تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام من یه مادربورد g41mt-es2l دارم،2 گیگ رم با باس 1333 روش نصبه و قشنگ کار میکنه،یه رم 4 گیگ با باس 1333 APACER براش خریدم وقتی کنار رم خودم نصبش میکنم فن روشن میشه اما مانیتور نه،وقتی تکی نصبش میکنم تند تند بوق میزنه،به نظرتون مشکلش کجاست؟

بعد معنی این چیه؟ Model Name: G41MT-ES2L DDR3 1333 (downgrade to DDR3 1066)

اگه خودش تنهایی کار نمیکنه پس ممکنه خراب باشه. البته مادر بردت زده رم تا 1066 رو ساپورت میکنه ممکنه مشکل از اونجا هم باشه.

سلام دوستان
من یه مودم وایرلس USB گیرم اومده حالا نمیدونم چجوری باید نصبش کنم ! اصلا میشه ازش بعنوان access point استفاده کرد آیا ؟ :-/
sku_149051_1.jpg
مدلش هم فکر کنم این باشه :
Ralink RT3070L 802.11 b/g/n 150Mbps Wireless USB Network Adapter - White

سلام
فن کارت گرافیکم یهو صدای چرخ گوشت داد...دراوردم تمیزش کردم تاثیری نداره و انگار فنش از تنظیم درومده چون یکم به یه سمت فشارش دادم صداش کمتر شد!راهی هست خودم درستش کنم یا بدم بیرون؟

فن کارت به فنا رفته، باید عوضش کنی. می تونی عین فن با همون مدل پایه رو از لوازم فروشهای کامپیوتر توی بازار تهیه و با احتیاط تعویض کنی.

سلام من یه مادربورد g41mt-es2l دارم،2 گیگ رم با باس 1333 روش نصبه و قشنگ کار میکنه،یه رم 4 گیگ با باس 1333 APACER براش خریدم وقتی کنار رم خودم نصبش میکنم فن روشن میشه اما مانیتور نه،وقتی تکی نصبش میکنم تند تند بوق میزنه،به نظرتون مشکلش کجاست؟

- - -ویرایش - - -

بعد معنی این چیه؟ Model Name: G41MT-ES2L DDR3 1333 (downgrade to DDR3 1066)

شما نباید دو مدل مختلف رم روی سیستم بزاری، بعدم مادربرد شما حتما ماجول تکی 4 گیگی (احتمالا دو طرف چیپ) رو ساپورت نمی کنه که جواب نمیده و بالا نمیاد، کاریش هم نمیشه کرد.

سلام دوستان
من یه مودم وایرلس USB گیرم اومده حالا نمیدونم چجوری باید نصبش کنم ! اصلا میشه ازش بعنوان access point استفاده کرد آیا ؟ :-/
sku_149051_1.jpg
مدلش هم فکر کنم این باشه :
Ralink RT3070L 802.11 b/g/n 150Mbps Wireless USB Network Adapter - White

درایورش رو توی ویندوز نصب میکنی، دانگل شناخته میشه و توی Network Adapter هم اسمش میاد، این کجاش سخته؟
در مورد AC شدنش هم که گفتم باید کانکشنش رو Share کنی.

تو سایتش زده تا 8 گیگ ساپورت میکنه،فقط دوتا جای رم داره،به رنگ آبی------اگه 4گیگ ساپورت نکنه پس چطور 8 گیگ رم میکشه؟ نمیدونی چرا جواب میدی؟

تو سایتش زده تا 8 گیگ ساپورت میکنه،فقط دوتا جای رم داره،به رنگ آبی------اگه 4گیگ ساپورت نکنه پس چطور 8 گیگ رم میکشه؟ نمیدونی چرا جواب میدی؟

برادر میگه تکی رو جواب نمیده، یعنی اگر دو تا 4 گیگ رو بذاری جواب میده احتمالا. اگر خیلی هم مشکل داری با راهنمایی میتونی تشریف ببری جای دیگه بپرسی.

درست می گی، نه مدل مادربرد شما رو قبلش توی سایت سازنده دیدم و نه تجربه ای دارم متاسفانه!!!

