hitman_ravani
کاربر سایت
بهترین برنامه Memtest 86 هست که باید بگیری و رایتش کنی،سیستم رو باهاش بوت کنی و بزاری که حافظه رو چک کنه،ممکنه 7 8 ساعت هم طول بکشه.
ممنون.
این نرم افزار Free هستش؟؟
بهترین برنامه Memtest 86 هست که باید بگیری و رایتش کنی،سیستم رو باهاش بوت کنی و بزاری که حافظه رو چک کنه،ممکنه 7 8 ساعت هم طول بکشه.
لینک رو چک میکردی میدیدی که رایگان هست.ممنون.
این نرم افزار Free هستش؟؟
یه کم بیشتر توضیح بده،کجا؟، کدوم بازی،کی میدووه؟؟!!....من هر بازی که میکنم player به سرعت میدود و نمی ایستد مشکل از چیست؟
پورت DVI بهتره،بشرطی که کارت گرافیکت هم خروجی DVI داشته باشه،وگرنه با تبدیل وصل کردن خیلی تغییری توی کیفیت نمیده.سلام به همه خسته نباشید من یه سوال در مورد مانیتور LG 2284F داشتم می خواستم بدونم 2 تا پورت پشتش داره دیجیتال با آنالوگ کارت گرافیک منم خروجی دیجیتال داره گرافیک رو به کدوم یکی از این پورت ها بزنم بهتره و تصویر بهتری به من میده پورت آنالوگ با DVI داره تبدیل هم دارم که گرافیک رو به آنالوگ بزنم ولی می خوام بدونم کدوم بهتر از اون یکی هستش ممنون
یه بار گفتم که کابل DVI رو مستقیم از کارت گرافیک به مانیتور وصل کن بهترین حالت هستمجددا سلام شرمنده من اذیتتون میکنم
کارت گرافیک من خروجی DVI داره من یه تبدیل بهش میزنم و آنالوگش میکنم بعد وصلش میکنم به سوکت آنالوگ مانیتورم LG W2284F . یه سری هم بدون تبدیل سوکت DVI گرافیکم رو مستقیم به سوکت DVI مانیتورم زدم . این کار رو کردم احساس میکنم تو روش اولی وقتی با تبدیل میزنم به آنالوگ مانیتورم تصویر بهتری میده ولی فرق کمی داره حالا به نظر شما من اشتباه میکنم DVI بهتره یا همون آنالوگ چون یه مغازه دار هم به من گفت از آنالوگ استفاده کن بهتره حالا من دلیلش رو نمیدونم اگر در این زمینه یه ذره بیشتر منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میشم تشک
احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هستمن جدیدا موقع بازی کردن nfs most wanted و cod world at war با صفحه آبی مرگ روبرو میشم
و البته زیاد دقت نمیکنم چی نوشته و ریستارت میکنم که البته توی همون صفحه آبی مرگ هر بار به memory گیر میده
حالا میخوام بدونم این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری
اگر سخت افزاری هست از کدوم سخت افزار میشه رم هارد گرافیک مادربورد این رو هم اضافه کنم جدیدا دو تا هارد اضافه کردم که جمعا میشه سه تا
اگر نرم افزاری هست از کدوم نرم افزار میتونه باشه خود بازی یا ویندوز
رم سیستم هم 1 گیگ هست از این چینیها رم مجازی رو هم حدود 10 گیگ تنظیم کردم
overclock هم نکردم
شما باید دقیقتر بررسی کنی،صفحه ی مرورگر که باری روی CPU نمیزارهفعلا فقط موقع انجام دو تا بازی که نام بردم این مشکل رو دارم و با بازیهای دیگه مشکل ندارم
مثلا cod modern warfare و stronghold extreme بدون مشکل اجرا میشن
در مورد رم مجازی هم قبلا روی 3 گیگ تنظیم بود فکر کردم به خاطر کمبود رم هست که این خطا رخ میده و زیادش کرده بودم اما باز هم با همون مشکل دارم البته نه همیشه امروز سه بار این اتفاق افتاد
فن cpu مشکل نداره چون با مرورگر اپرا بعضی وقتها 100 تا صفحه وب باز میکنم
گرافیکم هم silent pipe هست
باز هم از راهنمایی که کردید ممنونم فکر میکنم مشکل از رم باشه باید چک کنم
ممنون