تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

آقایون یه سوال دیگه.....یه مدتی هم هستش که بعضی وقتها توی بازی هستم بازی بعد از یه مدت هنگ میکنه و بعد از یه دقیقه صفحه آبی میشه و یه ارور میده و بعدش سیستم ریستارت میکنه :| ....مشکل نرم افزاریه؟؟ ویندوز عوض کنم؟؟ درایور؟؟ رم؟؟ گرافیک؟؟ آیا کسی هست یاری کند؟؟

صفحه آبي كه اشاره مي كنيد...صفحه مرگ هست و مربوط به يك اختلال جدي در ميان گرافيك و يا رم سيستم تون مي شه...بار ديگر كه اين صفحه رو ديديد سعي كنيد كه پيغام خطا رو بنويسيد و اون كد خطا رو در گوگل جستجو كنيد تا احيانا به موردي مشابه برخورد كنيد.

شما درايور كارت گرافيك تون رو عوض كرديد؟!

گاهي اوقات مشاهده صفحه آبي از نا هماهنگي سخت افزاري هم هست و با نصب يك درايوري كه با كارت تون سازگاري بهتري مي تونه داشته باشه، برطرف مي شه...

اگر اين مشكل رو به طور مداوم داريد، به احتمال زياد كارت گرافيك تون مشكل سخت افزاري داره و بايد به گارانتي رجوع بديد.

سلام آقایون از دیروز تا حالا یه مشکل عجیبی مخصوصا توی بازیهام دارم... از بدو شروع بازیهام (مخصوصا بازیهای استیمم) صدا و تصویر تیک تیک میزنه ...کلا صدای منوی بازی و نمایش لوگوی اول بازی با حالت تیک دارو شروع میشه و موزیک و صدا هم تیک پیدا کردن.....حتی احساس میکنم سرعت بازی هم کند شده یه مقداری.......ویندوز 7 دارم. مشکل از گرافیکمه؟؟ تورو خدا کمک کنین....از تنظیمات گرافیکه؟؟ یا رمه؟ ممنونووووجالب اینه که توی بازی صدا درست میشه اما احساس میکنم هنوز بازی سنگین داره ران میشه....یعنی موزیک توی بازی اصلا مشکلی نداره فقط منوها این مشکلو دارن....توی پخش فیلمو و موزیک هم مشکلی ندارم

آپدیت: با گوش کردن موشکافانه با هدفون به موزیک فهمیدم که بعضی وقته یه تیکها و خش خشهای ریزی هم پخش میشه.

ممکنه مشکل از پورت صدای مادر بورد باشه؟؟ یا دارم گرافیک میسوزونم؟؟؟ :-s:-s

گرافیکم GT 9500 هستش.....موقع اجرای بازیهام تصویر به همراه صدا تیک میزنه و صدا خش خش میکنه.....البته خود بازی خوب و روان اجرا میشه یا مثلا فیلمهام خوب اجرا میشن ...فقط بازیهام اونم توی بخش منوش تیک تیک افتاده....آهنگ هم پخش میکنم بعضی وقته یه خش خش ریزی میده هر چند ثانیه.....مثلا آهنگ شروع بازی (قسمت منوها) یجوری شده که آدم احساس میکنه باتری دستگاه داره تموم میشه آهنگ ریتمش آروم تر شده و خش خش میزنه. 3تا از بازیهای استیمم رو. تست کردم همین مشکل رو داشت.....همونطور که گفتم توی بازی اصلا مشکلی نیست
بعد از یکبار باز و بسته کردن کیس و ور رفتن با مدارات داخلی !!! به نظر میرسه مشکل حل شده باشه...البته فعلا!! ممنون از دوستان که به هر نحوی کمک کردن:x

آقایون یه سوال دیگه.....یه مدتی هم هستش که بعضی وقتها توی بازی هستم بازی بعد از یه مدت هنگ میکنه و بعد از یه دقیقه صفحه آبی میشه و یه ارور میده و بعدش سیستم ریستارت میکنه :| ....مشکل نرم افزاریه؟؟ ویندوز عوض کنم؟؟ درایور؟؟ رم؟؟ گرافیک؟؟ آیا کسی هست یاری کند؟؟

به نظر میاد سخت افزاری باشه و می تونه از حرارت بالا، رم یا پاور تقلبی و کم کیفیت باشه.
اگر بعد از نصب مجدد ویندوز و نصب آخرین درایورها بازم مشکل پابرجا بود مطمئن باش که از یکی از عوامل بالا هست.

