تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام. کیس من مدلش Green Infinity هست وقتی پین های برق فن های بالای کیس رو حدا میکنم که کار نکنن سیستم دیگه اصلا لود نمیشه !!!! هر چی هم دقت کردم این فن ها به هیچ جای دیگه سیستم وصل نیستن و فقط یک فیش 4 پین برق دارن !!! وقتی قطع میشن سیستم تا موقه لود ویندوز بوت میشه ولی توی ویندوز نمیره و یه جورایی هنگ میکنه !!! حتی سعی کردم ویندوز عوض کنم ولی حتی اجازه نمیده ویندوز هم عوض کرد و حتما باید فن ها رو وصل کنم تا سیستم دوباره نرمال بشه !!!! سوال من این هست که اگر فن ها مثلا به مین بورد یا هر جای دیگه سیستم وصل بودن معقول بود ولی این فن ها فقط به بالای کیس پیچ هستن و تنها رابطشون هم کابل برق هست !!!! چطور میتونه اثر بذاره روی سیستم !!! بارها هم کل سیستم و بقیه قطعات رو امتحان کردم و یقین دارم از اون فن هاست !!!!!! میشه راهنمایی بکنید .تشکر

منطقی نیست!

بهتره قبل از اینکه کار دیگه ای انجام بدی برای تست فن ها وارد بایوس مادربرد و بخش Hardware Monitor بشو و هم در حالت روشن بودن فن ها و هم در حالت قطعشون، بررسی کن ببین به کدوم کانکتور Header مادربرد وصل هستن و وقتی پیدا کردی تنظیمات مربوط به Monitoring اون بخش رو غیر فعال کن تا دیگه به روشن بودن یا نبودنش کاری نداشته باشه.

در برخی موارد هم پاورهای خیلی قوی اگر از ولتاژ برخی از ریلهای کمتر مورد استفادشون برق کشیده نشه رفتار غیر طبیعی پیدا می کنن. باید به قطعه ای که برق رو مصرف می کنه خروجی برق Mulex با ولتاژ 3.3 و 5 بدی تا پاور درست کار کنه، البته اگر مشکل این باشه.

سلام
من بعضی اوقات میبینم از تو پاورم یه صدای خفیفی مثل سوت و ناله میاد؟ مشکل از چی شه؟ باید جدی بگیرم یا چیز مهمی نیست؟ پیشاپیش مرسی

صدا مربوط به Choke های مدار الکترونیکی هست که بار القایی داخلشون باعث نوسان و نهایتا ایجاد نویز میشه، معمولا تحت فشار این صدا رو ایجاد می کنن. اگر زیاد نیست نباید مشکلی ایجاد کنه.

منطقی نیست!

بهتره قبل از اینکه کار دیگه ای انجام بدی برای تست فن ها وارد بایوس مادربرد و بخش Hardware Monitor بشو و هم در حالت روشن بودن فن ها و هم در حالت قطعشون، بررسی کن ببین به کدوم کانکتور Header مادربرد وصل هستن و وقتی پیدا کردی تنظیمات مربوط به Monitoring اون بخش رو غیر فعال کن تا دیگه به روشن بودن یا نبودنش کاری نداشته باشه.

در برخی موارد هم پاورهای خیلی قوی اگر از ولتاژ برخی از ریلهای کمتر مورد استفادشون برق کشیده نشه رفتار غیر طبیعی پیدا می کنن. باید به قطعه ای که برق رو مصرف می کنه خروجی برق Mulex با ولتاژ 3.3 و 5 بدی تا پاور درست کار کنه، البته اگر مشکل این باشه.

بله طبق بخش دوم حرف شما این رو می گم: پاور GP 885 گرین هست !!! وقتی کارت گرافیک رو وصل می کنم و پین های برق گرافیک رو وصل ، دیگه سیستم بدون فن ها هم لود میشه ولی وقتی گرافیک رو جدا می کنم و از آنبرد استفاده می کنم دیگه تا فن ها رو نزنی امکان نداره سیستم لود بشه !!! قسمت اول حرف شما گزینه Hardware Monitor ندارم توی تنظیمات بایوس !! مین بورد گیگابایت هست !!!