متوجه نشدی شما، من گفتم هر ماجول 4 گیگی قرار نیست روی مادربرد شما جواب بده، دنبال ماجول SD یا Single Sided یا یه ور چیپ باش و رمی که گرفتی رو هم با یه برند دیگه که مشخصاتش همین باشه عوض کن. مادربردهای قدیمی مخصوصا اونایی که سوکت 775 هستن از این مشکلات زیاد دارن. مادربرد شما هم تازه ماجول 1333 رو با پروفایل 1066 اجرا می کنه، اگر ماجول شما داخل SPD خودش پروفایل 1066 براش تعریف نشده باشه طبیعیه که باهاش بالا نیاد.

درست می گی، نه مدل مادربرد شما رو قبلش توی سایت سازنده دیدم و نه تجربه ای دارم متاسفانه!!!

متوجه نشدی شما، من گفتم هر ماجول 4 گیگی قرار نیست روی مادربرد شما جواب بده، دنبال ماجول SD یا Single Sided یا یه ور چیپ باش و رمی که گرفتی رو هم با یه برند دیگه که مشخصاتش همین باشه عوض کن. مادربردهای قدیمی مخصوصا اونایی که سوکت 775 هستن از این مشکلات زیاد دارن. مادربرد شما هم تازه ماجول 1333 رو با پروفایل 1066 اجرا می کنه، اگر ماجول شما داخل SPD خودش پروفایل 1066 براش تعریف نشده باشه طبیعیه که باهاش بالا نیاد.[/QUOTE

فروشنده هم گفت بیارش چندتا رم روش امتحان کنم،رم خودش kingmax هست،باید از همین نوع براش بخرم،ممنون

شرمنده دوباره مزاحم شدم :دی
این USB رو از داخل جعبه ماهواره پیدا کردم اصلا درایورش رو هم ندارم و نمی دونم باید از کجا دانلود کنم ! اطفا یه خورده بیشتر راهنمایی کنید :(

این لپتاپ زغالی من که باهاش میام اینترنت، وقتی فایلی رو از یه درایو به درایو دیگه منتقل میکنم سرعتش بین 50 و 5 مگابایت بر ثانیه هست و بیشتر هم پایین 30 مگابایت بر ثانیه هستش که واقعا کمه! مشکلش چیه؟:|

شرمنده دوباره مزاحم شدم :دی
این USB رو از داخل جعبه ماهواره پیدا کردم اصلا درایورش رو هم ندارم و نمی دونم باید از کجا دانلود کنم ! اطفا یه خورده بیشتر راهنمایی کنید :(

تا مدلش رو پیدا نکنی نمیشه درایورش رو هم پیدا کرد
از روی برچسبش یا هر چی که چیزی نوشته باید بشه اطلاعاتش رو پیدا کرد، اگر نه که از برنامه ی Aida 64 برای پیدا کردن مدلش استفاده کن، راه حل نهایی هم استفاده از برنامه ی Driver Solution هست که خودش پیدا کنه.

این لپتاپ زغالی من که باهاش میام اینترنت، وقتی فایلی رو از یه درایو به درایو دیگه منتقل میکنم سرعتش بین 50 و 5 مگابایت بر ثانیه هست و بیشتر هم پایین 30 مگابایت بر ثانیه هستش که واقعا کمه! مشکلش چیه؟:|

خودت که می گی زغالیه!
اما احتمال زیاد هارددیسک شما ظرفیتش رو به اتمام هست و در این حالت طبیعیه که سرعت خوندن و نوشتنش هم از هارد پایین باشه، هر چند که هاردهای قدیمی و کارکرده کلا سرعتشون پایین هست، اگر به مشکل بخورن پایینتر هم میاد.

سلام. بنده یه سوال داشتم البته مشکل سخت افزاری نیست اما فکر کنم همین جا مناسب باشه برای مطرح کردنش.
من در بعضی از سایتهای معتبر سخت افزار خارجی دیدم که بعضی از کاربرا بایوس کارت 770 رو روی 680فلش زندند.حالا سوال من اینه که با توجه به این که این کار گارانتی کارت رو کلا از بین می بره ایا ارزش داره که من این کار رو انجام بدم ایا افزایش کارایی محسوس هست.بعد از فلش بایوس ایا راه برای اورکلاکینگ سنگین با افزایش ولتاژ هست.منظورم اینه که ایا کارت پایدار هست یا نه با کوچکترین افزایش فرکانسی کارت ناپایدار میشه.یعنی اول 770 رو فلش بزنم رو 680 بعد هم با اور همراه با افزایش ولتاژ به کارایی بیشتر از 20 درصد برسم.ممنونم میشم منو راهنمایی کنید...

