تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام من تو تصویرم گاهی اوقات که تصویر تند حرکت میکنه مثلا تو بازی ها شکستگی افقی تصویر دارم گاهی اوقات هم تو تصویر نویز ایجاد میشه که اکثرا این نویز ها سبز رنگ هم هستن برای مثال وقتی سیستم رو روشن میکنم موقع بالا اومدن پنجره استارت این نویز ها به وجود میان . کارت گرافیکم evga gts 250 و مانیتورم هم lg w2284f هست خیلی خیلی ممنون میشم که کمکم کنید :confused::(

کمک در مورد مانیتور

سلام به همه خسته نباشید من یه سوال در مورد مانیتور LG 2284F داشتم می خواستم بدونم 2 تا پورت پشتش داره دیجیتال با آنالوگ کارت گرافیک منم خروجی دیجیتال داره گرافیک رو به کدوم یکی از این پورت ها بزنم بهتره و تصویر بهتری به من میده پورت آنالوگ با DVI داره تبدیل هم دارم که گرافیک رو به آنالوگ بزنم ولی می خوام بدونم کدوم بهتر از اون یکی هستش ممنون :love:

سلام به همه خسته نباشید من یه سوال در مورد مانیتور LG 2284F داشتم می خواستم بدونم 2 تا پورت پشتش داره دیجیتال با آنالوگ کارت گرافیک منم خروجی دیجیتال داره گرافیک رو به کدوم یکی از این پورت ها بزنم بهتره و تصویر بهتری به من میده پورت آنالوگ با DVI داره تبدیل هم دارم که گرافیک رو به آنالوگ بزنم ولی می خوام بدونم کدوم بهتر از اون یکی هستش ممنون :love:
پورت DVI بهتره،بشرطی که کارت گرافیکت هم خروجی DVI داشته باشه،وگرنه با تبدیل وصل کردن خیلی تغییری توی کیفیت نمیده.

سلام
من به تازگی یه سیستم گرفتم مدل بردم p5q هست هر بار که سیستم راه اندازی میشه قبل از ورود به ویندوز error 8c000002 the express gate instalation is not comlete رو میده تمام درایورهاشم که تو پکش بود کامل نصب کردم ولی فرقی نکرد خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

کمک در مورد مانیتور

مجددا سلام شرمنده من اذیتتون میکنم:love:
کارت گرافیک من خروجی DVI داره من یه تبدیل بهش میزنم و آنالوگش میکنم بعد وصلش میکنم به سوکت آنالوگ مانیتورم LG W2284F . یه سری هم بدون تبدیل سوکت DVI گرافیکم رو مستقیم به سوکت DVI مانیتورم زدم . این کار رو کردم احساس میکنم تو روش اولی وقتی با تبدیل میزنم به آنالوگ مانیتورم تصویر بهتری میده ولی فرق کمی داره حالا به نظر شما من اشتباه میکنم DVI بهتره یا همون آنالوگ چون یه مغازه دار هم به من گفت از آنالوگ استفاده کن بهتره حالا من دلیلش رو نمیدونم اگر در این زمینه یه ذره بیشتر منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میشم تشک :love:

فناوري ASUS Express Gate نوعي سيستم‌عامل تعبيه شده بر روي يك چيپ كوچك درون مادربورد است كه امكانات متفاوتي از قبيل دسترسي سريع به اينترنت, Email و پخش فايل‌هاي صوتي و غيره را بدون نياز به وارد شدن به محيط سيستم‌عامل اصلي در اختيار كاربران قرار مي‌دهد.

اگه توی سی دی مادربورد هست نصب کن ببین درست میشه(شاید کامل نصب نشده)

مجددا سلام شرمنده من اذیتتون میکنم:love:
کارت گرافیک من خروجی DVI داره من یه تبدیل بهش میزنم و آنالوگش میکنم بعد وصلش میکنم به سوکت آنالوگ مانیتورم LG W2284F . یه سری هم بدون تبدیل سوکت DVI گرافیکم رو مستقیم به سوکت DVI مانیتورم زدم . این کار رو کردم احساس میکنم تو روش اولی وقتی با تبدیل میزنم به آنالوگ مانیتورم تصویر بهتری میده ولی فرق کمی داره حالا به نظر شما من اشتباه میکنم DVI بهتره یا همون آنالوگ چون یه مغازه دار هم به من گفت از آنالوگ استفاده کن بهتره حالا من دلیلش رو نمیدونم اگر در این زمینه یه ذره بیشتر منو راهنمایی کنید ازتون ممنون میشم تشک :love:
یه بار گفتم که کابل DVI رو مستقیم از کارت گرافیک به مانیتور وصل کن بهترین حالت هست
اون مغازه دار هم چیزی بلد نبوده که نظر داده