بنده مادربرد p8p67 pro دارم که یه سال و نیمه دارم استفاده میکنم که 4 تا رم 2 گیگ(مجموعا8گیگ) باس 1600 روش انداختم. امروز که میخواستم خمسر سیلیکون پردانزهد رو عوض کنم بعد اینکار کامپیوترو روشن کردم ولی چراغ قرمز بالای مادربردسمت راست روشن شد. (کنار رم ها) دو تا رم سمت راستی رو برداشتم مشکل حل شد ولی وقتی تو این دوتا اسلات رم میذارم سیستم بالا نمیاد. اسلات ها هم کاملا تمیزن. با رمهای دیگه هم امتحان کردم ولی رو این دوتا اسلات بازم چراغ قرمز روشن میشه و سیستم بالا نمیاد در صورتی که دوتا اسلات سم چپی مشکلی ندارن. به ترتیب چینش رمها رو عوض کردم بازم درست نشد. باطری رو هم در آوردم و دوباره گذاشتم بازم درست نشد. پین آبی رنگ کنار باطری هم در آوردم و زدم جاش درست نشد. بایوس مادربرد آپدیت شد و بایوس مین رو دیفالت کردم بازم نشد. الان کلا 2 تا رم 2 گیگ رو اسلات سمت چپی گذاشتم...
چیکار میتونم بکنم؟! مشکل از اسلات مادربرده؟!

بله طبق بخش دوم حرف شما این رو می گم: پاور GP 885 گرین هست !!! وقتی کارت گرافیک رو وصل می کنم و پین های برق گرافیک رو وصل ، دیگه سیستم بدون فن ها هم لود میشه ولی وقتی گرافیک رو جدا می کنم و از آنبرد استفاده می کنم دیگه تا فن ها رو نزنی امکان نداره سیستم لود بشه !!! قسمت اول حرف شما گزینه Hardware Monitor ندارم توی تنظیمات بایوس !! مین بورد گیگابایت هست !!!

پس پاور بدون مشکلی نداره، مشکل همونه که لود کافی روی پاور نمیزاری، آخه سیستم گرافیک آنبرد رو با پاور 885 وات مصرف می کنن؟!
بجای بایوس هم از نرم افزاری ویندوزی گیگابایت استفاده کن، فکر کنم همون Easy Tune باشه

توی بایوس هم قطعا همچین گزینه ای داره، حالا با یه اسم دیگه، احتمالا System Health یا چیزی مشابه.

بنده مادربرد p8p67 pro دارم که یه سال و نیمه دارم استفاده میکنم که 4 تا رم 2 گیگ(مجموعا8گیگ) باس 1600 روش انداختم. امروز که میخواستم خمسر سیلیکون پردانزهد رو عوض کنم بعد اینکار کامپیوترو روشن کردم ولی چراغ قرمز بالای مادربردسمت راست روشن شد. (کنار رم ها) دو تا رم سمت راستی رو برداشتم مشکل حل شد ولی وقتی تو این دوتا اسلات رم میذارم سیستم بالا نمیاد. اسلات ها هم کاملا تمیزن. با رمهای دیگه هم امتحان کردم ولی رو این دوتا اسلات بازم چراغ قرمز روشن میشه و سیستم بالا نمیاد در صورتی که دوتا اسلات سم چپی مشکلی ندارن. به ترتیب چینش رمها رو عوض کردم بازم درست نشد. باطری رو هم در آوردم و دوباره گذاشتم بازم درست نشد. پین آبی رنگ کنار باطری هم در آوردم و زدم جاش درست نشد. بایوس مادربرد آپدیت شد و بایوس مین رو دیفالت کردم بازم نشد. الان کلا 2 تا رم 2 گیگ رو اسلات سمت چپی گذاشتم...
چیکار میتونم بکنم؟! مشکل از اسلات مادربرده؟!

خیر، مشکل از سوکت پردازندست!
احتمالا حین تعویض خمیر، یکی از پایه های سوکت پردازنده رو هم خراب کردی و اون پایه هم احتمالا مربوط به کنترلر حافظه ی رم برای یکی از کانالها بوده که قطع شده و کل کانال کار نمی کنه!
یه بررسی دقیق بکن ببین می تونی پین کج شده روی سوکت یا حتی پایه ی کثیف شده روی خود CPU پیدا بکنی یا نه.

پس پاور بدون مشکلی نداره، مشکل همونه که لود کافی روی پاور نمیزاری، آخه سیستم گرافیک آنبرد رو با پاور 885 وات مصرف می کنن؟!
بجای بایوس هم از نرم افزاری ویندوزی گیگابایت استفاده کن، فکر کنم همون Easy Tune باشه

توی بایوس هم قطعا همچین گزینه ای داره، حالا با یه اسم دیگه، احتمالا System Health یا چیزی مشابه.

