تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

Farshidstar2012 فرمایش شما متین
الان من یه عکس از صفحه آبی مرگ تهییه کردم یعنی امروز این خطا رخ داد موقعی که داشتم با سیستم بازی میکردم
DSC00001.JPG
اون برنامه رو هم دارم دانلود میکنم نتیجه اش رو اینجا میذارم

در مورد تعداد زیاد صفحات وب منظورم این بود که با افزایش تعداد صفحه ها صدای فن هم زیاد میشه که نشون از سلامت فن cpu هست (البته فکر میکنم)

در مورد حرارت کارت گرافیک هم بگم که دو تا فن روی بدنه کیس نصب کردم که هوای داخل کیس رو به بیرون هدایت میکنند و جریان باد دقیقا از زیر کارت گرافیک وارد میشه و بعد از عبور از سینک کارت گرافیک به وسیله اون دو تا فن خارج میشه من با اورکلاک هم تست کردم واقعا کارت گرافیک سرد کار میکنه البته به خاطر همین فنهاست چون قبلا این فنها نبود داغ میکرد

آخرین ویرایش:
این هم اطلاعات خروجی برنامه occt برنامه ها بدون مشکل به اتمام رسیدند
خب اون Error یی که توی صفحه آبی داده مربوط به درایور کارت گرافیک هست و نشون میده که مشکل به کارت گرافیک یا درایورش مربوطه
شما درایور کارت گرافیکت رو Uninstall کن و دوباره آخرین نسخه ی درایور Nvidia رو که 190.62 باشه از سایتش دانلود و نصب کنن ببین مشکل حل میشه یا نه.

من یک قطعه ای دیدم که جایی 4 تا پورت USB داشت و به مادربورد وصل میشد (اونجای که مثلا مودم یا کارت TV وصل میکنیم)

خواستم بدون اسم این قطعه چی هست و مشکل خاصی نداره..؟

من درایو گارفیک رو دوباره نصب کردم ولی بدتر شد ویندوز رو که عوض کردم
و اومدم مودم رو نصب کنم دیدم پورت com1 غیر فعال شده مودم رو انداختم روی یه پورت دیگه

فکر کنم این سیستم ما دیگه آخرای عمرش باشه
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم که عکسش رو پیوست کردم
هارد سومم درایو اولش فعال شده به خاطر همین موقع نصب ویندوز به غیر از هارد اول درایو اول
درایو این هارد هم برای نصب ویندوز توصیه شده
و وقتی ویندوز نصب میکنم و وارد سیستم میشم چون این درایو active هست کل نام درایوهام بهم میریزه چطوری میتونم این رو deactive کنم ؟؟؟
hard.JPG

مشکل عجیبی که با مادربردم دارم ایه که هیچ گونه FLASH MEMMORY رو شناسایی نمی کنه ولی باقی وسیله های USB رو شناسایی می کنه مانند مودم ای دی اس ال یا موس USB
مدل GIGABYTE EP45 UD3R هست
مشکل از کجاست؟

من درایو گارفیک رو دوباره نصب کردم ولی بدتر شد ویندوز رو که عوض کردم
و اومدم مودم رو نصب کنم دیدم پورت com1 غیر فعال شده مودم رو انداختم روی یه پورت دیگه

فکر کنم این سیستم ما دیگه آخرای عمرش باشه
ولی حالا یه مشکل دیگه دارم که عکسش رو پیوست کردم
هارد سومم درایو اولش فعال شده به خاطر همین موقع نصب ویندوز به غیر از هارد اول درایو اول
درایو این هارد هم برای نصب ویندوز توصیه شده
و وقتی ویندوز نصب میکنم و وارد سیستم میشم چون این درایو active هست کل نام درایوهام بهم میریزه چطوری میتونم این رو deactive کنم ؟؟؟
hard.JPG

شما از همین Disk Manager میتونی اسم پارتیشن ها رو عوض کنی یا اینکه با دیسک Bootable تحت DOS بالا بیای و پارتیشن Active رو تغییر بدی
همینطور میتونی قبل از نصب ویندوز تمام هارد دیسک های دیگه رو از توی بایوس از روی پورتش غیر فعال کنی و بعد از اینکه نصب ویندوز تموم شد دوباره اونا رو هم فعال کنی تا ترتیبشون بهم نریزه.
مشکل عجیبی که با مادربردم دارم ایه که هیچ گونه FLASH MEMMORY رو شناسایی نمی کنه ولی باقی وسیله های USB رو شناسایی می کنه مانند مودم ای دی اس ال یا موس USB
مدل GIGABYTE EP45 UD3R هست
مشکل از کجاست؟
مشکل درایورهای ویندوز هست،شما ویندوزت رو از اول نصب کن و درایورهای سیستم رو کامل نصب کن تا مشکل حل بشه.

