کارت شما از اجداد کارتهای امروزی هست که در عصر یخی زندگی میکردند!(حدود 10 سال کامپیوتری پیش)سلام دوستان و اساتید عزیز .
بنده این سوال رو جای دیگه هم مطرح کردم اما چون سریعاً به راهنمایی نیاز دارم ، اینجا هم مطرح میکنم و خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید .
زمان نصب Driver کارت nVIDIA Riva 2 TNT 64MB و قبل از شروع فرایند نصب با Error "عدم وجود سخت افزار مورد نظر" مواجه میشم .
جالب اینجاست که همین کارت با همین Driver قبلاً کاملاً بدون مشکل نصب و توسط Windows شناسایی میشد اما الان اینجوری شده !
لطفاً راهنمایی بفرمایید .
کارت شما از اجداد کارتهای امروزی هست که در عصر یخی زندگی میکردند!(حدود 10 سال کامپیوتری پیش)
بهمین خاطر درایورهای دیگه خیلی وقته این سری کارتها رو پشتیبانی نمی کنند،حتما درایور دیگه ای رو روش نصب کردی یا درایور قبلی رو ویندوز دیگه ساپورت نمیکنه.
بهتره قبل از نصب درایور جدید ،درایور فعلی رو از روی سیستم و Device Manager پاک کنی
میتونی این درایور رو از سایت Nvidia دانلود و نصب کنی.
درایور قبلی رو ویندوز دیگه ساپورت نمیکنه
ممکنه، البته خود ویندوز باید کارت گرافیک شما رو بشناسه و درایورش رو نصب کنه،احتیاج به درایور اضافی نیست.فرشید جان ، کارت خودم نیست مگرنه میدادم آبش میکردن باهاش دمپایی قالب بزنن ، مال یکی از دوستانه و شدیداً اسرار داره حفظش کنه !
آخه عرض کردم که ، با همین Driver به راحتی نصب میشد و مشکلی نداشت ، نمیدونم چرا حالا اینطور شده .
یعنی جداً ممکنه مشکل این باشه ؟ الان WinXP SP3 نصبه !
از توجه و راهنماییت ممنونم .
ممکنه، البته خود ویندوز باید کارت گرافیک شما رو بشناسه و درایورش رو نصب کنه،احتیاج به درایور اضافی نیست.
خب با این اوصاف درایور خود ویندوز روش نصب میشهکارتو که میشناسه اما کنار اسم کارت عبارت Microsoft Corporation داخل پرانتز قید شده و در بعضی بازی ها Error عدم شناسایی کارت گرافیک رو میده .
راستی اون درایوی هم که لینک فرموده بودید با کمال تعجب همون Error رو میده .
بازم از توجهت ممنون .
خب با این اوصاف درایور خود ویندوز روش نصب میشه
اون درایور هم کارت شما رو باید بشناسه و حالا که نمیشناسه داستان چیز دیگست!
احتمالا کارت شما از سری تقلبی Riva TNT 2 هست که در اصل تراشه ی SIS رو دارن و با درایورای CD همراهش فقط کار میکنن و نه با درایور Nvidia.
برای اطمینان باید روی تراشه ی کارت گرافیکت رو ببینی یا با یه نرم افزار مدل کارتت رو شناسایی کنی.
پس با این اوصاف فکر میکنم از همون سری تقلبی ها باشه که میفرمایید .
خوب سایتی ، دیتابیسی برای Download درایور این مدل ها هست ؟
اگه ممکنه یه نرم افزار کم حجم هم برای شناسایی کارت و مدل GPUـش لینک بفرمایید که مطمعن بشیم .
ممنون .
با GPU-z شناسا یی کن اگه شنا سایی کرد باید بگیم در زمینه باستان شناسی برنامه بسیار قدرتمندی می باشد
با اجازه فرشید جان
بهترین نرم افزار برای این کار gpuz هست که اینم link برای dl اون هست :
خب راحته،شما اول باید CPU ی قبلی رو دوباره نصب کنیسلام بری بچس . من یه سی پی یو گرفتم . بعدش اومدم نصبش کردم بعدش تا می خوام روشن کنم همش خاموش روشن میشه . ملت میگن باید بایوس آپدیت کنم . مدل اش هم اینتل Q8400 هست و ماین بوردم هم گیگا ست (DQ6). رفتم تو سایت اش فایل آ پدیت رو گرفتم . حالا چه جوری آپدیت کنم بهتره ؟ ( Q-flash یا bios@ ) بعد هم همه میگن احتمال داره سیستم آسیب ببینه . درسته؟