پاور رو از قبل تهیه کرده بودم !!! الان چاره ای ندارم به جز استفاده !!!! توی تنظیمات بایوس گشتم و یک سری ولثاژ رو هم دستکاری کردم ولی نتیجه ای نگرفتم !!!!! این هم تصویر نرم افزار easy tune !!! چه کار کنم باهاش دقیقا ؟؟

فرشید خان من Asus GTX 770 oc رو تهیه کردم با پاور 650 green oc اما یه مشکل عجیب پیدا کرده سیستم
بعضی اوقات سیستم هنگ می کنه مثلا من وقتی بعد از یه مدت بازی کردن ، از بازی خارج می شم یهو صفحه تک رنگ می شه ، مثلا آبی یا سیاه و سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه کرد غیر از ریستارت کردن سخت افزاری سیستم
بعضی اوقات هم این مشکل تو خود بازی (Max payn) پیش میاد و سیستم کلا هنگ می کنه
مشکل از کجاس؟
3 بار هم تا حالا blue page داده !
مشخصات سیستمم
mainbord : asus p 8 h 61
Ram : 8 Gig
power : 650 oc green
VGA : asus 770 GTX OC
CPU i3 3.1GH
دارم دیوونه می شم ! اصلا اینجور مشکلی نداشتم تا حالا

آخرین ویرایش:
درود

دوستان من دیروز یک سیستم بستم که 2 تا هارد 2 ترابایتی وسترن دیجیتال هم روش هست 64 MB کَش . مادربورد P75 d3 و سی پی یو Core i7 3770 و رم 8 GB . حالا وقتی میخوام از روی یکی از هارد ها یک ایمیج رایت کنم سیستم برای چند ثانیه هنگ میکنه . بعد که ایمیج رو خوند سیستم دوباره راه میفته ؟ جدیدا وقتی میخوام از روی هارد 1 یه دونه ایمیج رایج کنم و همزمان یک فایل از فلش روی هارد دیگه کپی کنم اون هارد که ایمیج دارم رایت میکنم غیر فعال میشه تا بعد از تموم شدن کپی . یکی از هاردها هم توی درگاه SATA 3 مادربورد خوردن

نمیتونه از مادربورد باشه به نظرتون ؟

این هم عکس از قسمت سلامتی برنامه HDD Tune

در ضمن پاور سیستم هم Green 850B هست و بخش غیر فعال شدن هارد در pOWER oPTION رو هم روی NEVER گذاشتم

سپاسگذار از جوابتون و بدرود

فرشید خان من Asus GTX 770 oc رو تهیه کردم با پاور 650 green oc اما یه مشکل عجیب پیدا کرده سیستم
بعضی اوقات سیستم هنگ می کنه مثلا من وقتی بعد از یه مدت بازی کردن ، از بازی خارج می شم یهو صفحه تک رنگ می شه ، مثلا آبی یا سیاه و سیستم هنگ می کنه و هیچ کاری نمیشه کرد غیر از ریستارت کردن سخت افزاری سیستم
مشکل از کجاس؟
مشخصات سیستمم
CPU i3 3.1GH

کارت گرافیکت مشکل داره حتما دوست عزیز.

نمی دونم
شاید
به نظرتون چیکار کنم برای تشخیص مشکل دار بودن کارت؟

فرشید جان من تو پروفایلتون هم پرسیدم اما جوابی نگرفتم.گفتم اینجا بپرسم شاید جواب گرفتم
برای سخت افزاری با این مشخصات:
VGA : asus GTX 770 OC
CPU : i3
Mainbord : Asus p 8 h61
power : green 650 OC
ظاهرا مشکل حرارتی برای گرافیکم پیش اومده و بعد از مدت کوتاهی بازی کردن دماش می ره رو 80 و 81 درجه و ظاهرا به دلیل بی کفایتی کیس در دفع حرارته!(آیا دلیلش اینه یا غیر طبیعیه ؟ چون کیسم از این قدیمی هاس)
اگه می شه یه کیس بهم معرفی کنین که اولا بعدها بخوام کارتم رو SLi کنم یا مادربورد و .. رو ارتقا بدم و یا کارت گرافیک بزرگتری بگیرم ، جوابگو باشه و ثانیا تهویه ی خیلی خوبی داشته باشه
ممنون
خودم بین مدل های X1 و X3 و X5 موندم . حقیقتش خیلی X1 خوبه نسبت به قیمتش (زیر 200) به نظرم اما ظاهرا به دلیل تعداد فن کمتر (فک کنم خودش فقط یک دونه فن داره) می گم شاید جوابگو نباشه.من کیسم جوریه که سمت چپش دیواره و سمت راستش تلویزیونه . اصلا قیافه و ظاهر داخلی کیس هم برام مهم نیست ، مثلا بعضی از کیس ها سیم کشیشون میفته پشت که مشخص نباشه و قشنگ باشه
لطف کنید نظرتون رو درباره ی اینا و یا هر کیس دیگه ای (مثلا کولر مستر ) که خودتون درنظر دارید بگید و اگر امکانش هست قیمت رو هم لطف کنید بگید
بازم شرمنده

