سلام
من تازگی کامپیوترم رو ارتقا دادم
تو قبلی بازی های مثل pes6 یا حتی pes 2008 , fifa09 , call of duty 4 رو راحت تو تنظیمات پایین یا متوسط و تو بعضی ها بالا بازی می کردم ولی الان تو این جدیده نمیشه یعنی میرم تو بازی بعد از یه کمی تصویر فریز میشه یا روی تصویر یه سری نوارها یا پیکسلهای رنگی میاد بعد تصویر کلا سیاه میشه و هنگ کامل میکنه یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم و باید ریست کنم
من کلی امیدوار بودم که بتونم بازیهای جدید رو انجام بدم که نشد
البته بعضی بازیها مثل کرایسیس یا ابلیویون با اون گرافیک سنگین اجرا میشه ولی خیلی از بازیها نمیشه
البته یکی دوبار هم vpu رو ریست میکرد و بعد یه ارور صفحه ابی داد که گفته بود نمیتونه از لوپ بی نهایت بیاد بیرون
این مشخصات سیستم جدیدمه :
cpu : core2 duo e8400
mb : asus - p5q pro
ram : patriot ddr2 1066 4*1gb
vga : asus radeon hd 4850 1gb
power : green gp585b
اینم سیستم قدیمیه :
cpu : p4 3.0ghz
ram : 512mb ddr kingston
mb : gigabyte 8i915pl
vga : sparkle geforce 6600 le 256mb
power 400w golden view
فکر میکنم مشکل به سخت افزار مرتبط نباشه یعنی به ویندوز یا درایور کارت مربوط بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
ببخشید که دو جا پست دادم
من تازگی کامپیوترم رو ارتقا دادم
تو قبلی بازی های مثل pes6 یا حتی pes 2008 , fifa09 , call of duty 4 رو راحت تو تنظیمات پایین یا متوسط و تو بعضی ها بالا بازی می کردم ولی الان تو این جدیده نمیشه یعنی میرم تو بازی بعد از یه کمی تصویر فریز میشه یا روی تصویر یه سری نوارها یا پیکسلهای رنگی میاد بعد تصویر کلا سیاه میشه و هنگ کامل میکنه یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم و باید ریست کنم
من کلی امیدوار بودم که بتونم بازیهای جدید رو انجام بدم که نشد
البته بعضی بازیها مثل کرایسیس یا ابلیویون با اون گرافیک سنگین اجرا میشه ولی خیلی از بازیها نمیشه
البته یکی دوبار هم vpu رو ریست میکرد و بعد یه ارور صفحه ابی داد که گفته بود نمیتونه از لوپ بی نهایت بیاد بیرون
این مشخصات سیستم جدیدمه :
cpu : core2 duo e8400
mb : asus - p5q pro
ram : patriot ddr2 1066 4*1gb
vga : asus radeon hd 4850 1gb
power : green gp585b
اینم سیستم قدیمیه :
cpu : p4 3.0ghz
ram : 512mb ddr kingston
mb : gigabyte 8i915pl
vga : sparkle geforce 6600 le 256mb
power 400w golden view