این دفعه که وصل کردم کلا یه صفحه آبی اومد کامپیوتر ریستارت شد
احتمال از دست رفتن اطلاعاتتون وجود داره، ممکنه دیگه هارد بالا نیاد، پس مراحل زیر رو دنبال کنید:
*به علاوه راه حل های گفته شده دوستان* هارد رو اسکن دیسک کنید
هاردو رو یه کامپیوتر دیگه اسکن کنید
هارد رو رو یه سیستم با سیستم عامل لینوکس اسکن و چک کنید (این روش رو مطمئن نیستم جواب بده ولی امتحان کن)
اگر هاردتون از پاور جداگانه استفاده میکنه عوضش کنید و چک کنبد شاید مشکل از آداپتور باشه
در صورت حل نشدن مشکل هارد رو به کمپانی جهت تعمیر و بازیابی اطلاعاتتون ببرید
دوستان من سیستمم بعضی وقتا که باهاش کاری ندارم میره رو اسکرین سیور بعد هر کاری میکنم نمیاد بیرون صفحه همینطوری سیاه میمونه ؟ بعضی اوقات هم البته درسته و برمیگرده رو صفحه ی ویندوز. مشکل از چیه ؟
به کنترل پنل برید و این مسیرو رو دنبال کنید:
control panel->power option->set the options NOT to go to stand by or turn off monitor
همینطور این مشکل به درایور گرافیک و دایرکت ایکس هم مربوط میشه، درایوراتون رو آپدیت کنید
اگر اورکلاک میکنید کارایی سخت افزارتون رو به حالت پیش فرض برگردونید
این مسیرو برید:
Click
Start Menu
Click
All Programs
Click
Accessories
Right click
Command Prompt
Click
Run as administrator
TypeCode:
sfc /scannow
and press Enter
هر وضت اسکن تموم شد پیغامشو چک کنید، اگر این بود ،
Windows Resource Protection did not find any integrity violationsپس ویندوز مشکلی نداره ولی اگر این پیغام ظاهر نشد یا چیز دیگه ای بود کامپیوترتون رو ریستارت کنید و مراحل 1-6 رو دوباره تکرار کنید، سه بار باید این مراحلو تکرار کنید تا مشکل حل شه و پیغام دیگه ظاهر نشه، اگر بازم مشکل داشتید و بعد از بار چهارم بازم حل نشد این مراحلو برید:
Click
Start Menu
Click
Computer
Open your
C: drive
Open
Windows
Open
Logs
Open
CBS
Copy and paste CBS.log or CBS (it may not have the log extension) to a location you will remember.
Compress (zip) the CBS file and attach the .zip file to your next post.