تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من تازگی کامپیوترم رو ارتقا دادم
تو قبلی بازی های مثل pes6 یا حتی pes 2008 , fifa09 , call of duty 4 رو راحت تو تنظیمات پایین یا متوسط و تو بعضی ها بالا بازی می کردم ولی الان تو این جدیده نمیشه یعنی میرم تو بازی بعد از یه کمی تصویر فریز میشه یا روی تصویر یه سری نوارها یا پیکسلهای رنگی میاد بعد تصویر کلا سیاه میشه و هنگ کامل میکنه یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم و باید ریست کنم
من کلی امیدوار بودم که بتونم بازیهای جدید رو انجام بدم که نشد
البته بعضی بازیها مثل کرایسیس یا ابلیویون با اون گرافیک سنگین اجرا میشه ولی خیلی از بازیها نمیشه
البته یکی دوبار هم vpu رو ریست میکرد و بعد یه ارور صفحه ابی داد که گفته بود نمیتونه از لوپ بی نهایت بیاد بیرون

این مشخصات سیستم جدیدمه :
cpu : core2 duo e8400
mb : asus - p5q pro
ram : patriot ddr2 1066 4*1gb
vga : asus radeon hd 4850 1gb
power : green gp585b

اینم سیستم قدیمیه :
cpu : p4 3.0ghz
ram : 512mb ddr kingston
mb : gigabyte 8i915pl
vga : sparkle geforce 6600 le 256mb
power 400w golden view

فکر میکنم مشکل به سخت افزار مرتبط نباشه یعنی به ویندوز یا درایور کارت مربوط بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید

ببخشید که دو جا پست دادم

سلام
من تازگی کامپیوترم رو ارتقا دادم
تو قبلی بازی های مثل pes6 یا حتی pes 2008 , fifa09 , call of duty 4 رو راحت تو تنظیمات پایین یا متوسط و تو بعضی ها بالا بازی می کردم ولی الان تو این جدیده نمیشه یعنی میرم تو بازی بعد از یه کمی تصویر فریز میشه یا روی تصویر یه سری نوارها یا پیکسلهای رنگی میاد بعد تصویر کلا سیاه میشه و هنگ کامل میکنه یعنی هیچ کاری نمیتونم بکنم و باید ریست کنم
من کلی امیدوار بودم که بتونم بازیهای جدید رو انجام بدم که نشد
البته بعضی بازیها مثل کرایسیس یا ابلیویون با اون گرافیک سنگین اجرا میشه ولی خیلی از بازیها نمیشه
البته یکی دوبار هم vpu رو ریست میکرد و بعد یه ارور صفحه ابی داد که گفته بود نمیتونه از لوپ بی نهایت بیاد بیرون

این مشخصات سیستم جدیدمه :
cpu : core2 duo e8400
mb : asus - p5q pro
ram : patriot ddr2 1066 4*1gb
vga : asus radeon hd 4850 1gb
power : green gp585b

اینم سیستم قدیمیه :
cpu : p4 3.0ghz
ram : 512mb ddr kingston
mb : gigabyte 8i915pl
vga : sparkle geforce 6600 le 256mb
power 400w golden view

فکر میکنم مشکل به سخت افزار مرتبط نباشه یعنی به ویندوز یا درایور کارت مربوط بشه
ممنون میشم راهنماییم کنید

ببخشید که دو جا پست دادم
اول از همه درایور قبلی رو کاملا Uninstall کن و بعد درایور جدید بریز و تست کن.
بعدا از این اگه نشد احتمالا کارت گرافیکت مورد سخت افزاری داره،

کمک

دی وی دی من یک دفعه خراب شد یعنی cd میخونه ولیdvdنمی خونه هر کی می دونه چشه بگه که بد جوری گرفتار شدم هر کی بگه کلی حال داده:(

دی وی دی من یک دفعه خراب شد یعنی cd میخونه ولیdvdنمی خونه هر کی می دونه چشه بگه که بد جوری گرفتار شدم هر کی بگه کلی حال داده:(
خب این درایوها دو تا لنز دارن،یکی واسه CD و یکی واسه DVD
لنز DVD چون ظریفتر و حساستر هست احتمالا زودتر خراب میشه و شما درایوت رو باید بدی تعمیر یا بهتر اصلا عوض کنی.