من جدیدا موقع بازی کردن nfs most wanted و cod world at war با صفحه آبی مرگ روبرو میشم
و البته زیاد دقت نمیکنم چی نوشته و ریستارت میکنم که البته توی همون صفحه آبی مرگ هر بار به memory گیر میده

حالا میخوام بدونم این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری

اگر سخت افزاری هست از کدوم سخت افزار میشه رم هارد گرافیک مادربورد این رو هم اضافه کنم جدیدا دو تا هارد اضافه کردم که جمعا میشه سه تا

اگر نرم افزاری هست از کدوم نرم افزار میتونه باشه خود بازی یا ویندوز

رم سیستم هم 1 گیگ هست از این چینیها رم مجازی رو هم حدود 10 گیگ تنظیم کردم
overclock هم نکردم

من جدیدا موقع بازی کردن nfs most wanted و cod world at war با صفحه آبی مرگ روبرو میشم
و البته زیاد دقت نمیکنم چی نوشته و ریستارت میکنم که البته توی همون صفحه آبی مرگ هر بار به memory گیر میده

حالا میخوام بدونم این مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری

اگر سخت افزاری هست از کدوم سخت افزار میشه رم هارد گرافیک مادربورد این رو هم اضافه کنم جدیدا دو تا هارد اضافه کردم که جمعا میشه سه تا

اگر نرم افزاری هست از کدوم نرم افزار میتونه باشه خود بازی یا ویندوز

رم سیستم هم 1 گیگ هست از این چینیها رم مجازی رو هم حدود 10 گیگ تنظیم کردم
overclock هم نکردم
احتمال زیاد مشکل سخت افزاری هست
حالا اینکه از کدوم قطعه هست،باید بررسی کنی که مشکل چه زمانی پیش میاد؟،وقتی بازی اجرا میشه یا در زمان کارهای معمولی هم صفحه آبی میبینی؟
چک کن ببین فن CPU و کارت گرافیکی بدرستی کار میکنه یا نه
ممکنه از خرابی رم هم باشه اما باید تک تک بررسی بشه یا به قطعه ی دیگه عوض بشه
در ضمن رم مجازی رو چرا 10 گیگ کردی؟!
اندازه ی این حافظه فرمول داره و باید حداکثر 2.5 برابر حافظه ی اصلی باشه،شما با این کارت هم حجم هارد رو اشغال کردی و هم سرعت سیستم رو کم کردی.

فعلا فقط موقع انجام دو تا بازی که نام بردم این مشکل رو دارم و با بازیهای دیگه مشکل ندارم
مثلا cod modern warfare و stronghold extreme بدون مشکل اجرا میشن

در مورد رم مجازی هم قبلا روی 3 گیگ تنظیم بود فکر کردم به خاطر کمبود رم هست که این خطا رخ میده و زیادش کرده بودم اما باز هم با همون مشکل دارم البته نه همیشه امروز سه بار این اتفاق افتاد

فن cpu مشکل نداره چون با مرورگر اپرا بعضی وقتها 100 تا صفحه وب باز میکنم
گرافیکم هم silent pipe هست

باز هم از راهنمایی که کردید ممنونم فکر میکنم مشکل از رم باشه باید چک کنم

ممنون

فعلا فقط موقع انجام دو تا بازی که نام بردم این مشکل رو دارم و با بازیهای دیگه مشکل ندارم
مثلا cod modern warfare و stronghold extreme بدون مشکل اجرا میشن

در مورد رم مجازی هم قبلا روی 3 گیگ تنظیم بود فکر کردم به خاطر کمبود رم هست که این خطا رخ میده و زیادش کرده بودم اما باز هم با همون مشکل دارم البته نه همیشه امروز سه بار این اتفاق افتاد

فن cpu مشکل نداره چون با مرورگر اپرا بعضی وقتها 100 تا صفحه وب باز میکنم
گرافیکم هم silent pipe هست

باز هم از راهنمایی که کردید ممنونم فکر میکنم مشکل از رم باشه باید چک کنم

ممنون
شما باید دقیقتر بررسی کنی،صفحه ی مرورگر که باری روی CPU نمیزاره
برنامه ی OCCT رو دانلود و نصب کن و تستش رو اجرا کن ببین بدون خطا تموم میشه یا نه
در ضمن گرافیک بدون فن هم میتونه بخاطر حرارت زیاد ایجاد مشکل کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or