سلام .
آیا با نصب نسخه جدید از درایور کارت گرافیک dirctx هم آپدیت میشه؟

خير...

Direct X رو به صورت جداگانه بايد آپديت كنيد...البته بستگي به نسخه ويندوز شما هم داره...مثلا در ويندوز XP شما در نهايت مي تونيد نسخه Direct X 9.0c رو استفاده كنيد و فادر به استفاده از نسخه هاي بالاتر نيستيد.

سلام دوستان خسته نباشید.من یه چند روزی است که سیستم ارتقاء دادم. مادربوردم z77a-g43 gaming شرکت msi و cpu core i5 3570 هستش. پاورمم 485 گرین. اما از وفتی که از سیستم استفاده میکنم بی دلیل هنگ میکنه طوری که نمیتونم از موس و کی بورد استفاده کنم و وقتی هم سیستم رو ری استارت میکنم خاموش میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه. دمای cpu هم 55 هستش . بیشتر مواقع که این اتفاق می افته در حال کپی کرده یک فایل روی فلش یا روی هارد هستش. هارد و رم رو هم عوض کردم به همراه پاور ولی باز هم درست نشد. دارم دیوونه میشم و احساس میکنم پولم رو ریختم تو جوب. ازتون خواهش میکنم اگر راهی به ذهنتون میرسه بگین. در ضمن خمیر هم زدم.

درود.
من چند صفحه قبل این مشکل رو مطرح کردم اما همچنان بعد از نصب دوباره ویندوز گریبان گیرم هست .
مدتی هست که از درایوهای سیستم نمیشه چیزی رو پاک و نه چیزی رو اضافه کرد.حتی تو درایو های مورد نظر گزینه new folder هم وجود نداره که بخواهی حتی یک new folder بسازی.با تایپ دستور تو cmd درایوها رو آنلاک میکنم اما متاسفانه بعد از یک مدتی دوباره درایوها به حالت اولیه بر میگردن.

یک بار یکی از این درایوها رو فرمت کردم اما باز هم مشکل همچنان پابرجاست.آلان هم ویندوز رو عوض کردم باز هم مشکل پا برجاست.
به نظرتون ایراد کار از کجاست؟
ممنون

سلام دوستان خسته نباشید.من یه چند روزی است که سیستم ارتقاء دادم. مادربوردم z77a-g43 gaming شرکت msi و cpu core i5 3570 هستش. پاورمم 485 گرین. اما از وفتی که از سیستم استفاده میکنم بی دلیل هنگ میکنه طوری که نمیتونم از موس و کی بورد استفاده کنم و وقتی هم سیستم رو ری استارت میکنم خاموش میشه و بعد از چند ثانیه روشن میشه. دمای cpu هم 55 هستش . بیشتر مواقع که این اتفاق می افته در حال کپی کرده یک فایل روی فلش یا روی هارد هستش. هارد و رم رو هم عوض کردم به همراه پاور ولی باز هم درست نشد. دارم دیوونه میشم و احساس میکنم پولم رو ریختم تو جوب. ازتون خواهش میکنم اگر راهی به ذهنتون میرسه بگین. در ضمن خمیر هم زدم.

من تصور مي كنم كه پاور ضعيفي نسبت به پردازنده و يا كارت گرافيك تون داريد...مشكل ريستارت كردن هم از گرماي بيش از اندازه هم مي تونه باشه.

كارت گرافيك سيستم تون چي هست؟

درود.
من چند صفحه قبل این مشکل رو مطرح کردم اما همچنان بعد از نصب دوباره ویندوز گریبان گیرم هست .
مدتی هست که از درایوهای سیستم نمیشه چیزی رو پاک و نه چیزی رو اضافه کرد.حتی تو درایو های مورد نظر گزینه new folder هم وجود نداره که بخواهی حتی یک new folder بسازی.با تایپ دستور تو cmd درایوها رو آنلاک میکنم اما متاسفانه بعد از یک مدتی دوباره درایوها به حالت اولیه بر میگردن.

یک بار یکی از این درایوها رو فرمت کردم اما باز هم مشکل همچنان پابرجاست.آلان هم ویندوز رو عوض کردم باز هم مشکل پا برجاست.
به نظرتون ایراد کار از کجاست؟
ممنون

به نظر من اين مشكل بيشتر نرم افزاري هست...شما در ابتدا در حالت Safe Mode ويندوز رو بالا بياريد و تست كنيد ببينيد مشكل همچنان برقرار هست يا نه؟!

شديدا توصيه مي شه كه با يك آنتي ويروس خوب و قوي كه به روز هم شده باشه، هارد ديسك رو به طور كامل اسكن كنيد.

