سلام
یک سمت صفحه مانیتور روشنتر از سمت دیگه باشه مشکل از کجا می تونه باشه؟ امکانش هست که از کابل باشه؟
یک سمت صفحه مانیتور روشنتر از سمت دیگه باشه مشکل از کجا می تونه باشه؟ امکانش هست که از کابل باشه؟
مشکل دلیل زیاد داره ولی اصلیش اینه چون با محافظ کیسو وصل کردی سیم ارت وصل نیست که خودت دستی میسازیشسلام.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده، تقریبا تمامی پورت های سیستم ام (USB، HDMI و ...) برق دارن و وقتی بهشون دست می زنم برق میگیرتم تقریبا تمام قسمت های فلزی سیستم ام اینطوریه. مشکل از کجاست؟ راه حل اش چیه؟ مرسی.
مشکل دلیل زیاد داره ولی اصلیش اینه چون با محافظ کیسو وصل کردی سیم ارت وصل نیست که خودت دستی میسازیش
یه سیم از قسمت فلزی کیس وصل کن به یه چیز فلزی دیگه اون اطراف مثل شوفاژ، پنجره، لوله درست میشه
دمپایی هم پات کنی جواب میده:d
تو کیسو چک کن اتصالی تابلو نداشته باشه
مدتیه وقتی بلوتوثو به pc وصل میکنم صدا میره روش و اسپیکر دیگه صدا نمیده!! یه بار درایورشم(مربوط به صدا) حذف کردم ولی دوباره تا بلوتوثو وصل میکنم صدا میره!! راه حلی ندارین؟
ممنون از پاسخ شما دوست عزيز
بله كارت گرافيك چندان نيازي به تعويض خنك كننده نداشت ولي چون فن شكسته بود و مدتي بود كه درست كار نمي كرد و بدون فن هم به شدت داغ مي كرد...اين شد كه بنا بر تعويض فن گذاشتم ولي چون فن مناسب رو پيدا نكردم اين شد كه خنك كننده رو عوض كردم.
كارت از ابتداي كاركردش اين طور بود و مشكل داشت، گاهي اوقات هنگ مي كنه ولي هنوز به خوبي كار مي كنه.
البته بر طبق گفته شما بايد در تعمير گاه بررسي بشه تا مطمئن شد...به هر حال از زاهنمايي شما سپاسگزارم.
سلام
با سلام
من یه 2 روز میشه یه هارد وسترن ultra 1tb گرفتم الان چند روز دارم تست کپی میگیرم
مشگل من اینه که من هارد رو با ntfs فرمت کردم و فرمت اولیه هم همین بود برای تست 3 تا فابل 1 گیگ رو همزمان(داخل پوشه هست یا یه یه فایل 1 گیگ فرقی ندارد ) از کیس کپی میکنم تو هاردم بعد که اخری پارت 1 گیگ اولیه میرسه یه stop میکنه یعنی از مقداری که به صورت مدام کم میشه stop میشه بعد چند ثانیه معمولا 5 ثانیه صول میکشه تا پارت 1 گیگ اول بریزه مدام همون صفحه بازه خودم میبینم که داره تموم میشه بعد 5 ثانیه حرکت میکنه پارت دوم هم تا اتمام شدنش یعنی اخری پارت 2 که داره تموم میشه 5 ثانیه طول میکشه تا پارت اخر یه این صورت هست
ضربه نخورده اصلان
من با هارد سونی تست کردم به این شکل نبود شاید سرعت کم باشه ولی مدام صفحه کپی ویندوز در حال کم شدن از حجم ارسال.
تو رو خدا کمک کنید باور کنید 230 t دادم با خوشحالی ولی الان دارم دارم نامید میشم از وسترن
راستی گارانتیش سازگاره
سلام
آقا من یه فلش Silicon Power Touch 835 تازه خریدم، یه هفته بعد از اینکه خریدم وقتی زدم به پورت USB اون صدای وصل شدنش میاد ولی ارور USB Device Not Recognize میده و هیچجوری هم فلش رو نمیشناسه تو هیچ جا هم نمیاد نه تو Disk Management نه تو My Computer
چرا اینجوری شده؟
چون این برنامه رو ندیدم روش اصلی و صحیح رو بلد نیستم.سلام
چون سوالم مربوط به مادربورد ميشد رو اينجا ميپرسم. البته كمي به مادربورد مربوطه.
تو نرم افزار ASUS AiSuite3 وقتي Dual Intelligent Processors 4 رو نصب ميكنم يه پنجرهي كوچيك سمت راست مونيتور مياره كه فايل اجراييش EPUshortcut هست. هيچ جايي رو براي غيرفعال كردن اين پنجره تو خود نرم افزارش پيدا نكردم و اين پنجرهي كشويي خيلي رو مخمه.
راهي هست كه بشه حذفش كرد؟
ممنون.
ممنون. تمام اين راه ها رو رفتم.چون این برنامه رو ندیدم روش اصلی و صحیح رو بلد نیستم.
اگه بخوای برنامه رو حذف بکنی که راه خیلی ساده ای هست ، برنامه رو حذف کنی اینم میره ...
ولی اگه با استارت آپ ویندوز اینم باز بشه شاید بشه از داخل استارت آپ غیره فعالش کرد اگه امتحان نکردی : دستور msconfig رو توی Run بزن .
بعد تب Startup ببین برنامه ای به این اسم یا مشابه پیدا کن و غیر فعالش کن بعدش Apply بزن و ریستارت کن .
این روش استارت آپ راه دیگه ای هم بلدم از طریق نرم افزار TuneUp Ultitles میشه .
امیدوارم دوستان بیشتر کمک بکنن . موفق باشی.
یعنی الان شما این نرم افزار Dual Intelligent Processors 4 رو پاک کردی و این منو کشویی نرفت منظورته ؟!سلام
ممنون. تمام اين راه ها رو رفتم.
خيلي عجيبه. بدجوري رو مخه.
منظورم اين نبود. اونجوري كه حذف ميشه.یعنی الان شما این نرم افزار Dual Intelligent Processors 4 رو پاک کردی و این منو کشویی نرفت منظورته ؟!
بهرحال اگه خواستی Tuneup رو نصب کن ، دو بخش مختلف برای غیرفعال کردن نرم افزارهای استارتاپ داره !!!
مسيرش همينه. اين رو هم امتحان كردم. همه جور بلايي هم سرش آوردم حذفش كردم. اسمش رو عوض كردم و ...ببین تو این مسیر نیست :
Program Files (x86)\ASUS\AI Suite III\DIP4\DIPAwayMode\EPUShortCut.exe