مشکل درایورهای ویندوز هست،شما ویندوزت رو از اول نصب کن و درایورهای سیستم رو کامل نصب کن تا مشکل حل بشه.
دقیقتر بگم مشکل اینه که تعدادی از فلش مموری ها رو نمی شناسه؟

ممنون از راهنمایی
اسپیکر inspire T7900 کریتیو گرفتم ولی از 2 تا از بلندگوها صدا نمیاد من توی کنترل پنل رو 7.1 هم تنظیم کردم و وقتی روی بلندگوها کلیک می کنم صدای ازشون میاد مبنی بر اینکه داره کار می کنه ولی وقتی روی بلندگوهای SIDE PAIR (بلندگوهای جانبی چپ و راست) کلیک می کنم صدایی نمیاد! (گزینه Direct انتخاب شده است)
untitled.jpg

مادربرد: EP45 UD3R گیگابایت
پشت سابووفر هم دکمه ای هست با این گزینه ها:
5.1 به 7.1 Upmix
Direct
6.1 به 7.1 Upmix
من روی گزینه Direct قرار دادم
ولی وقتی گزینه اول انتخاب میکنم از این بلندگوها صدا نمیاد:
untitled2.jpg

ولی وقتی آهنگی می دارم از تمام بلندگوها صدا میاد! (پس چرا توی قسمت تست بلندگوها این اسپیکر ها کار نمی کنند؟)
گزینه دوم هم که گفتم
گزینه سوم هم مثل گزینه اول هست.

دوستان راهنمایی کنید.
moz-screenshot.png

ممنون از راهنمایی
اسپیکر inspire T7900 کریتیو گرفتم ولی از 2 تا از بلندگوها صدا نمیاد من توی کنترل پنل رو 7.1 هم تنظیم کردم و وقتی روی بلندگوها کلیک می کنم صدای ازشون میاد مبنی بر اینکه داره کار می کنه ولی وقتی روی بلندگوهای SIDE PAIR (بلندگوهای جانبی چپ و راست) کلیک می کنم صدایی نمیاد! (گزینه Direct انتخاب شده است)

مادربرد: EP45 UD3R گیگابایت
پشت سابووفر هم دکمه ای هست با این گزینه ها:
5.1 به 7.1 Upmix
Direct
6.1 به 7.1 Upmix
من روی گزینه Direct قرار دادم
ولی وقتی گزینه اول انتخاب میکنم از این بلندگوها صدا نمیاد:

ولی وقتی آهنگی می دارم از تمام بلندگوها صدا میاد! (پس چرا توی قسمت تست بلندگوها این اسپیکر ها کار نمی کنند؟)
گزینه دوم هم که گفتم
گزینه سوم هم مثل گزینه اول هست.

دوستان راهنمایی کنید.
moz-screenshot.png
خب این واضحه ،شما در اصل خروجی 5.1 داری از خود مادربرد میگیری و بعد به 7.1 Upmix میکنی،بنابراین تست خود کارت صدا درست عمل میکنه،چون روی خروجی های ساید صدا میفرسته و شما نمیشنوی

وقتی هم آهنگ پخش میکنی خود اسپیکر کانالها رو به 7.1 تبدیل میکنه و روی همه ی کانالها آهنگ داری
تکنیک Upmix برای کارت صداهای 5.1 هست،بنابراین شما اگر خروجی 7.1 روی مادربرد داری نباید ازش استفاده کنی.
شما روی Direct بزار و کانکتورهای صدای پشت مادربرد رو جابجا کن تا از همه ی بلندگوها صدا بگیری.

سلام
یه سوال
من نه می دونم مادر بردم چی هست و نه می دونم کارت صدام چی هست
چطوری می تونم اینا رو بفهمم؟چون من الان درایور کارت صدام نصب نیست و نمی دونم که چی باید دانلود کنم (CD مادربورد ندارم!) .

سلام
یه سوال
من نه می دونم مادر بردم چی هست و نه می دونم کارت صدام چی هست
چطوری می تونم اینا رو بفهمم؟چون من الان درایور کارت صدام نصب نیست و نمی دونم که چی باید دانلود کنم (CD مادربورد ندارم!) .
شما برنامه ی Sisoft Sandra رو دانلود و نصب کن،همه ی اطلاعات سیستم رو بهت میده،شاید مدل کارت صدا رو هم تونستی پیدا کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or