Last edited by a moderator:
بالاخره اولترا بوک من از آمریکا رسید
ASUS ZENBOOK UX32A
فقط به یه مشکل خیلی حاد برخوردم
هنگام کار کردن با فایر فاکس با حدود 6 تب
مرورگر به شدت هنگ میکنه و آن استیبل میشه
توی taskmanager و resource monitor رو هم نگاه کردم
از حدود 4 گیگ رم (که کارت گرافیک مقداریش رو میگیره) بین 1.3 تا 0.7 گیگ خالی داره
در حالی که لبتاب hp خودم بین 1.6 تا 2 گیگ خالی داره
مشکل از کجا میتونه باشه؟

پاور رو از قبل تهیه کرده بودم !!! الان چاره ای ندارم به جز استفاده !!!! توی تنظیمات بایوس گشتم و یک سری ولثاژ رو هم دستکاری کردم ولی نتیجه ای نگرفتم !!!!! این هم تصویر نرم افزار easy tune !!! چه کار کنم باهاش دقیقا ؟؟

توی همون عکس اول و قسمت Fan/Temp چک کن ببین دور فن روی کدوم Fan Header ها داره مانیتور بشه، بعد فن را رو یک به یک جدا کن و ببین کدومشون قطع میشن، هر کدوم رو که پیدا کردی بعدا برو از توی بایوس غیر غعال کن تا موقع بوت شدن سیستم دیگه چک نشن و سیستم هم نرمال کار کنه، ممکنه این راه جواب بده

مشکل از کجاس؟
مشخصات سیستمم
CPU i3 3.1GH

از خیلی چیزا می تونه باشه ولی این که بگیم از گرافیک هست نمیشه قطعی نظر داد تا بررسی بیشتر.

درود

دوستان من دیروز یک سیستم بستم که 2 تا هارد 2 ترابایتی وسترن دیجیتال هم روش هست 64 MB کَش . مادربورد P75 d3 و سی پی یو Core i7 3770 و رم 8 GB . حالا وقتی میخوام از روی یکی از هارد ها یک ایمیج رایت کنم سیستم برای چند ثانیه هنگ میکنه . بعد که ایمیج رو خوند سیستم دوباره راه میفته ؟ جدیدا وقتی میخوام از روی هارد 1 یه دونه ایمیج رایج کنم و همزمان یک فایل از فلش روی هارد دیگه کپی کنم اون هارد که ایمیج دارم رایت میکنم غیر فعال میشه تا بعد از تموم شدن کپی . یکی از هاردها هم توی درگاه SATA 3 مادربورد خوردن

نمیتونه از مادربورد باشه به نظرتون ؟

این هم عکس از قسمت سلامتی برنامه HDD Tune

در ضمن پاور سیستم هم Green 850B هست و بخش غیر فعال شدن هارد در pOWER oPTION رو هم روی NEVER گذاشتم

سپاسگذار از جوابتون و بدرود

درایور Intel IRST رو از اینجا دانلود نصب کن ببین تغییری می کنه یا نه
هاردهای جدید از قابلیتی به نام LPM پشتیبانی می کنن که در صورتی که پورت هارد شما روی مد AHCI باشه( که حتما باید باشه!) می تونن به صورت خودکار در صورت بیکار بودن هد رو پارک و دیسک رو هم خاموش کنن. با برنامه ای که در بالا لینک دادم از بخش Performaceش می تونی LPM رو هم فعال یا غیر فعال کنی.