مودم من هر 1 دقيقه ديسكانكت ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي باز هم مشكل برقرار هست ولي روي كامبيوترهاي دىكه قطع نميشه!
جطوري مي تونم منوي بوت كامبيتور رو تغيير بدم تا بتونم ليست سيستم عاملهام رو ببينم؟ ابتدا XP و سبس ويستا نصب شده است ولي ديكه نمي تونم XP رو انتخاب كنم؟

آقا من یه مشکلی دارم با درایور کارت گرافیک لپتاپم. مدلش GeForce 9600M GT هست و وقتی آخرین درایور رو نصب میکنم دیگه کنترل پنل درایور باز نمیشه و میگه شما درایور مدل دیگه رو اشتباه نصب کردی و باید دوباره نصب کنی! چندین بار امتحان کردم و درایور خودش رو کاملا پاک میکنم ولی فایده نداره. سیستم عامل‌ هم Windows Vista SP2 هست. تو صفحه دانلود سایت NVidia میگه که ما پیشنهاد میکنم که درایوری که تولید کننده لپتاپت ارائه میده رو نصب کنی. ولی HP مدلی که تو سایتش گزاشته مال عهد بوق هست!:)
جطوري مي تونم منوي بوت كامبيتور رو تغيير بدم تا بتونم ليست سيستم عاملهام رو ببينم؟ ابتدا XP و سبس ويستا نصب شده است ولي ديكه نمي تونم XP رو انتخاب كنم؟
شما باید BootLoader ویندوز ویستات رو دست کاری کنی. این برنامه کارت رو راه میندازه. توضیحاتش هم تو این صفحه هست.

سلام ببخشید ها من چند روزه مشکل high cpu usage دارم یعنی وقتی درصد استفاده cpu میبینم از 2 % تا 46 % در نوسانه حتی بازی های که 3 4 روز پیش روون اجرا میشد الان مشکل fps دارم خودم هرچی سرویس اضافه بود از msconfig غیر فعال کردم ولی فایده نداشت :D

سلام ببخشید ها من چند روزه مشکل high cpu usage دارم یعنی وقتی درصد استفاده cpu میبینم از 2 % تا 46 % در نوسانه حتی بازی های که 3 4 روز پیش روون اجرا میشد الان مشکل fps دارم خودم هرچی سرویس اضافه بود از msconfig غیر فعال کردم ولی فایده نداشت :D
سلام
خب شما اول از تسك منيجر چك كنيد ببينيد كه چه برنامه اي قسمتي از پردازنده را اشغال كرده.
اما اين مشكل بيشتر بر مي گرده به ويروسي شدن سيستم.
راه حلش هم اينه كه با يك آنتي ويروس قوي سيستم را چك نماييد.

سلام
خب شما اول از تسك منيجر چك كنيد ببينيد كه چه برنامه اي قسمتي از پردازنده را اشغال كرده.
اما اين مشكل بيشتر بر مي گرده به ويروسي شدن سيستم.
راه حلش هم اينه كه با يك آنتي ويروس قوي سيستم را چك نماييد.
عزیز از malewarbyte و avast استفاده کردم چیز خاصی پیدا نکرد با اپدیت البته
تسک منیجر هم اینجوریه:
audiodg 3cpu
CTAudSvc 4cpu
system idle processor 95cpu
بقیه هم معمولا 0 هستن

مودم من هر 1 دقيقه ديسكانكت ميكنه ويندوز هم عوض كردم ولي باز هم مشكل برقرار هست ولي روي كامبيوترهاي دىكه قطع نميشه!
قطع ارتباط مودم شما میتونه از عدم هماهنگی کارت مودمت با سیستم باشه یا مشکل درایورش باشه،مدل مودمت رو عوض کن ببین چی میشه،در ضمن تا هارد رو کامل فرمت نکنی نمیتونی مطمئن باشی ویروس توی ویندوز جدیدت برنمیگرده
راجع به منوی BootLoader ویندوز هم اگر نصب قبلی ویندوز XP رو خراب نکرده باشی میتونی با برنامه ی VistaBoot Pro منوی مربوطه رو ویرایش و فعال کنی.

آقا من یه مشکلی دارم با درایور کارت گرافیک لپتاپم. مدلش GeForce 9600M GT هست و وقتی آخرین درایور رو نصب میکنم دیگه کنترل پنل درایور باز نمیشه و میگه شما درایور مدل دیگه رو اشتباه نصب کردی و باید دوباره نصب کنی! چندین بار امتحان کردم و درایور خودش رو کاملا پاک میکنم ولی فایده نداره. سیستم عامل‌ هم Windows Vista SP2 هست. تو صفحه دانلود سایت NVidia میگه که ما پیشنهاد میکنم که درایوری که تولید کننده لپتاپت ارائه میده رو نصب کنی. ولی HP مدلی که تو سایتش گزاشته مال عهد بوق هست!:)
شما آخرین نسخه ی درایور رو از همون سایت Nvidia بگیر
مشکلی که با Control Panel درایور داری اینه که فایلای مربوط به درایور قبلی رو یا Uninstall نکردی و یا اون فایلا کامل از توی ویندوز پاک نشدن
اول درایور قبلی رو Uninstall کن و بعد با برنامه ی Driver Sweeper فایلهای باقیمونده ی درایور Nvidiaرو پاک کن و بعد درایور جدید رو نصب کن،مشکل حل میشه.

