تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام دوستان
کامپیوترم گذاشتم رو sleep بعد که باز اومدم سرش هر کار میکنم روشن نمیشه!
حتی ریست کردم اما باز نمیاد!
فن کار میکنه اما دسکتاپ بالا نمیاد!
مشکل از کجاست؟ راه حلش چیه؟ چطور بالا بیارمش؟

دوستان یه مشکل داشتم در مرود فن سیستم...کلا فن اخیرا مثلا داره کار میکنه یه دفه شروع میکنه به لرزش ولی بعد چند دقیقه خوب میشه یا تا حالا چند دفه

دیدم بوی سوختنی میاد رفتم پشت کیس رو نگاه کردم دیدم فن کار نمیکنه اما دست زدم باز به کار افتاده مشکل از چیه؟

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
کامپیوترم گذاشتم رو sleep بعد که باز اومدم سرش هر کار میکنم روشن نمیشه!
حتی ریست کردم اما باز نمیاد!
فن کار میکنه اما دسکتاپ بالا نمیاد!
مشکل از کجاست؟ راه حلش چیه؟ چطور بالا بیارمش؟
این مشکل برای منم پیش اومده دستت رو چند ثانیه بذار روی پاور کیس وقتی خاموش شد دوباره روشن کن درست میشه بعد یه صفحه ای
واست میاد بالا و یه ارور رو بهت نشون میده که از یک اپ گرفته شده صبر کن صد در صد بشه ریست میشه و دوباره بالا میاد

سلام دوستان بنده یه لپ تاپ asus دارم که امروز اومدم درایو گرافیکو پاک کردم وبعد درایو جدید ریختم حالا مشکل اینه که لپ تاپو رو شن میکنم تصویر نمیده ولی از طریق safe mode

بالا میاد و تصویر هم میده همچنین وقتی مانیتورمو به لپتاپ وصل می کنم هم تصویر میده و هم بدون مشکل باهاش کار میکنم ولی نمایشگر لپ تاب خودش تصویر نمیده ؟

دوستان سلام
کسی asus n56jn داره؟
مشکل اینه که رو ویندوز 7 من اهنگ با صدای زیاد گوش میکردم مشکلی نبود یا من دقت نکردم ولی رو ویندوز 8.1 صدا رو که تا آخر میبرم بالا اسپیکر سمت راست وز وز میکنه فکر کنم عیب پیدا کرده یا همینجوریه؟
و دیگه اینکه بدون باتری با برق مستقیم کار میکن و اوایل اتصال یکم هنگام لمس مانیتور یا صفحه فلزی حالت جریان برق داره در حد برق گرفتن نیست:d ولی قابل لمسه بعد از بین میره!!!اینم مشکل محسوب میشه؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون

دوستان وقتی سیستم روشنه و تو محیط ویندوزه یکهو خودش ریست میشه و یکهو یک صای بوق ممتد میده کیس و تا از پشت برقشو قطو وصل نکنم درست نمیشه....چی داره به فنا میره:d

سلام من یه Chromecast خریدم ولی متاسفانه حالا متوجه شدم Google دسترسی به سرویس های مربوط بهش رو برای ip ایران محدود کرده! منم نمی تونم الان خود Chromecast رو آپدیت کنم و به همین خاطر به هیچ Device ای کانکت نمیشه! راهی برای رفع مشکل سراغ دارید؟ میشه vp* Connection رو با لپ تاپ Share کرد؟ و بعدا آپدیتش کرد؟

دوستان وقتی سیستم روشنه و تو محیط ویندوزه یکهو خودش ریست میشه و یکهو یک صای بوق ممتد میده کیس و تا از پشت برقشو قطو وصل نکنم درست نمیشه....چی داره به فنا میره:d
سلام. دمای قطعات رو بررسی کنید بیش حد بالا نباشه و بخاطر اون ریست نشه و اینکه رست میشه صفحه آبی میشه یا نه . بوق ممتد هم نشون دهنده یه ایراده. پیگیر باشید . البته اطلاعات من کافی نیست. گفتم که در جریان باشید.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

