای هارد وجود نداره که اون برنامه بخواد درستش کنه)
بازم ممنون از وقتی که گذاشتی.

ممنون از شما
کل درایو رو درگ کردم ولی باز اتفاقی نمی افته. فکر کنم اون فایل های CHK کار رو خراب کردن. الان به اندازه حجم پر شده هارد فایل CHK دارم.( که همشون بعد از Error-Checking ویندوز اومدن) فکر کنم چون الان خود ویندوز کل فایل های گم شده رو به صورت CHK پیدا کرده دیگه فایلی نیست که بخواد اون برنامه ریستش کنه و به حالت اول برگرده چون همه اون فایلهای گمشده توی فولدر FOUND که خود ویندوز ساخته موجود هستن.
اون برنامه ای که پیوست کرده بودید رو هم دانلود کردم. اجرا شد ولی همه گزینه ها خاموش هستن. (یعنی ظاهرا مشکلی برای هارد وجود نداره که اون برنامه بخواد درستش کنه)
بازم ممنون از وقتی که گذاشتی.
سلام دوست عزيز
پس اين فايل‌ها CHK هستند.
شما اين نرم افزار رو دانلود و اجرا بكنيد به احتمال زياد اين فايلها رو بازيابي مي‌كنه.
حجمش هم 1.24 مگ هست.
اميدوارم كه اين بار درست بشه.
اگه درست نشد باز هم راه ديگري هست و فعلاً نگران نباشيد!

با سلام

من یک مشکلی با کارت صدام (صدام رو نمیگما!:biggrin1:) دارم و اون اینه که توی بازیها (هر بازی) صدای کاراکترهای بازی ضعیفه و توی "بعضی" از بازیها این مشکل "تا حدی" با off کردن hardware acceleration حل میشه ولی حتی همین مسئله هم بعضی جاها جواب نمیده و با خاموش کردن HA صداها کمی با تاخیر میاد!

این مشکل ار کجاست؟؟؟ 100 بار sound settings رو چک کردم همه چی تا خرخره بالاست!!!

میگم برای بررسی بیشتر به dxdiag نیاز ندارین؟! چون معمولا تو فروم های خارجی اولین چیزی که میپرسن اینه که میگن dxdiagت رو بزار.

سلام دوست عزيز
پس اين فايل‌ها CHK هستند.
شما اين نرم افزار رو دانلود و اجرا بكنيد به احتمال زياد اين فايلها رو بازيابي مي‌كنه.
حجمش هم 1.24 مگ هست.
اميدوارم كه اين بار درست بشه.
اگه درست نشد باز هم راه ديگري هست و فعلاً نگران نباشيد!
درود
اون برنامه رو نصب کردم اما اتفاقی نیفتاد. ظاهرا یه VB Runtime بود که نصب شد. بعدش کار خاصی باید انجام بدم؟
بازم ممنون از شما.

با سلام

من یک مشکلی با کارت صدام (صدام رو نمیگما!:biggrin1:) دارم و اون اینه که توی بازیها (هر بازی) صدای کاراکترهای بازی ضعیفه و توی "بعضی" از بازیها این مشکل "تا حدی" با off کردن hardware acceleration حل میشه ولی حتی همین مسئله هم بعضی جاها جواب نمیده و با خاموش کردن HA صداها کمی با تاخیر میاد!

این مشکل ار کجاست؟؟؟ 100 بار sound settings رو چک کردم همه چی تا خرخره بالاست!!!

میگم برای بررسی بیشتر به dxdiag نیاز ندارین؟! چون معمولا تو فروم های خارجی اولین چیزی که میپرسن اینه که میگن dxdiagت رو بزار.

شما برای اولین کار درایور کارت صدات رو آپدیت کن و دوباره تست کن ببین تفاوتی میکنه یا نه
شما مشکل سخت افزاری نداری که بررسی Dump یا LOG باشه ضروری باشه.

مشخصات سیستم و ویندوز رو هم بگی بد نیست،یا اگر خواستی همون فایل TXT تست Dxdiag رو بده که مشخصات سیستم رو هم میده.

شما برای اولین کار درایور کارت صدات رو آپدیت کن و دوباره تست کن ببین تفاوتی میکنه یا نه
شما مشکل سخت افزاری نداری که بررسی Dump یا LOG باشه ضروری باشه.

مشخصات سیستم و ویندوز رو هم بگی بد نیست،یا اگر خواستی همون فایل TXT تست Dxdiag رو بده که مشخصات سیستم رو هم میده.

http://rapidshare.com/files/294341773/DxDiag.txt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or