موقعی که کامپیوترمو روشن میکنم اول چارتا بوق میزنه بعد که ریستارتش کردم روشم میشه! ممکنه به خاطر فن خراب کارت گرافیک باشه؟(صد درصد مربوط به کارت گرافیکشه!!)

سلام
PC من یک هفتست کلا هنگی شده...لگ دارم همینطوری تو ویندوزم!هیچ چیزی نصب یا کاره اضافه ای نکردم و تغییری نداشته تو این مدت...ویندوزم عوض کردم اما همینطوریه...انگار هی گیر میکنه...احتمالا مشکل از کجاست؟

سلام
به تازگی وقتی در محیط my computer روی درایوها ، دانلودها و... کلیک میکنم یه صدایی از کیس میاد مثل یاتاقان زدن ماشین
مشکل از چی میتونه باشه؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

سلام. بنده یه سوال داشتم البته مشکل سخت افزاری نیست اما فکر کنم همین جا مناسب باشه برای مطرح کردنش.
من در بعضی از سایتهای معتبر سخت افزار خارجی دیدم که بعضی از کاربرا بایوس کارت 770 رو روی 680فلش زندند.حالا سوال من اینه که با توجه به این که این کار گارانتی کارت رو کلا از بین می بره ایا ارزش داره که من این کار رو انجام بدم ایا افزایش کارایی محسوس هست.بعد از فلش بایوس ایا راه برای اورکلاکینگ سنگین با افزایش ولتاژ هست.منظورم اینه که ایا کارت پایدار هست یا نه با کوچکترین افزایش فرکانسی کارت ناپایدار میشه.یعنی اول 770 رو فلش بزنم رو 680 بعد هم با اور همراه با افزایش ولتاژ به کارایی بیشتر از 20 درصد برسم.ممنونم میشم منو راهنمایی کنید...

خیر، ارزش نداره و تفاوتی هم در صرعت ایجاد نخواهد شد، اینکار در ابتدا توسط برخی کاربرها به امید داشتن راندمان بهتر انجام شد اما بعد از مدتی مشخص شد که بجز افزایش فرکانس کاری پردازنده که در حالت عادی از طریق نرم افزار هم قابل حصول بود مزیت دیگه ای نداره
در حقیقت تراشه های 770 و کارت 680 بسیار شبیه هم هستند و فقط فرکانس کاری GPU و فرکانس Turbo ی بهینه شده باعث حدود 10 درصد افزایش راندمان میشه.

موقعی که کامپیوترمو روشن میکنم اول چارتا بوق میزنه بعد که ریستارتش کردم روشم میشه! ممکنه به خاطر فن خراب کارت گرافیک باشه؟(صد درصد مربوط به کارت گرافیکشه!!)

بله، ممکنه
احتمالا در ابتدا که روشن می کنید و دور فن مشکل دار هم به حد مینی مم نرسیده بایوس سیستم از طریق بوق ممتد اخطار میده که پس از ریستارت کردن و شروع مجدد چون دور فن بیشتر شده یا اون مرحله از POST انجام نمیشه دیگه اخطاری نمی گیرید.

سلام
PC من یک هفتست کلا هنگی شده...لگ دارم همینطوری تو ویندوزم!هیچ چیزی نصب یا کاره اضافه ای نکردم و تغییری نداشته تو این مدت...ویندوزم عوض کردم اما همینطوریه...انگار هی گیر میکنه...احتمالا مشکل از کجاست؟

مشکل سخت افزاری هست و می تونه از خرابی ماجول رم، خرابی پاور و حتی مشکل حرارتی باشه.

سلام
به تازگی وقتی در محیط my computer روی درایوها ، دانلودها و... کلیک میکنم یه صدایی از کیس میاد مثل یاتاقان زدن ماشین
مشکل از چی میتونه باشه؟

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

صد از هد هارد دیسک شما هست که تلاش می کنه بخشی از اطلاعات رو بخونه اما بخاطر بدسکتور یا ایراد کنترلر قادر به کار نیست، بنابراین یا الان خراب هست یا در شرف خرابیه! از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or