نمي دونم اگر دسترسي به سي دي هاي لايو لينوكس و يا ويندوز هم داريد؟! با اون ها هم يك تست انجام بديد...

5850 msi هستش. یه پاور دیکه ( 630)به همراه قاب کیس دیگه امتحان کردم و وقتی رم 8 دیگه ای انداختم مشکلات کمتر شدن( اگه توهم نزده باشم ). به نظرتون یه خنک کننده دیگه بگیرم برای cpu ? در ضمن درجه در بوت رو 55 زده بود. هوای محیط تاثیر داره؟ ممنون از کمکتون دوست من. بدجور درمونده شدم

5850 msi هستش. یه پاور دیکه ( 630)به همراه قاب کیس دیگه امتحان کردم و وقتی رم 8 دیگه ای انداختم مشکلات کمتر شدن( اگه توهم نزده باشم ). به نظرتون یه خنک کننده دیگه بگیرم برای cpu ? در ضمن درجه در بوت رو 55 زده بود. هوای محیط تاثیر داره؟ ممنون از کمکتون دوست من. بدجور درمونده شدم

اتفاقا مي خواستم بگم كه با يك پاور قوي تر هم تست كنيد كه خودتون اين كار رو انجام داده بوديد...

چون با يك برآورد ساده بيشتر از 400 وات واقعي سيستم شما لازم داره...پاور 485 وات تون پاور خوبي هست، اما به نظر براي سيستم تون كافي نيست...كارت گرافيك هم كه خودش يك كانكتور برق جدا از پاور مي گيره كه فكر مي كنم شما هم با اون كانكتور هم متصل كرده باشيد باز هم مشكل داشته باشيد.

براي شما حداقل 535 و يا 585 توصيه مي شه...چون هميشه بهتر هست كه پاوري با توان كمي بيشتر از نياز سيستم تون (حداقل 50 وات) تهيه كنيد...باز هم از Green توصيه مي كنم.

براي اينكه به ميزان حقيقي وات مورد نياز سيستم تون پي ببريد به يكي از صفحه هاي زير مراجعه كنيد و محاسبه كنيد.

Thermaltake Power Supply Calculator

MSI Global – Power Supply Calculator

نوع كيس هم در تهويه مناسب تاثير داره اما نه چندان...بهترين روش استفاده از يك فن 12 در جلو براي كشيدن هواي خنك به داخل و يك فن 12 در عقب براي كشيدن هواي گرم به بيرون هست.

براي پردازنده تون خنك كننده استوك خودش رو نصب كرديد؟!

من چندان از دماي كاري پردازنده هاي اينتل اطلاع ندارم ولي شما بيشتر روي حالت لود (كاري) سيستم دما رو چك كنيد و ببينيد اگر بالا باشه...خنك كننده و يا تنها فن رو تعويض كنيد.

از نرم افزار Speed FAN براي مشاهده اطلاعات دما و دور فن ها استفاده كنيد...

خنك كننده هاي Deep Cool هم قيمت مناسبي دارند و به وفور در بازار هستند. خمير حرارتي بهتز هم با نوع مرغوب تر كمك شاياني به انتقال حرارت مي كنه.

اتفاقا مي خواستم بگم كه با يك پاور قوي تر هم تست كنيد كه خودتون اين كار رو انجام داده بوديد...

چون با يك برآورد ساده بيشتر از 400 وات واقعي سيستم شما لازم داره...پاور 485 وات تون پاور خوبي هست، اما به نظر براي سيستم تون كافي نيست...كارت گرافيك هم كه خودش يك كانكتور برق جدا از پاور مي گيره كه فكر مي كنم شما هم با اون كانكتور هم متصل كرده باشيد باز هم مشكل داشته باشيد.

براي شما حداقل 535 و يا 585 توصيه مي شه...چون هميشه بهتر هست كه پاوري با توان كمي بيشتر از نياز سيستم تون (حداقل 50 وات) تهيه كنيد...باز هم از Green توصيه مي كنم.

براي اينكه به ميزان حقيقي وات مورد نياز سيستم تون پي ببريد به يكي از صفحه هاي زير مراجعه كنيد و محاسبه كنيد.

Thermaltake Power Supply Calculator

MSI Global – Power Supply Calculator

نوع كيس هم در تهويه مناسب تاثير داره اما نه چندان...بهترين روش استفاده از يك فن 12 در جلو براي كشيدن هواي خنك به داخل و يك فن 12 در عقب براي كشيدن هواي گرم به بيرون هست.