تسک منیجر هم اینجوریه:
audiodg 3cpu
CTAudSvc 4cpu
بقیه هم معمولا 0 هستن
این آماری رو که توی پست دوم دادی یعنی اصلا از CPU استفاده ای نمیشه که
در ضمن قرار نیست که با اون آنتی ویروسا بشه 100 درصد ویروسها رو پیدا کرد،با Nod32 و Kasper باید تست کنی
اگر ویروس یا تروجانی پیدا نشد درایورای قطعات رو پاک کن و از اول نصب کن.

تسک منیجر هم اینجوریه:
audiodg 3cpu
CTAudSvc 4cpu
بقیه هم معمولا 0 هستن
سلامي مجدد به شما دوست عزيز.
همانطور كه ذكر شد از پردازنده شما استفاده اي نمي شه و شما چطور مي فرماييد كه از 2 تا 46 درصد پردازنده هميشه درگيره؟ آيا با استفاده از برنامه ي خاصي متوجه اين موضوع شدين؟
از طرفي هم آواست كمي قديمي شده و نود32 بهترين انتخاب در حال حاضره.

خوب من یک مشل دارم ولی حیاتی هستش
خوب یک سیستمی ویروسی میشه از اون ویروس هایی که ویندوز رو open with میکنه یعنی هیج برنامه ای اجرا نمی شه ،ویندوز رو فرمت کردم( همه درایو هاشون رو )بعد یک ویندوز تازه نصب کردم وقتی می رم درایور کارت صوتی و شبکه(هر دو آنبرد هستن) و مودم(اینترنال هستش) رو نصب کنم میگه با موفقیت نصب شد ولی می خوام که یک آهنگ رو پخش کنم میگه که کارت صوتی به درستی نصب نشده یا یک شبکه رو تنظیم کنم کارت شبکه رو نشون نمی ده یا همچنین مودم رو نشون نمی ده گفتم ویندوز معیونه یک ویندوز دیگه نصب کردم(دوباره فرمت کردم) ولی بازم مشکل باقی است تا سه دفعه ویندوز نصب کردم همو آش و همون کاسه :((:((:((:evil:

آقايون بنده يك رم ريدر اينترنال دارم ... كه سوكتهاش ميخوره تو يه سري پين پايين مين بورد (به اسم usb رنگ زرد) . اين تا پريروز كار ميكرد! الانم چراغ پاورش روشنه! حتي وقتي چيزي توش ميزارم ديلينگ ديلينگ ويندوز بلند ميشه! اما چراغ اكتيوش خاموشه . ضمن اينكه درابوهايي كه قبلا تو ماي كامپيوتر اضافه ميكرد ديگه نيست ...
توي اين دو روز هيچ تغيير سخت افزاري و نرم افزاري اتفاق نيفتاده ... فقط يه نرم افزار قرآني نصب شده رو سيستم ...
سيستم ريستور هم كردم اما كار نكرد ... هنوز مشكل پا برجاست . يوزرهاي ديگه ساختم باز هم مشكل هست ...
سيستم عاري از هر گونه ويروس هست ...
سوكتهاي روي مين رو جابجا كردم . باز هم همون طوره ...
ضمن اينكه هيچ گونه درايوري نداره ... ماركش هم generous هست ...
ويندوز هم ايكس پي sp2 هست ... ويندوز هم تازه عوض شده ...
main : giga - ga m555 sli s4 ميباشد ...

آقايون بنده يك رم ريدر اينترنال دارم ... كه سوكتهاش ميخوره تو يه سري پين پايين مين بورد (به اسم usb رنگ زرد) . اين تا پريروز كار ميكرد! الانم چراغ پاورش روشنه! حتي وقتي چيزي توش ميزارم ديلينگ ديلينگ ويندوز بلند ميشه! اما چراغ اكتيوش خاموشه . ضمن اينكه درابوهايي كه قبلا تو ماي كامپيوتر اضافه ميكرد ديگه نيست ...
توي اين دو روز هيچ تغيير سخت افزاري و نرم افزاري اتفاق نيفتاده ... فقط يه نرم افزار قرآني نصب شده رو سيستم ...
سيستم ريستور هم كردم اما كار نكرد ... هنوز مشكل پا برجاست . يوزرهاي ديگه ساختم باز هم مشكل هست ...
سيستم عاري از هر گونه ويروس هست ...
سوكتهاي روي مين رو جابجا كردم . باز هم همون طوره ...
ضمن اينكه هيچ گونه درايوري نداره ... ماركش هم generous هست ...
ويندوز هم ايكس پي sp2 هست ... ويندوز هم تازه عوض شده ...
main : giga - ga m555 sli s4 ميباشد ...
خب با این اوصاف دستگاه Reader شما خراب شده
برای اطمینان روی یه سیستم دیگه هم تست کن ببین Device های مربوطه شناخته میشن و کار میکنه یا نه،خروجی کابل اینا همون USB هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or