مگه سایتش Utility اختصاصی واسه آپدیت نداره؟؟خوب این "برنامه خود شرکت" رو که میخوام بگیرم, باید بدونم کدومشونه که بگیرم.
مرغ و تخم مرغ شد.
اما کارت گرافیکشو روی سیستم دیگه ای گذاشتم همه چی درسته. اگه میشه راهنمایم کنید :confused:خب اینطوری نمیشه نظر داد اما بنظر مشکل سخت افزاری میادیه سوال شرمنده من سیستمم سالم بودا!بعد صبح روشن کردم تا به لود ویندوز میرسید دوباره ریس میداد البته اول رفتم تو ویندوز خواستم FirefOX رو باز کنم 2 تا گزینه اومد یکیش restart firefox بود زدم بعد دیگه اینطوری شد!
الان دیگه اصلا نیمرسه یا تو لود ویندوز ریس میشه یا همون اولش!که بوق میزنه!
خواستم ویندوز بریزم وسط مرحله Windows instaling ریس داد دوباره ویندوزمم ناقص شد!
چه کنیم؟
شما اگر پارتیشنات پریدن پس چطوری و از چی Image گرفتی؟سلام به تمام دوستان بازی سنتر.
عزیزان من برام مشکلی پیش اومده که اولا بسیار نارحت کننده است و من هنوز عبرت نگرفتم از این قضیه. مشکل مربوط به هارد دیسک هست که دو تا از پارتیشن ها ناپدید شده اند. پارتیشن C که ماله ویندوز هست و F هم ماله بک اپ نوت بوک. میمونه Dو E که نزدیک به 120 گیگ از اطلاعات من داخلشون بود. با استفاده از برنامه Paragorn Partion Manager و صرف 24 ساعت تمام وقت از این 120 گیگ ایمیج بگیرم. حالا موندم این وسط که ایا راهی هست که من بدون هیچچ حرکت اضافه ای این دو تا رو برگردونم با اطلاعاتش یا نه؟ یا باید فاتحه این دو پارتیشن و اطلاعات رو بخونم و با غم و قصه فراوان نابودشون کنم؟
با سلامی دوباره. فرشید جان ممنون از توجه شما. پارتیشن ها در ویندوز نمایش داده نمی شوند. و با تایپ کردن ادرس در ادرس بار نیز قابل دستیابی نیستند. اما زمانی که با برنامه نام برده شده به وضعیت هارد نگاه میکنم موجود هستند. ایمیج گرفتن نیز خارج از محیط ویندوز و با استفاده از دیسک بوت انجام پذیرفته. حال به نظر شما چه کار کنم؟ لازم به ذکر است که در CMD نیز قابل بازیابی نیستند. در مورده تعمیرگاه نیز فعلا مقدور نیست و با توجه به سابقه ذهنی که از این جور مراکز دارم برام هضم کردنش کمی سخت هست. لازم به ذکر است که فرمت درایو ها به غیر از درایو بک اپ نوت بوک همگی NTFS هستند.شما اگر پارتیشنات پریدن پس چطوری و از چی Image گرفتی؟
برای برگردوندن پارتیشن ها وضعیت فعلی هارد شما ملاک هست که FAT Table قابل بازیابی باشه یا نه،اگر کامل خراب شده باشه که نمیشه کاریش کرد و باید از اول پارتیشن کنی،اما میتونی هاردت رو برای بازیابی اطلاعاتش به تعمیرگاه بدی
خب با این اوصاف مشکلت مربوط به ویروس یا یه اختلال کوچیک توی جدول FAT هست،با سلامی دوباره. فرشید جان ممنون از توجه شما. پارتیشن ها در ویندوز نمایش داده نمی شوند. و با تایپ کردن ادرس در ادرس بار نیز قابل دستیابی نیستند. اما زمانی که با برنامه نام برده شده به وضعیت هارد نگاه میکنم موجود هستند. ایمیج گرفتن نیز خارج از محیط ویندوز و با استفاده از دیسک بوت انجام پذیرفته. حال به نظر شما چه کار کنم؟ لازم به ذکر است که در CMD نیز قابل بازیابی نیستند. در مورده تعمیرگاه نیز فعلا مقدور نیست و با توجه به سابقه ذهنی که از این جور مراکز دارم برام هضم کردنش کمی سخت هست. لازم به ذکر است که فرمت درایو ها به غیر از درایو بک اپ نوت بوک همگی NTFS هستند.
خب همه چی طبیعی هستدوستان نمیدونم این مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری
گفتم حالا که اینجا بحث hard و partion شده مطرح کنم
من تو windows xp این درایو هامه طبق عکس زیر
اون درایو اخریه که 15 گیگ بود رو روش seven نصب کردم
و توی 7 اینطوری شده یعنی اون درایو اخریم رو کرده درایو c و بقیه رو یکی یک دونه shift داده و الان درایو یکی به اخریم تو xp شده اخری تو 7
![]()
حالا مشکل اینجاست همون طوری که تو عکس هم میبینید درایو اخریم رو تو 7 نمیشناسه
و وقتی میخوام برم توش میگه access is denied
اما تو xp که میام مثل همون عکس اولی میشناسه و واردش هم میشه
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
خب همه چی طبیعی هست
اما اینکه چرا درایو آخرت رو باز نمیکنه بر میگرده به ویندوز XP که احتمالا قبلا ویروسی شده و حالا به همین خاطر از جای دیگه باز نمیشه،شاید هنوز هم XP ویروسی باشه
خب حتی اگر قبلا هم ویروسی شده باشه اثرش که مونده،حتی اگر ویندوز رو عوض کرده باشی تا پارتیشن رو فرمت نکنی از اول نسازی این مشکل باقیهنمیدونم فرشید جان
چون من اخرین update های anti ها رو دارم
و هیچ ویروس نداره حتی اگه depth scan رو با all type file بزنم
و این عکس که از xp گرفتم هم درست 5 دقیقه بعد از عوض کردنش هست
یک سرچی کردم گفتن باید یک سری مباحث مربوط به security و owner رو تغییر بدی که قبلا تو xp تجربه داشتم
اما اینجا یعنی تو 7 وقتی عوض میکنم و full control رو میزنم موقع apply کردن باز اون اررور رو میده و 2 تا انتخاب داره
یکی cancel و دیگری continue
که اگه continue رو بزنم دوباره پیغام میده