سلام. کیس من مدلش Green Infinity هست وقتی پین های برق فن های بالای کیس رو حدا میکنم که کار نکنن سیستم دیگه اصلا لود نمیشه !!!! هر چی هم دقت کردم این فن ها به هیچ جای دیگه سیستم وصل نیستن و فقط یک فیش 4 پین برق دارن !!! وقتی قطع میشن سیستم تا موقه لود ویندوز بوت میشه ولی توی ویندوز نمیره و یه جورایی هنگ میکنه !!! حتی سعی کردم ویندوز عوض کنم ولی حتی اجازه نمیده ویندوز هم عوض کرد و حتما باید فن ها رو وصل کنم تا سیستم دوباره نرمال بشه !!!! سوال من این هست که اگر فن ها مثلا به مین بورد یا هر جای دیگه سیستم وصل بودن معقول بود ولی این فن ها فقط به بالای کیس پیچ هستن و تنها رابطشون هم کابل برق هست !!!! چطور میتونه اثر بذاره روی سیستم !!! بارها هم کل سیستم و بقیه قطعات رو امتحان کردم و یقین دارم از اون فن هاست !!!!!! میشه راهنمایی بکنید .تشکر
منطقی نیست!
بهتره قبل از اینکه کار دیگه ای انجام بدی برای تست فن ها وارد بایوس مادربرد و بخش Hardware Monitor بشو و هم در حالت روشن بودن فن ها و هم در حالت قطعشون، بررسی کن ببین به کدوم کانکتور Header مادربرد وصل هستن و وقتی پیدا کردی تنظیمات مربوط به Monitoring اون بخش رو غیر فعال کن تا دیگه به روشن بودن یا نبودنش کاری نداشته باشه.
در برخی موارد هم پاورهای خیلی قوی اگر از ولتاژ برخی از ریلهای کمتر مورد استفادشون برق کشیده نشه رفتار غیر طبیعی پیدا می کنن. باید به قطعه ای که برق رو مصرف می کنه خروجی برق Mulex با ولتاژ 3.3 و 5 بدی تا پاور درست کار کنه، البته اگر مشکل این باشه.
سلام
من بعضی اوقات میبینم از تو پاورم یه صدای خفیفی مثل سوت و ناله میاد؟ مشکل از چی شه؟ باید جدی بگیرم یا چیز مهمی نیست؟ پیشاپیش مرسی
صدا مربوط به Choke های مدار الکترونیکی هست که بار القایی داخلشون باعث نوسان و نهایتا ایجاد نویز میشه، معمولا تحت فشار این صدا رو ایجاد می کنن. اگر زیاد نیست نباید مشکلی ایجاد کنه.