تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

ممنون از جوابت!
یه کیبورد گرفتم که قدیمیه! با اینکه رو یه سیستم دیگه بالا اومد رو سیستم من کار نمی کنه!! دکمه چراغاشو که میزنم روشن میشن ولی رو سیستم کار نمیکنه!! ممکنه به خاطر سیستم عامل باشه؟ ویندوز8 دارم و اسم کیبورده رو که واسه پیدا کردن درایورش سرچ کردم درایور ویندوز 8 نداشت!

این:
Driver_IRQL_Not_Less_Or_Equal
دقیقا چیه؟ دهن لپتاپ من و لپتاپ پدر رو سرویس کرده:| یه Verifier.exe اجرا کردم دیگه بالا نیومد سیستم، با نفس مصنوعی دوباره راش انداختم:|

این:
Driver_IRQL_Not_Less_Or_Equal
دقیقا چیه؟ دهن لپتاپ من و لپتاپ پدر رو سرویس کرده:| یه Verifier.exe اجرا کردم دیگه بالا نیومد سیستم، با نفس مصنوعی دوباره راش انداختم:|

خیلی چیزا میتونه باشه، از سخت افزار بگیر تا نرم افزار، اینا رو امتحان کن.
How To Fix Blue Screen driver_irql_not_less_or_equal Windows 7 BSOD - Computer Garage

خیلی چیزا میتونه باشه، از سخت افزار بگیر تا نرم افزار، اینا رو امتحان کن.
How To Fix Blue Screen driver_irql_not_less_or_equal Windows 7 BSOD - Computer Garage
حالا لپ تاپ خودم که هیچ، لپ تاپ پدرم تا وقتی Wi-Fi خاموش هستش، مشکلی نداره، به محض اینکه روشن شد، Blue Screen میده:| بعد از نصب ویندوز 8.1 اینطوری شد:|
پ.ن: اینجا رفتم قبلا:دی

سلام
الان دو دفعه هست( با فاصله یکهفته) که پی سی رو که روشن میکنم فن صدا میده تا ویندوز بیاد کاملا بالا بعد قطع میشه و بی صدا میشه.
مشکل فن سی پی یو هست فکر کنم. حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟ چون سال دوم کار سی پی یو هستش.
متشکرم از راهنمایی پیشاپیش :)

ممنون از جوابت!
یه کیبورد گرفتم که قدیمیه! با اینکه رو یه سیستم دیگه بالا اومد رو سیستم من کار نمی کنه!! دکمه چراغاشو که میزنم روشن میشن ولی رو سیستم کار نمیکنه!! ممکنه به خاطر سیستم عامل باشه؟ ویندوز8 دارم و اسم کیبورده رو که واسه پیدا کردن درایورش سرچ کردم درایور ویندوز 8 نداشت!
کیبور قدیمی شما احتمالا توی بایوس درست شناسایی نمیشه، وگرنه کیبورد به هیچ درایور خاصی احتیاج نداره!

حالا لپ تاپ خودم که هیچ، لپ تاپ پدرم تا وقتی Wi-Fi خاموش هستش، مشکلی نداره، به محض اینکه روشن شد، Blue Screen میده:| بعد از نصب ویندوز 8.1 اینطوری شد:|
پ.ن: اینجا رفتم قبلا:دی

ویندوز 8.1 مشکلات شناخته شده ای با Wi-Fi داره، شما ابتدا آخرین نسخه ی درایور مربوطه رو از سایت سازنده ی دستگاه برای ویندوز خودتون دانلود و نصب کنید و بعد امتحانش کنید، مشکل برطرف خواهد شد
دقت کنید که سیستم عامل رو حتما بروز رسانی کرده باشید.

سلام
الان دو دفعه هست( با فاصله یکهفته) که پی سی رو که روشن میکنم فن صدا میده تا ویندوز بیاد کاملا بالا بعد قطع میشه و بی صدا میشه.
مشکل فن سی پی یو هست فکر کنم. حالا دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟ چون سال دوم کار سی پی یو هستش.
متشکرم از راهنمایی پیشاپیش :)

مشکل خرابی فن بر اثر مدت کارکرد یا گرد و خاک هست، راهش هم باز کردن و باد گرفتن و سپس روغن کاری اون هست، اگر درست نشه باید کل فن رو عوض کنید.

کیبور قدیمی شما احتمالا توی بایوس درست شناسایی نمیشه، وگرنه کیبورد به هیچ درایور خاصی احتیاج نداره!
ینی مشکل از اون کیبورده ست؟میترسم مشکل از کامپیوتر باشه چون یه نابلد کیبرد قبلیمو وصل کرده بود و فیششو شکونده بود!! گفتم شاید جافیشیشم خراب شده باشه!!

ینی مشکل از اون کیبورده ست؟میترسم مشکل از کامپیوتر باشه چون یه نابلد کیبرد قبلیمو وصل کرده بود و فیششو شکونده بود!! گفتم شاید جافیشیشم خراب شده باشه!!

فیش چی رو شکونده بوده؟!
خب دوست عزیز، از اول اطلاعات کامل بدید تا بتونیم راه حل بدیم، فیشش PS/2 بوده یا USB؟ چی شکسته دقیقا؟

فیش چی رو شکونده بوده؟!
خب دوست عزیز، از اول اطلاعات کامل بدید تا بتونیم راه حل بدیم، فیشش PS/2 بوده یا USB؟ چی شکسته دقیقا؟

با کیبورد مجازی کمی سخته!!
PS/2 بود! اون سوزناش کج شده بودن کامل!! جافیشیش از لحاظ ظاهری که درست به نظر میرسه!!