براي پردازنده تون خنك كننده استوك خودش رو نصب كرديد؟!

من چندان از دماي كاري پردازنده هاي اينتل اطلاع ندارم ولي شما بيشتر روي حالت لود (كاري) سيستم دما رو چك كنيد و ببينيد اگر بالا باشه...خنك كننده و يا تنها فن رو تعويض كنيد.

از نرم افزار Speed FAN براي مشاهده اطلاعات دما و دور فن ها استفاده كنيد...

خنك كننده هاي Deep Cool هم قيمت مناسبي دارند و به وفور در بازار هستند. خمير حرارتي بهتز هم با نوع مرغوب تر كمك شاياني به انتقال حرارت مي كنه.

بله من همون فن خودش رو واسه cou استفاده کردم. میترسم به هر نحوی مشکل از مادربورد باشه. امکان داره همچین اتفاقی بی افته؟ و دمای محیط هم تاثیر اینچنینی داره رو سیستم ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم و باز هم تشکر میکنم به خاطر توجهت دوست من

بله من همون فن خودش رو واسه cou استفاده کردم. میترسم به هر نحوی مشکل از مادربورد باشه. امکان داره همچین اتفاقی بی افته؟ و دمای محیط هم تاثیر اینچنینی داره رو سیستم ؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم و باز هم تشکر میکنم به خاطر توجهت دوست من

خب پس بهتر هست كه يك خنك كننده خوب و مناسب با پردازنده تون هم خريداري كنيد...البته پاور كمي قوي تر باشه، خيلي بهتر مي شه...

مشكلات مربوط به مادربرد معمولا اين طوري بروز نمي كنن و نشانه هاي ديگري دارن...البته اين احتمالش كه مادربرد تون آسيب ديده باشه، كم هست.

اگر با نصب ساير قطعات كه اين كار رو قبلا با پاور و رم انجام داده بوديد به يك ثبات در كار كردن با سيستم تون رسيده باشيد، خب مادربرد تون از نظر من مشكلي نمي تونه داشته باشه.

دماي اتاق؟! بله تا حدودي تاثير داره، اما نه خيلي زياد، يعني نه اون طوري كه فكر بكنيد...ظبيعي هست كه اگر كيس در معرض حرارت (نزديك به سيستم هاي گرمايشي و در معرض نور خورشيد حتي در محيط بسته قرار دادن كيس) باشه، خب داغ مي كنه ديگه...بيشتر تهويه داخلي كيس مهم تر هست تا بيرون اون.

خواهش مي كنم دوست عزيز...خوشحال مي شم اگر كمكي كرده باشم.

به نظر من اين مشكل بيشتر نرم افزاري هست...شما در ابتدا در حالت Safe Mode ويندوز رو بالا بياريد و تست كنيد ببينيد مشكل همچنان برقرار هست يا نه؟!

شديدا توصيه مي شه كه با يك آنتي ويروس خوب و قوي كه به روز هم شده باشه، هارد ديسك رو به طور كامل اسكن كنيد.

نمي دونم اگر دسترسي به سي دي هاي لايو لينوكس و يا ويندوز هم داريد؟! با اون ها هم يك تست انجام بديد...
از safe mod هم امتحان کردم همچنان هست.
از لحاظ آنتی ویروس هم هیچ مشکلی نیست.همین آلان دوباره اسکن کردم و مشکلی نبود.اما مشکل همچنان پا برجاست

از safe mod هم امتحان کردم همچنان هست.
از لحاظ آنتی ویروس هم هیچ مشکلی نیست.همین آلان دوباره اسکن کردم و مشکلی نبود.اما مشکل همچنان پا برجاست

با يك سي دي لايو سيستم رو بوت كنيد و بعد تست كنيد...

من يك جستجو هم در گوگل كردم و اين نتيجه رو گرفتم:

Google

اين صفحه رو هم چك كنيد:

New Context Menu - Remove & Restore Default Menu Items - Windows 7 Help Forums

استفاده از اين نرم افزار هم مي تونه كمك كنه:

FileMenu Tools Portable Free Download

به نظر من مشكل ويروسي هست...چون كه اشاره مي كنيد بعد از نصب ويندوز برمي گرده و درست بعد از مدتي شما دوباره به مشكل برخورد مي كنيد.

اين امكان وجود داره كه آنتي ويروس قادر به شناسايي نباشه.

راستش خودم هم اول فکر میکردم ویروسی تروجانی چیزی باشه! اما با آنتی ویروسم (نورتون) اسکن که کردم مشکلی نداشت.
حالا با یک آنتی ویرس دیگه آزمایش میکنم.
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or