نمی دونم
شاید
به نظرتون چیکار کنم برای تشخیص مشکل دار بودن کارت؟

فرشید جان من تو پروفایلتون هم پرسیدم اما جوابی نگرفتم.گفتم اینجا بپرسم شاید جواب گرفتم
برای سخت افزاری با این مشخصات:
VGA : asus GTX 770 OC
CPU : i3
Mainbord : Asus p 8 h61
power : green 650 OC
ظاهرا مشکل حرارتی برای گرافیکم پیش اومده و بعد از مدت کوتاهی بازی کردن دماش می ره رو 80 و 81 درجه و ظاهرا به دلیل بی کفایتی کیس در دفع حرارته!(آیا دلیلش اینه یا غیر طبیعیه ؟ چون کیسم از این قدیمی هاس)
اگه می شه یه کیس بهم معرفی کنین که اولا بعدها بخوام کارتم رو SLi کنم یا مادربورد و .. رو ارتقا بدم و یا کارت گرافیک بزرگتری بگیرم ، جوابگو باشه و ثانیا تهویه ی خیلی خوبی داشته باشه
ممنون
خودم بین مدل های X1 و X3 و X5 موندم . حقیقتش خیلی X1 خوبه نسبت به قیمتش (زیر 200) به نظرم اما ظاهرا به دلیل تعداد فن کمتر (فک کنم خودش فقط یک دونه فن داره) می گم شاید جوابگو نباشه.من کیسم جوریه که سمت چپش دیواره و سمت راستش تلویزیونه . اصلا قیافه و ظاهر داخلی کیس هم برام مهم نیست ، مثلا بعضی از کیس ها سیم کشیشون میفته پشت که مشخص نباشه و قشنگ باشه
لطف کنید نظرتون رو درباره ی اینا و یا هر کیس دیگه ای (مثلا کولر مستر ) که خودتون درنظر دارید بگید و اگر امکانش هست قیمت رو هم لطف کنید بگید
بازم شرمنده

اون مشکلات شما قطعا از گرمای بیش از حد کارت گرافیک نبوده!
کارت شما تا 95 درجه هم جا داره و تازه در اون دما فرکانس رو کم می کنه تا حرارت پایین بیاد، بنابراین مشکل از اون نیست
برای تست گرافیک از MSI After Burner و برنامه ی جانبی اون Kombuster استفاده کن و ببین حرارت در چه سطحی هست.

بالاخره اولترا بوک من از آمریکا رسید
ASUS ZENBOOK UX32A
فقط به یه مشکل خیلی حاد برخوردم
هنگام کار کردن با فایر فاکس با حدود 6 تب
مرورگر به شدت هنگ میکنه و آن استیبل میشه
توی taskmanager و resource monitor رو هم نگاه کردم
از حدود 4 گیگ رم (که کارت گرافیک مقداریش رو میگیره) بین 1.3 تا 0.7 گیگ خالی داره
در حالی که لبتاب hp خودم بین 1.6 تا 2 گیگ خالی داره
مشکل از کجا میتونه باشه؟

فایرفاکس رو آپدیت کردی؟
پلاگین های اضافی نداره؟ Adobe Flash آپدیت هست؟

با سلام دوستان من حدود یکسال پیش یه کیس بستم از همون اول ازش راضی نبودم سرعتش از سیستم های پایینتر از خودش کمتره نه به سی پی یو فشار میاد نه به رم بیشتر با ویندوز اکس پی ولی در سون بهتر میشه ولی باز مورد دلخواهم نیست و مواقعی که احساس میکنم کند شده یا گاهی هنگ کرده میبینم چراغ هارد روشنه به خصوص وقتی فایل حجیمی رو کپی یا کات میکنم کاملا کم شدن سرعت احساس میشه وقتی ویندوز میاد بالا خیلی طول میکشه تا برنامه ها همه ران بشن مشخصات سیستمم اینه
m.b ga p75-d3
cpu intel i3 2120
ram 4gb ddr3 1333 transcend
vga 2gb asus gt520
hdd 500 seaget western dijital 64
power 1100 carbon

با سلام دوستان من حدود یکسال پیش یه کیس بستم از همون اول ازش راضی نبودم سرعتش از سیستم های پایینتر از خودش کمتره نه به سی پی یو فشار میاد نه به رم بیشتر با ویندوز اکس پی ولی در سون بهتر میشه ولی باز مورد دلخواهم نیست و مواقعی که احساس میکنم کند شده یا گاهی هنگ کرده میبینم چراغ هارد روشنه به خصوص وقتی فایل حجیمی رو کپی یا کات میکنم کاملا کم شدن سرعت احساس میشه وقتی ویندوز میاد بالا خیلی طول میکشه تا برنامه ها همه ران بشن مشخصات سیستمم اینه
m.b ga p75-d3
cpu intel i3 2120
ram 4gb ddr3 1333 transcend
vga 2gb asus gt520
hdd 500 seaget western dijital 64
power 1100 carbon

خب الان سوال کو؟

مشکل از کجاس؟
مشخصات سیستمم
CPU i3 3.1GH
دوست عزیز ببخشید بابت دخالت . ولی این بازی Max Payne 3 کلا بازی ایراد داری هست ! از روی اون قضاوت نکن ... این بازی کلی آپدیت و دنگ و فنگ داره تا درست کار کنه مثل ویندوز sp1 و ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or