با کیبورد مجازی کمی سخته!!
PS/2 بود! اون سوزناش کج شده بودن کامل!! جافیشیش از لحاظ ظاهری که درست به نظر میرسه!!

خب من که گفتم از کیبرده، پین های کانکتور که کج بشه اینجوری میشه، اونم میشه با یه اتد یا سیم چین کوچیک درست کرد،سوکت مادربرد به این راحتی خراب نمیشه.

سلام
يه سيستم با مشخصات زير
ASUS MAXIMUS VI HERO + i7-4770K + 8GB RAM + GTX780
روش ويندوز 7 ريختم. اولش خيلي خوبه
اما وقتي آنتي ويروس نصب مي كنم، بعد از Shut down كردن، سيستم يا Restart‌ميشه يا تصوير ميره ولي كيس روشنه.
با نسخه‌هاي اصلي Avira و Bitdefender هر دو Internet Security 2014 امتحان كردم.
نكته اي كه توش ديدم اينه كه وقتي بيت‌دفندر نصب ميشه Intel Rapid Storage Technology اجرا نميشه. حتي وقتي بيت رو پاك كردم همونطوري شد تا اينكه دوباره درايور Intel RST رو نصب و اجرا كردم. درست شد. تنظيمات SATA در بايوس روي AHCI هست.
به نظرتون مشكل چيه؟
پ.ن: روي سيستم يه SSD 60gb به همراه يه هارد 1tb و يه 160gb سواره
پ.ن 2: حدس خودم اينه كه دير اجرا شدن سرويس Intel RST شايد دليل اين مشكل باشه. چون با اجرا و ok شدن سرويس، ظاهراً مشكل برطرف و سيستم خاموش ميشه. همچين مشكلي سابقه داره؟

آخرین ویرایش:
سلام
يه سيستم با مشخصات زير
ASUS MAXIMUS VI HERO + i7-4770K + 8GB RAM + GTX780
روش ويندوز 7 ريختم. اولش خيلي خوبه
اما وقتي آنتي ويروس نصب مي كنم، بعد از Shut down كردن، سيستم يا Restart‌ميشه يا تصوير ميره ولي كيس روشنه.
با نسخه‌هاي اصلي Avira و Bitdefender هر دو Internet Security 2014 امتحان كردم.
نكته اي كه توش ديدم اينه كه وقتي بيت‌دفندر نصب ميشه Intel Rapid Storage Technology اجرا نميشه. حتي وقتي بيت رو پاك كردم همونطوري شد تا اينكه دوباره درايور Intel RST رو نصب و اجرا كردم. درست شد. تنظيمات SATA در بايوس روي AHCI هست.
به نظرتون مشكل چيه؟
پ.ن: روي سيستم يه SSD 60gb به همراه يه هارد 1tb و يه 160gb سواره
پ.ن 2: حدس خودم اينه كه دير اجرا شدن سرويس Intel RST شايد دليل اين مشكل باشه. چون با اجرا و ok شدن سرويس، ظاهراً مشكل برطرف و سيستم خاموش ميشه. همچين مشكلي سابقه داره؟

شما احتمالا نسخه ی قدیمی INTEL RST رو نصب کردی که با SSD یا فریم ور مادربردت سازگار نیست، وگرنه باید براحتی کار کنه، همونطور که روی سیستم من کار می کنه!

فریم ور SSD رو بروز کن، RST رو هم نسخه ی 12.8 به بالا دانلود و نصب کن.

سلام
شما احتمالا نسخه ی قدیمی INTEL RST رو نصب کردی که با SSD یا فریم ور مادربردت سازگار نیست، وگرنه باید براحتی کار کنه، همونطور که روی سیستم من کار می کنه!

فریم ور SSD رو بروز کن، RST رو هم نسخه ی 12.8 به بالا دانلود و نصب کن.
ممنون فرشیدجان. دقیقاً با نصب نسخه‌ی جدید ایراد برطرف شد. فقط یه تاخیر تو راه‌اندازیه سرویس داره.

سلام. کیس من مدلش Green Infinity هست وقتی پین های برق فن های بالای کیس رو حدا میکنم که کار نکنن سیستم دیگه اصلا لود نمیشه !!!! هر چی هم دقت کردم این فن ها به هیچ جای دیگه سیستم وصل نیستن و فقط یک فیش 4 پین برق دارن !!! وقتی قطع میشن سیستم تا موقه لود ویندوز بوت میشه ولی توی ویندوز نمیره و یه جورایی هنگ میکنه !!! حتی سعی کردم ویندوز عوض کنم ولی حتی اجازه نمیده ویندوز هم عوض کرد و حتما باید فن ها رو وصل کنم تا سیستم دوباره نرمال بشه !!!! سوال من این هست که اگر فن ها مثلا به مین بورد یا هر جای دیگه سیستم وصل بودن معقول بود ولی این فن ها فقط به بالای کیس پیچ هستن و تنها رابطشون هم کابل برق هست !!!! چطور میتونه اثر بذاره روی سیستم !!! بارها هم کل سیستم و بقیه قطعات رو امتحان کردم و یقین دارم از اون فن هاست !!!!!! میشه راهنمایی بکنید .تشکر

سلام
من بعضی اوقات میبینم از تو پاورم یه صدای خفیفی مثل سوت و ناله میاد؟ مشکل از چی شه؟ باید جدی بگیرم یا چیز مهمی نیست؟ پیشاپیش مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or