با درود خدمت دوستان
بزارید ی راست برم سر اصل مطلب :d
من وسط بازی Batman Arkham Origins که بازی Force Close داد منم بازی رو دوباره اجرا کردم ی مرحله که حدودا رفتم جلو متوجه شدم از وسط زمین به صورت غیر عادی و ناگهانی ی سری مثلث خاکستری رنگ مثل کریستال از وسط زمین زده بود بیرون، بازی به آخرین Patch آپدیت هستش
خواستم بودنم مشکل از بازی بوده یا کارت گرافیک من؟
مدل کارت ASUS GTX770 DC2OC هستش و دماش زمانی که بازی رو سریع بستم و چک کردم 65~67 بود که معمولا هم همیشه توی بازی ها انقده، گرافیک رو هم اور نکردم.
مدل مین هم ASUS Z87-A هستش
درایور گرافیک هم نسخه 344.75 هستش

با درود خدمت دوستان
بزارید ی راست برم سر اصل مطلب :d
من وسط بازی Batman Arkham Origins که بازی Force Close داد منم بازی رو دوباره اجرا کردم ی مرحله که حدودا رفتم جلو متوجه شدم از وسط زمین به صورت غیر عادی و ناگهانی ی سری مثلث خاکستری رنگ مثل کریستال از وسط زمین زده بود بیرون، بازی به آخرین Patch آپدیت هستش
خواستم بودنم مشکل از بازی بوده یا کارت گرافیک من؟
مدل کارت ASUS GTX770 DC2OC هستش و دماش زمانی که بازی رو سریع بستم و چک کردم 65~67 بود که معمولا هم همیشه توی بازی ها انقده، گرافیک رو هم اور نکردم.
مدل مین هم ASUS Z87-A هستش
درایور گرافیک هم نسخه 344.75 هستش
دوست عزیز احتمال خیلی زیاد مشکل از بازیه اینجور مسایل. آخرین پچ نصب بودن دلیل بر اشکال نداشتن بازی نیست. اگرهم مشکل بازی نباشه. ممکنه هماهنگ نبودن درایور با بازی باشه که بازم احتمالا چیز خاصی نیست اگه میتونید بازی رو ادامه بدید و مشکل رو تو تاپیک خودش مطرح کنید اگه داره.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام
دوستان ما یک Mainboard داریم مدل asus P5P41T LE که روش 4 تا برند Ram امتحان کردم
برندهای Appacer و Kingston رو جواب نمیده یعنی اصلا سوت نمیزنه
و برند Axtrom و Kingmax روش جواب داد
همه رم ها 4 گیگ ddr3 1333 بودن
مین اخرین BIOS رو داره
رم ها هم سالم هستن بردیم رو یک Main برند Gigabyte اونجا بالا اومد

مشکل ازچی میتونه باشه؟

دوستان يه هارد اكسترنال وسترن دارم ، وقتي براي يه مدت ( مثلا نيم ساعت ) باهاش كاري نمي كنم ، وقتي ميام يه كاري بكنم ( مثلا كپي كردن يا paly كردن فايلي ) هنگ ميكنه و not responding ميده
بايد از پورت خارج كنم و دوباره بزنم تا درست بشه
مشكل از چي ميتونه باشه ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آقا من یه هارد اینترنال خریدم. کامپیوتر میشناستش اما تو مای کامپیوتر نمیبینمش! مشکل از کجاست؟
هاردت رو باید پارتیشن بندی کنی. این نرم افزار رو "Acronis Disk Director 12" بگیر و هاردت رو باهاش پارتیشن بندی کن درست میشه.
از این نرم افزارها (EASEUS,MiniTool,Paragon) هم میتونی برای پارتیشن بندی استفاده کنی.

آخرین ویرایش:
هاردت رو باید پارتیشن بندی کنی. این نرم افزار رو "Acronis Disk Director 12" بگیر و هاردت رو باهاش پارتیشن بندی کن درست میشه.
از این نرم افزارها (EASEUS,MiniTool,Paragon) هم میتونی برای پارتیشن بندی استفاده کنی.

اصلا آن لوکیتد نبود که بخوام پارتیشن کنم. البته درستش کردم!:دی مشکلش Raid بود. میخواستم تنظیماتش رو عوض کنم ویندوز بالا نمیومد. تو ریجستری استارتش رو 0 کردم درست شد!:دی

دمت گرم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or