تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام​

من یک کارت گرافیک 7300GS اهل چوپق دارم نمیدونم چرا وسط کار کردن یا بازی کردن برای خودش خاموش میشه و یا اصلا وقتی کامپیوتر را روشن میخوای بکنی صفحه بالا نمیاد و مانیتور برای خودش خاموش میشه و باید کیس رو باز کنم یخورده کارت گرافیک را تکان بدم بعد تصویر درست میشه حالا شما میدونید مشکل از چی هستش کارت گرافیک یا مادربردGiga 945pl -S3
باید کارت دیگه ای روی مادربرد بزاری و تست کنی،اینطوری نمیشه نظر داد
ولی احتمالا از گرافیکت باشه.

بچه ها, شما با ایراد های Blue Screen of Death آشنایین؟ یه مدته کامپیوتر من اینطوری کرش میکنه, نرم افزار یا سخت افزار جدیدی هم نصب نکردم.
این ایراد از خیلی چیزا میتونه باشه،باید اطلاعات بیشتری از مشکلت بدی

داغ کردن قطعات،خرابی رم،خرابی هارد،درایور معیوب ،پاور مشکل دار،همه میتونن باعث این پیغام باشن.

دوستان به داد ما هم برسید
من سیستمم اینه:
CPU:AMD 4200
Power 400w AcBel
ram 1 gig (البته بزودی یه 2 گیگ یا یه 1 گیگ اضافه می کنم)
VGA: 9600 GSO 768 DDr2
مشکلم اینه که من قبلا گرافیکم 8600 بود و حدودا یه 10 ما پیش من یه 9600 گرفتم که جدیدا این اواخر (1 ماه هم نمی شه) توی بعضی از بازی ها یهو تصویر قاطی می شه (بعد از بازی کردن حدود 45 دقیقه حالا یه کم بالا پایین) رنگ ها به هم میریزه و هیچ راهی به جز ریستارت نداره و وقتی کارت گرافیکمو دست می زنم خیلی خیلی داغ دماش خیلی بالاست ( اینم توجه داشته باشد که 2 طرف کیس دراش باز) لطف گنید راهنمای کنید چی کار کنم این مشکل حل بشه؟ (فن کارت گرافیکمم نگاه کردم کار می کنه)
bpdj8xsovp6p7u4u52.jpg

4j5fpemk37838nwo4mrr.jpg

راستی توی عکس بالا چرا fan speed روی 0%؟؟؟
لطفا کمک کنید

دوستان به داد ما هم برسید
من سیستمم اینه:
CPU:AMD 4200
Power 400w AcBel
ram 1 gig (البته بزودی یه 2 گیگ یا یه 1 گیگ اضافه می کنم)
VGA: 9600 GSO 768 DDr2
مشکلم اینه که من قبلا گرافیکم 8600 بود و حدودا یه 10 ما پیش من یه 9600 گرفتم که جدیدا این اواخر (1 ماه هم نمی شه) توی بعضی از بازی ها یهو تصویر قاطی می شه (بعد از بازی کردن حدود 45 دقیقه حالا یه کم بالا پایین) رنگ ها به هم میریزه و هیچ راهی به جز ریستارت نداره و وقتی کارت گرافیکمو دست می زنم خیلی خیلی داغ دماش خیلی بالاست ( اینم توجه داشته باشد که 2 طرف کیس دراش باز) لطف گنید راهنمای کنید چی کار کنم این مشکل حل بشه؟ (فن کارت گرافیکمم نگاه کردم کار می کنه)

راستی توی عکس بالا چرا fan speed روی 0%؟؟؟
لطفا کمک کنید
خب کارت گرافیکت مشکل داره و دمای بالا باعث اون خرابی تصاویر میشه
درسته که فن گرافیکت کار میکنه اما ممکنه بخاطر گرد و غبار و اصطحلاک پایینتر از سرعت اصلی کار کنه
کارتت رو باز کن و فن گرافیک رو باز کن و تمیز کن و روغن کاری شده دوباره تست کن،اگر باز هم مشکل داشت دیگه باید ببریش شرکت گارانتی

سلام

دوستان من وقتی کامپیوترمو stand bye میکنم دیگه بالا نمیاد.

از چی میتونه باشه؟

از عدم پشتیبانی بایوس مادربرد از مد Standbye ویندوز یا عدم هماهنگی درایور یکی از قطعات سیستم با این مد
فرشید جان, Minidump هاش رو براتون بذارم, میتونین با WinDBG بررسیش کنین؟
بذار بررسی کنم شاید مشکل مشخص شد.

خب کارت گرافیکت مشکل داره و دمای بالا باعث اون خرابی تصاویر میشه
درسته که فن گرافیکت کار میکنه اما ممکنه بخاطر گرد و غبار و اصطحلاک پایینتر از سرعت اصلی کار کنه
کارتت رو باز کن و فن گرافیک رو باز کن و تمیز کن و روغن کاری شده دوباره تست کن،اگر باز هم مشکل داشت دیگه باید ببریش شرکت گارانتی
ممنون از جوابتون یک سوال اینجا بی جواب موند اون fan speed چرا روی 0%؟؟؟؟؟؟

ممنون از جوابتون یک سوال اینجا بی جواب موند اون fan speed چرا روی 0%؟؟؟؟؟؟
اون خیلی مهم نیست،ممکنه با سنسور کارت شما همخون نباشه،درجه حرارت GPU هست که مهمه
شاید هم واقعا فن کارت شما خراب باشه یا دور فن خیلی پایین باشه.

سلام.

دوستان کسی میتونه آپدیت بایوس مادر ببرد منو بزاره واسه دانلود؟

هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم پیدا کنم. مدل مادر بردم: XFX NVIDIA 680I SLI

یه سوال فنی.
چجوری میشه CPU رو اورکلاک کرد؟
کارت گرافیک چی؟
بعد با اورکلاک کردن امکان اینکه فریم هتری تو بازیها بگیریم وجود داره؟

آخرین ویرایش:
سلام.

دوستان کسی میتونه آپدیت بایوس مادر ببرد منو بزاره واسه دانلود؟

هر چی تو اینترنت گشتم نتونستم پیدا کنم. مدل مادر بردم: XFX NVIDIA 680I SLI
اصلا احتیاج به گشتن نداشت که،مستقیم به بخش Support شرکت XFX میرفتی میتونستی آپدیت جدید رو بگیری
مادربرد شما دو مدل آپدیت داره: یکی بر اساس آپدیت خود Nvidia
یکی بر اساس فایل XFX
اول باید آدرس ایمیل و مدل مادربردت رو بدی تا نرم افزارهای مربوط به مادربرد شما نمایش داده بشه
اینم آدرس آپدیتهای مختلف بایوس XFX:
ftp://www.xfxsupport.com/public/BIOS/

راستی من یه مشگل دیگ هم دارم.

بعضی موقع ها یه BLUE SCREEN میاد مینویسه که BEGINING DUMP MEMORY

این واسه چیه؟

تازه بعد از اونم ریست میکنه
خب این یعنی اینکه سیستم شما یه ایراد جدی داره،حالا یا سخت افزاری خرابه یا مشکل درایور داره.

یه سوال فنی.
چجوری میشه CPU رو اورکلاک کرد؟
کارت گرافیک چی؟
بعد با اورکلاک کردن امکان اینکه فریم هتری تو بازیها بگیریم وجود داره؟
این دیگه بالاتر از سوال فنی هست،یه مبحث تخصصی و مفصل هست
اصولا اورکلاک کردن برای افزایش سرعت یا فریم بازی هست دیگه
توی تاپیک مربوطه بپرسید بهتره.

داداش دست شما درد نکنه آپدیت بایوس گذاشتی ولی چطور میتونم آپدیت کنم؟

تو داخل فایل های زیپ اصلا فایل EXE نداره.
قرارم نیست ExE داشته باشه
شما اگر فایل ISO رو دانلود کردی باید روی CD رایتش کنی و دستگاه رو ازش بوت کنی
اگر فایل bin هست که با کلید خاصی مثل ALT+F2 میتونی توی برنامه ی آپدیت مادربرد بشی.
اگر قبلا آپدیت نکردی سیستم رو دس نزنی بهتره،اگر اشتباه کنی ممکنه سیستم بالا نیاد

میخواستم بدونم تو آنجام بازی کدام قطعه باید قویتر باشه که بشه باهاش بازیهای سنگین را آنجام داد رم.سی پی یو یا کارت گرافیک؟ من الان دارم بازی اویل 5 را بازی میکنم همون صفحه اول که میخواد بازی لود بشه 5 دقیقه طول میکشه در صورتی که اونهایی که سیستمشون قویه اصلا این طوری نیستش گاهی اوقات هم که بعضی مراحل بازی سیستم خیلی کند میشه اعصابم را خورد کرده.تشکر

میخواستم بدونم تو آنجام بازی کدام قطعه باید قویتر باشه که بشه باهاش بازیهای سنگین را آنجام داد رم.سی پی یو یا کارت گرافیک؟ من الان دارم بازی اویل 5 را بازی میکنم همون صفحه اول که میخواد بازی لود بشه 5 دقیقه طول میکشه در صورتی که اونهایی که سیستمشون قویه اصلا این طوری نیستش گاهی اوقات هم که بعضی مراحل بازی سیستم خیلی کند میشه اعصابم را خورد کرده.تشکر
واسه بازیها مهمترین قطعا کارت گرافیک هست و بعد CPU و رم هم تاثیر زیادی دارن.
مشکل شما احتمالا از کمبود رم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or